![]()
VIP zjevy
Ještě když si člověk představí, jak Andrea myje nádobí nahá, pouze v jehlových podpatcích, jak kdysi kdesi do bulváru ventiloval manža Volopich! Podle mě to musí být něco tak senzačního, že schválně nekoupil myčku!
Made my day!
Uf, to se mi ulevilo: Nerozcházejí se!
Omg, ešteže tak! Najlepšie je to video s jej stručným životopisom, to som sa celkom pobavila.
Jen se neradujte,zítra je taky den ![]()
No jo no. Každopádně se jim podařilo moc pěkně ukrást rozchod Noidům.![]()
To už se tady kradou i rozchody?! Bože to je svět ![]()
no ale co když se rozejde někdo další, chudák agáta, takové dřiny okolo..fotky, dovolená, návštěvy doktorů! takovej Mareš by to určitě dokázal přebít.
Ba ne, na to by myslím Mareš nestačil, není dětnej ani těhotnej. To by musel být nějaký silnější kalibr.
Mareš-Koblížková jsou teď top, nedá se svítit. Možná Habera-Peštová, bože Jágr-Kopřivová, nikdo jinej mě nanapadá a játo mám ve voku, nic se líp neprodá![]()
Jo moment Babiš-Babišová, to by bylo hergot bulvární terno, děkuju. Kája obávám se nemá odvahy ni síly, ale tipuju, že by se mu sem tam frnknout chtělo.
Myslím, že Habera by neměl šanci. Ti druzí asi ano, ale museli by to něčím sakra opepřit, když tam není ten potomek v ohrožení. Ještě tak Kája.
Koukám, žes mezitím napsala vše, co se mi jen prohnalo hlavou.
A Miloš taky nikam neuteče, ztratil by botu.
Tady pujde i o medialni zdatnost nebo spis trojceni na sockach, to dela kauzu ![]()
No, kdyby si tak Kája nebo Bureš pořídili ještě mimíska, to by byl zlatej důl!
Nebo manžu!
jsi mi přivodila záchvat kašle, neboť jsem se neprozřetelně napila čaje při kliknutí na tvou odpověď :)
Nebo manžu!
Vzájemně... by mohli...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí