Druhorada modelina foti novou kolekci asijske hadrarny

Druhorada modelina foti novou kolekci asijske hadrarny
Luna Tak do Dady ma ešte ďaleko si myslím.

paktofonika K tomu nemám slov. Kdo ji přešíval? Vždyť těma očima vidí až za roh!![]()
jinx Koukám, že Strandmond (nebo jakseto) je nový Poang.
Stará Stanová Kůže co to? Sorry ja vubec nerozumim
jinx To křeslo je z Ikey, Strandmond nebo tak nějak se jmenuje. A kupuje si ho teď asi každý, stejně jako to s ohýbanými područkami před lety, Poang se jmenovalo.
Cha, a pak že nejsou světoví!
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/playboy-models-money-woes-revenge-12552544.amp
Stará Stanová Kůže jo aha, to vubec... no mne slo o andy, ma v te hadre slusnou slehu
Stará Stanová Kůže ale když ono je takové miloučké :) a docela hodně pohodlné. mně se taky docela líbí, akorát mi hodně vadí, jak jsou ty "postranice" tenké. vlastně asi jen kvůli tomu jsem si ho ještě nekoupila.
Jiná Realita tam by se kočičce špatně leželo, ty uši musej bejt buclatější. Ale jinak je strašně příjemný, já ho taky zvažovala, v případě, že bych nechala náš starej ušák minimálně za desítku přečalounit, rozhodně ho nenechám kočce napospas.
jinx To je tak nejak trend slovenských a českých instagirls reklamovať rôzne hadrárne, divnú kozmetiku, fake vône a pod.
Jiná Realita Strašně tenké. Správnej ušák má takovéhle.![]()

Sweet Potato no, a kde tskový ušáček sehnat? pohodlný, pěkný, se širokými opěrkami? ha?
Miloučký je a nic proti němu, taky se mi docela líbí (až na ty tenké područky, máš naprostou pravdu). Jen je srandovní, že taková rádoby hogofogo dáma si nenajde nějaké víc hogofogo rekvizity. Ačkoli, když se podívám na tu hnusopodlahu a hnusolampu, je tam to křeslo všeho designu král....
Pinot Noir zrovna jsem chtěla napsat, akorát si je dala vzhůru nohama, univerzální to kousek!
akorát si je dala vzhůru nohama, univerzální to kousek!
Ty dnes jedeš, se tu na školení pořád tlemím.
Potrefenáhusa taky se mi líbí (musela bych ale koupit 4 kusy ![]()
Pinot Noir zrovna jsem chtěla napsat, akorát si je dala vzhůru nohama, univerzální to kousek!
![]()
Luna Tak k Dáde má ešte ďaleko :) Čo mi pripomína, že som v januári stretla Dádu v Prahe 2x v jeden deň, aj s tým jej milencom. Radšej by som nejakú inú celebritu bola stretla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.