ice určitě můžou. ale nemusí přitom vracet flašky, aby si mohli koupit žiletku.
VIP zjevy
viktorka_od splavu Děvčátka jsi taky hned depilovala? Potom by to bylo v pořádku![]()
viktorka_od splavu teď nechápu? Můžou si rozhodovat o chlupech a nemusí vracet flašky, aby si mohli koupit žiletky? Co-to? ![]()
Janulik03 Hlásím se do zaostalého tábora! Vyholení muži teda nee, i když medvědy teda taky nemusím. Zlatý střed, který se pravidelně myje a umí používat holicí/zastřihávací strojek, snad není hned potřeba extrém buď anebo.
Mutziputzi osobně tedy ne:D ale dodala jsem pomůcky dle výběru:D něco jsme testovaly spolu, ale nakonec jsme nezávisle na sobě obě zůstaly u žiletky:P
holt jak je kde zvykem, tví chlapečkové ať si chodí jak chceš ty:-)
a nemohli by chlapeckove chodit, jak chtej oni?
viktorka_od splavu To by mě poznamenalo na celej život![]()
moora to je fakt hezký jak máte péči o jejich blaho, ale věř že kdyby sami nechtěli, nehne s nima nikdo:-)
Mutziputzi nevidělas nikdy matku jak si holí nohy?![]()
viktorka_od splavu Tak on ten původní post úplně nevyznívá, že by si mohli dovolit nechtít.
chlapečkové dostali nakázáno shodit porost hned jak jsem to zaznamenala:D
tady o nějaký volbě nepíšeš, proto jsem na to reagovala a doufám, že mí potenciální chlapečkové by mě jako matku s takovým požadavkem poslali víškam
viktorka_od splavu To fakt neviděla, asi to nebylo nic tajnýho a úmysl, ale neviděla
Janulik03 Ale bavíme sa o podpazuší nie o hrudi nohách alebo rukách.
viktorka_od splavu tak asi právě proto ji zarazila formulace "dostali nakázáno" ![]()
Potrefenáhusa no hrajeme takovou hru: já předstírám, že vydávám rozkazy, a oni předstírají, že poslouchají![]()
paktofonika ja sa bavim okrem ineho aj o podpazusi. Proste netrvam na oholenom podpazusi j chlapa, vlastne sa mi to ani nepaci. Ma byt cisty , vonavy v ramci moznosti, netrvam na parfume, ale vona proste cisteho chlapa. Tvar nech si upravi ako chce, znesiem aj bradu a fuzy. Upravene.
Inak najradsej mam ked vidim chlapa makat, napriklad so sekerou, lopatou, pilou . Potom mi nevadi ani spoteny, hlavne ze sa postara o tie tazke prace. Ale to he o inom. ![]()
paktofonika No joo, juzansky typ, to znam, to je za trest. Taky jsem zacala kamaradit s ziletkama na ZS a v 8. tride si jeste vyskubala oboci do normalni sirky, jinak jsem byla jak Leonidova vnucka
Já se nejvíc potím na zádech, takže pro mne jsou důležitější odchlupená záda než podpaží.
A proč je neholené podpaží u žen ekl ale u mužů naopak žádoucí?
Luna Ja taky, pak jsem 30 let skubala na Pamelu A. a ted uz jsem to zas nechala, jenom mirne koriguju, jsem hluboce presvedcena ze hunaty oboci omlazuje![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje