ice Už v deseti. Chlupatý a prsatý![]()
VIP zjevy
nejhorsi je mluvit o tom na verejnosti (viz kolegyne paktofoniky![]()
viktorka_od splavu Jj, a v tomto období je v kurze téma kto mal lepšie vyúčtovanie za byt
(ale to bolo v predchádzajúcej práci)
paktofonika tak tomu bych snad i dala prednost pred: “kam jedete letos na dovolenou”![]()
viktorka_od splavu Kam jedete?)))
Mutziputzi do řiti![]()
viktorka_od splavu A čo vyúčtovanie? Dobré? Ste v pluse? ![]()
paktofonika jako že se bavili, kdo měl jaké přeplatky nebo nedoplatky? to je teda dobrá úchylárna ![]()
nolita No fakt. Ako ja som ten typ čo v práci riešim iba prácu, žiadne osobné veci a tak no ale niektorí povedia v kancli všetko. ![]()
paktofonika tak to my si povídáme i na mimopracovní témata, ale jako nějak nechápu, co je zrovna na vyúčtování tak zajímavé :-)
Magráta paktofonika Hele, ale Rica je krásné horské jezero v Gruzii. ![]()
Jste mi připomněly, že babička říkala menstruaci "ty věci", vzbuzovalo to ve mně dost divné asociace.
Pulina se používalo na Budějovicku (víc teda ve zdrobnělé formě při komunikaci s dětma, nezdrobnělé je to hodně hrubé, asi jako pí.a). Kamarádčini rodiče tak říkali i půleným houskám, zaslechla jsme to občas i od někoho jiného, ale spíš to používaly takové ty... zemité typy.
Haha Dupka Slovakova se chytla! Coz me privadi k otazce, znate nekdo slovo “untík”? A v jakem vyznamu?
Potvrzuju pulinu jako jihočeský výraz, taky jsem se s tím chvíli srovnávala. A lepší krámy než měsíčky teda...A obchod = krám, normálka, já to teda nepoužívám, ale rozhodně mě to nepohoršuje...
"Přijela rudá armáda", tak je označována menstruace v Katyni od Kohouta (občas si fakt pamatuju blbosti).
Pherenike Krám je snad opravdu v pohodě (já tento výraz používám běžně), představme si nebohého kupce Žemlu, U snědeného "obchodu", to by znělo blbě, ne? ![]()
Slovo krám ve smyslu obchod je v pohodě, krámy jako nepotřebné věci jsou jednoznačně negativní, mluvit tak urážlivě sama o svém těle mi přijde degradující.
"Přijela rudá armáda", tak je označována menstruace v Katyni od Kohouta (občas si fakt pamatuju blbosti).
ha! To si zapamatuju :D nejvtipnejsi pojmenovani, ktery jsem nekde cetla, bylo jen “prijela teta Irma” :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje