Mutziputzi neviem no, mne sa proste páčila viac predtým, ako sa obliekala, teraz mi väčšinou príde, že zo seba robí kreatúru, ale tak jasné, nie je bežný smrteľník, a marketing im očividne funguje
VIP zjevy
paktofonika Jakože já se menuju já, smrtelně vážně to myslim a hudebně ještě 10x skvělejší![]()
Toto ma vie vždy rozosmiať.

Mutziputzi Prosím ťa, Kanye je trubka,podpapučník. Kedysi ešte vedel spievať, teraz je to trapas, Yeezy sú hnusné a to jeho bezdom oblečenie tiež.
paktofonika Já znám jeho pověst u lidí co tomu ner.... eee ho neznaj ![]()
Mutziputzi No tak mi to vysvetli v com je tak super. Rada sa nechám poučiť! ![]()
paktofonika Ti těžko do hlavy nahustim svůj vkus, ty hadry jsou zajímavý, nejsou to jenom cykloelasťáky a vodrbaný svetry. Hudebně sorryjako, málokdo na něj má, možná míval, teď se mi vyrojilo hodně dalších oblíbenců, ale nějaký Kedysi vediel spievat...nemusíš bejt cílovka, není to hudba pro všechny, ale není to brak, to fakt nee.
paktofonika Za 15 let z ni, s trochu stesti, bude Cher. Akorat Kim za tech 15 let jeste nebude 72.![]()
Luna V Elle psali že Kim stárne jako pes, ale obráceně, každejch sedm let o rok![]()
Mutziputzi No tak to je v klidu, ja uz jsem se tu priznavala, mne se Kim vizualne libi (myslim oblicej a to jak si za tim konim zadkem stoji).
(a nekomentovat, uz jsem to tu jednou schytala) tys priznala toho Westa, tak to teda sem taky napisu.
Luna Mně se taky líbí, nevidim v ní tu plastikovou zrůdu jak se zde psává, jejim plastikám dávám takzvaně parádu![]()
Mutziputzi Nepísala som že je to brak!! Mne skôr vadí jeho prístup k veci, nepríde na koncert, odíde v polke koncertu, trepe dve na tri. Ten musí brať fakt nekvalitný matroš pretože si pamätám že kedysi bol v pohode, pôsobil úplne ináč. Neviem čo sa zmenilo ale super kedysi bol ale teaz už nie.
Ak by Kim skončila s plastikami v roku 2011 tak pohoda. Zruda nieje ale tak ako píšem za 15 rokov to bude ešte len sranda.
K tématu - brazilian butt lift, fuj to je rasovina!
https://www.harpersbazaar.com/beauty/health/a19674181/brazilian-butt-lift-video/?src=socialflowFBHBZ
Mutziputzi hele, nevadí mi mrtvoly ve filmech, stříkající krev ani střeva, ale viděla jsem asi tři vteřiny tamtoho a dívat se nebudu ![]()
Tiež sa pridávam k tým, ktorým sa Kim páčila viac pred rokmi. Ani nadupaný zadok, ani biele vlasy sa mi nepáčia. Ale teda každý podľa svojho vkusu, ja by som si bez váhania dala urobiť tie zuby ![]()
Alena nic moc teda

Mutziputzi Jsem pět minut přemýšlela, která Alena!! ![]()
Kim ťažko sleduje trendy
...niekde som zachytila,že cyklistické elasťáky sú in...to zase budem mimo
Garfie A já zas že...Tyjo, Dáda bez make upu dobrý!
No a ne...no. Alena.
Luna Prej Dáda
Já se pohybovala spíš kolem Milušky Voborníkové...
. (a nedávejte sem aktuální fotku, už jsem si ji našla!!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje