Keď je tu reč o obočí, nezabudnem keď som bola jeden jediný raz na obočí u kozmetičky a odchádzala som s plačom a s obočím a la Brežnev. Sľubovala mi že použije farbu pre blondínky tak asi si pomýlila tubu alebo čo. Som to drhla kefou.
VIP zjevy
Já se nejvíc potím na zádech, takže pro mne jsou důležitější odchlupená záda než podpaží.
A proč je neholené podpaží u žen ekl ale u mužů naopak žádoucí?
Hadia žena toto...![]()
slniecko
co víš, třeba se s manželem odchlupují navzájem![]()
dzizisketa pro mě je u muže žádoucí ochlupená hruď, protože značí dospělce, případně ne-ženu. jsem zjistila že jsem fixovaná na pánský hrudník skorem obdobně jako pánové na ten ženský.
jinak by mě ještě zajímalo, u těch co by na mě málem poslaly sociálku za to že vysvětlím chlapcům že je vhodné rostoucí ochlupení regulovat (včetně toho na hlavě, bez přemlouvání ev. i doprovodu by rozhodně kadeřnictví sami od sebe nenavštívili), jak (by) postupovaly v případě dcer? pořízení vhodného vybavení a vysvětlení jak a na co se používá je zavrženíhodná špatnost i u nich? koukat jak se jí holky chechtají že má chlupatý nohy a mlčet jak hrob, aby náhodou člověk nezasáhl do přirozeného vývoje? a co výměna plen bez písemného souhlasu?![]()
viktorka_od splavu Mne teda zcela samovolne jednoho dne doslo, ze mam chlupaty nohy a uz jsem na to dost velka holka a tech par chlupu v podpazi ze je mozna v natelniku videt a aniz by slo devcatko na slovicko, skaklo si do drogerie pro ziletky a hotovo vyrizeno
Tipuju 15 mi bylo
viktorka_od splavu no, ja som dcére povedala, že je to na nej a že keby sa chcela holiť, tak jej ukážem ako...načo patrične prevrátila oči a prehlásila, že ona to teda riešiť nemieni.
Mutziputzi zkus se trochu odosobnit osobo, u chlapců více ale i u některých dívek toto prostě nenastává:-) je fakt že na děvčata má spíš vliv okolí - kamarádky, na kluky zas jejich dívky
slniecko jasné:-)
viktorka_od splavu Toz ja nejsu brnenske no![]()
Mutziputzi Jj, Pamela, ale ja jsem si to vyskubala podle Gwen Sterani![]()
A jinak presny, v 15 pro ziletku!![]()
viktorka_od splavu Já teda nevím, ale kolem nás se spíš řeší, (s lehkou nadsázkou mne prosím berte) jak holčičkám vysvětlit, že ve třetí třídě si fakt nohy holit ještě nemusí. A co tak slýchám o chlapečcích, ti možná ještě dřív. Mnozí mají víc stylingových přípravků, než jejich rodiče. Ve 4.třídě dcera líčila, jak se chlapci před zrcadlem češou a ony, holky, jim ty pečlivě nagelované účesy pak cuchaj.
Sweet Potato tak to k nám ještě nedošlo![]()
ale beze srandy, u nás sme asi sto let za vopicema, ale fakt mám/měla jsem potíž hochy s nástupem puberty přesvědčit, že ano, fakt je potřeba se denně sprchovat, ano, fakt je nutnost brát si čisté oblečení každý den, a ano, když nepoužiješ antiperspirant tak budeš smrdět, takže hleď se toho nebát...
viktorka_od splavu Já teda nevím, ale kolem nás se spíš řeší, (s lehkou nadsázkou mne prosím berte) jak holčičkám vysvětlit, že ve třetí třídě si fakt nohy holit ještě nemusí.
No hele, zřítelnici je 11 a půl, a celkem klidně bych ji už na depilaci vzala. A jestli to bude pokračovat tímhle tempem, tak udeří 12 a jdem!
Chudáci haranti. Vždycky zděděj jedině nějakou rodinnou kletbu, vyzobou si je poctivě po všech větvích. Máme úzký patro a zuby nám rostou v několika řadách jak žralokovi? Můžem se vsadit, že malej roztomilej krokodýlek vyroste (bez zásahu) do pěknýho kolozuba! Máme nohy chlupatý jak vopice? Že druhá část rodiny je holá jak červ? Pche, dítko bude rovněž připomínat neandrtálce. A tak je to se vším ![]()
Já se holila už na základce, flašky jsem vracet nepotřebovala, neb jsem kradla žiletky matce. Když jsem konečně přišla na to, že její tělo, ochlupení zcela prosté, není nějaký boží dar, leč výsledek každodenní tvrdé práce ![]()
Buranem snadno a rychle aneb obliknete se v hadrarne u Anduly

Ovsem nejsilenejsi koste je toto. Jestli je nekdo hloupy, az to dverma triska, je to tendle osklivej puchejr

A stara ma taky solidni slehu.

jinx No už jsem se tady pohoršovala, že ten její seladon v ní probudil její slepičí já, to jinak neni možný![]()
Mutziputzi ja netusim jaka byla pred tim, ale to je neco tak simplicitniho, to se nevidi... casto ma v komentarich takove uslintane lichotky, ze ma luxusni dupku, coz je jedno z celkem mala slov, ze kterych se mi navaluje, takze ji soukrome rikam dupka. Myslim, ze to celkem sedi.
jinx Jojo, taky mam na seznamu, ještě používá výraz pulina, to jsem slyšela poprvé, to je teda úplně ekl...dřív mi připadala místy vtipná, toto solár duo z Nemanic je spíš úsměvné.
Mutziputzi no andus je taky trosku simple
Mutziputzi Slovo pulina jsem fakt prvně slyšela, resp. četla na jejím insta. Dost děsný, tedy. Slovo dupka jsem teď četla poprvé v životě...CO to je prosím? Taky pulina nebo něco jinýho?
stes Já jsem na používané výrazy háklivá, mně stačí pulina a již dále nesleduji..třeba chlap co zdraví čaukyyyyy...konec!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje