VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:19

Mutziputzi KK tu vypadá vypouklá jak při pohledu do kukátka. Nebo do vánoční ... baňky 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:20

slniecko laser! už jsem objednaná, ale mají narváno, takže až za měsíc. nejraději bych se dolaserovala do stavu, kdy se aspoň někde nebudu muset vůbec holit.

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:21
Reakce na paktofonika:

Potrefenáhusa No tak neviem či sme sa nepochopili ale ja sa čudujem tomu že ti to u žien nevadí a u mužov áno. Že by som sa nečudovala ak by to bolo naopak.

​no já mám právě pocit, že si pořád nerozumíme - u žen mi nevadí neoholené a u mužů mi vadí oholené.

Z toho vyplývá, že chlapi se holit nemaj, u těch žen na to nemám až zas tak vyhraněnej názor, já sama na sobě bych to už asi nesnesla, ale ještě si pamatuju z mojí puberty dobu, kdy to bylo celkem normální, že si holky neholily ani nohy ani podpaží a všem to přišlo normální, zrovna tohle mi přijde takovej proměnlivej estetickej ideál. 

Janulik03 tvýho muže lituju, já si voskem zkusila chlupy vyrvat jednou jedinkát a měla jsem na noze tmavě fialový podlitiny asi tejden, bolest strašná...

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:25

Potrefenáhusa my sme ho nelutovali, lebo on si z nej vedel pekne uťahovať. Ale získala si vlastne rešpekt tým, čo všetko vydržíme my baby pre krásu. Ja teda vosk nedávam, to bolíííí, ale depilátor na nohy v pohode. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:29

Potrefenáhusa Ahaaa Idem sa hanbiť do kúta. 

Offline barbucha blogger
35296 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:53

Znala jsem jednoho maskéra, pro něhož byla jeho práce koníčkem  a tak nevymejšlel jenom co tajtrlíkům namalovat na ksicht a jak si vyhrát s parukou a tak, ale ve volných chvílích pilně pracoval i na sobě. Někdy to končilo vítaným pobavením všech - jeho vytrhané obočí, každý den jiný účes, případně umělé řasy jsme brali už jako běžnou záležitost... ale když jednou přišel a měl (původně jak opice chlupatý) ruce vyholený hezky od prstů do půlky předloktí, tak jsme málem chcípli  Nad tím měl chlupy, jako by nosil pletenej svetr s rovně ustřiženým kratším/hodinkovým rukávem a eště se pohoršoval, že se mu smějeme 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:57

Potrefenáhusa Ináč keď som chodila na základnú tak spolužiačka sa neholila a spolužiaci a spolužiačky sa jej smiali takže ja som začala s holením dosť skoro. Stačilo že sa mi vysmievali za iné veci nebolo ti treba ešte zhoršovať. 

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:58

paktofonika já sem na základce neměla co holit

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:01

paktofonika na základce jsou děti už chlupatý? To sem byla asi nějaká zaostalá

Offline NAmofo
179 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:07

paktofonika ice Nikdy nezapomenu na vysvědčení v šesté třídě.... Při zkoušení slavnostního oblečení den předem jsem s máti zkoušela asi půl hodiny rukou uhladit a učesat nohy v silonkách.... Tehdy jsem si poprvé oholila nohy :(

Ale na hlavě takový porost nemám

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:08

ice No tak spolužiačka bola taky ten tmavý južanský typ a ochlpenie pod pazuchou mala husté dlhé a čierne. Mne chlpy rástli aj keď veľmi svetle ale tak pre istotu. Ale čo tak viem nebola som jediná čo sa holil. No ale bavíme sa o druhom stupni nie o 3 ročníku základnej školy. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:10

NAmofo No to chápem. Mne práve tá spolužiačka hovorila že jej rodičia nedovolia sa holiť. No ja som sa nepýtala, odniesla som fľaše od piva do zálohy a za to kúpila žiletky. 

Offline viktorka_od splavu
48985 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:11

paktofonika jj podpaždí jsem si myslím taky začala holit už na zš:-) ale nohy ještě dlouho ne, tehdy to u nás nebylo zvykem, maminka se neholila ani kamarádky. naštěstí přestože jsem tmavá, tak chlupatá ne (ty jižanský vlasy bych ale brala:-( dnes už neoholenýho člověka (vč. toho chlapa zarostlýho) vidím v okolí fakt zřídka. a chlapečkové dostali nakázáno shodit porost hned jak jsem to zaznamenala:D teda to co nevidim ponechám na přítelkyních samozřejmě.

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:13

a chlapečkové dostali nakázáno shodit porost hned jak jsem to zaznamenala:D

48985 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:15

Potrefenáhusa za výchovu k osobní hygieně jsem u nás doma zodpovědná já, stejně tak dohlížím aby se myli a chodili čistě oblečení, nechali se ostříhat.. považuju to za samozřejmý.

Offline Potrefenáhusa
38383 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:20

viktorka_od splavu tak mně chlupy nepřijdou nehygienický a tohle mi přijde už takový za hranou, i jaks to napsala. Ale vycházim fakt z toho, že mi přijdou zarostlí chlapi normální a hezcí (a oholení divní. )

Offline Sweet Potato
39765 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:20

viktorka_od splavu E, bojím se skoro zeptat, o jakém porostu je řeč?

Offline Janulik03
19921 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:23

Teda , čo sa tu fakt človek nedozvie. 

Som zaostalá,mne sa nepáčia vyholení chlapi, vlastne akosi nepoberám tu modu metrosexuálov. Hlasko vyholená tvár je maximum. Nemusí byt, ale inak vyholený, prípadne depilovaný chlap mi príde divný. Nepohorším sa, ale ani mi to neimponuje. Ale voňavý a čistý je samozrejmosť. To bez debaty.

48985 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:24

Sweet Potato ptát se nemusíš, myslím že pokračování (to o přítelkyních) je celkem jasný. to už je intimní zóna kam skoro dospělým dětem rozhodně zasahovat netřeba. Potrefenáhusa holt jak je kde zvykem, tví chlapečkové ať si chodí jak chceš ty:-)

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:37

tví chlapečkové ať si chodí jak chceš ty:-)

A nemůžou kluci (chlapečkové a chlupy nějak dohromady nedám, jsem dnesa nějaká citlivá ) o svých chlupech rozhodovat sami?