razorblade teta Irma je z IT crowd
VIP zjevy
Potrefenáhusa to jsem nikdy nevidela :D
razorblade Tak to rychle naprav, je to povedený seriál o několika krátkých, ale o to hutnějších epizodách ![]()
razorblade ale to je skoda ![]()
Sweet Potato Používám i mnohem horší výrazy, mě příjde degradující a hlavně děsně otravná samotná "činnost", o kterou jsem se svého těla neprosila ![]()
razorblade seriál taky doporučuju zhlédnout
Pherenike ten výraz používala moje matka... nesnášela jsem to ![]()
Pherenike ten výraz používala moje matka... nesnášela jsem to
Co je na tom tak špatnýho? Téměř doslovný překlad jednoho z latinských lékařských termínů mi teda přijde lepší než "krámy" nebo několikaslovné opisy zahrnující příjezd ženských příbuzných nebo invazních armád. Ne že bych ho teda používala v konverzaci nějak často.
Isca Tak hlavne menstruace neni zadnej jazykolam a zaludek to predpokladam nezveda nikomu, skoda ze se to moc koukam neujalo![]()
chuchuchu...
a speciálně pro mutzi jedna ruská krasavica ![]()

a speciálně pro mutzi jedna ruská krasavica
Já jsem vždycky v úžasu, že dokáže vypadat tak lacině, ačkoliv by se za cenu jejího outfitu vyřešil hladomor v Africe ![]()
barbucha kdyby lacině! v tomto případě vypadá, že si to přišlápl a zrovna to z ní celé sjíždí ![]()
Jiná Realita Zjistila jsem, že bydlím kousek od nich. Pořád čekám, že je potkám, a furt nic. ![]()
Jiná Realita Ja ji nekritizuju, inklinuju ke stejnymu ksichtu no...ale tohle je tak rok stary ne?
Mutziputzi nevím, našla jsem to dnes. o xicht nejde ( v jejím případě mi teda ohledně zjevu vadí hlavně její divné vole na krku, navíc nemám pocit, že bys inklinovala, to je zas nějaká autosugesce
), ale ty hadry, kabelka, dekorace, lokny ![]()
double ![]()
Jiná Realita No tohle je hruza, pyzamo i kabelka...tu byci siji a treti bradu nemam, snad to vydrzi![]()
Ja to tu nestiham nestiham vubec. Ale "ty pulino pitoma" zni strasne dobre nahodou
Adoptuju do svejho slovniku obskurnich nadavek hned vedle cuzy a harpyje.
Potrefenáhusa to jsem nikdy nevidela :D
To musíš hneď napraviť! A potom ešte Black Books!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje