Zina Já si ti myslím, že to nebude moc tenhle případ, i když možná jo, těžko říct. Ale pro ni je to druhé manželství, z předchozího už má nějaké děti, je obecně taková "poučovací", nebo jak to říct-zkouší to i na mě, radit co bych měla jíst, jak bych měla vychovávat děti a tak. Pro něj je to první manželství (po čtyřicítce), vyženěné děti miluje, teď k tomu i vlastní, vyženil rodinu, rozkrájel by se pro nás "vyženěné", myslím, že to není prostě ten případ. Spíš jí je vděčný za to co dostal a tak leccos přehlíží. Ta kostelní historka se mnou dost otřásla a jeho ženě to nějak nemůžu zapomenout, i když je to moje příbuzná.
VIP zjevy
Dost bylo Nečase....dáte si? ![]()

LadyMary Ja klido, co to je?
LadyMary Haha som to včera videla na IG a hneď mi naskočilo že pani Rajdakowski![]()
paktofonika Den otevřených dveří![]()
Omlouvám se za znovuotevreni tématu Nečas-Jaňulka,ale nedá mi to.
Vy je totiž čtete uplne špatně.
Nečas není "bačkora",Nečas je proste jen subík. Navenek vypadaji jako klasický milující se pár,což taky jistě jsou,jen ten vztah mezi nimi je proste nestandardní. Oba to k životu potřebují přesně takhle. To s bačkorovitosti v reálném životě nemá nic společného. Chápejte to jen v rovině vztahové a sexuální .
Jaňulka se k němu tímto způsobem nechovala nikdy na veřejnosti -i když i takové potřeby někteří podobní maji- ale u předsedy vlády by to jaksi nevypadalo dobře. A ona toužila po prestiži a moci jeho funkce. Protoze ona ho plně ovládá.
Takže mezi nimi to vidím na velmi krásný,obapolne naprosto vyhovující a naplňujíci S/D vztah.
Což je zcela v pořádku. Problém nastává,když se to provalí veřejně. byt jejich polohy obracene, mam pocit,ze by to bylo skousnutelnejsi o chlup vic. Ale submisivni chlap je proste e-e-e.. divnej ![]()
Dadoo No dyk já to vidim jako ty!
Dadoo Submisivní chlap, který je zároveň ve vysoké funkci, není nic neobvyklého...
Dadoo vím, že to míníš jako legraci, ale nedá mi to - BDSM pár tohle řeší mimo své pracovní sféry. Takže kdyby to bylo jak říkáš, neměl by pan Beneš z ČEZu žádný důvod nosit Jaňulce drahé kabelky a taky by těžko mohla úkolovat tajnou službu.
SunEclipse ale já to nemyslím jako legraci. Myslím to zcela vážně.
Tady došlo k prolnuti osobního a pracovního života. Zcela špatně.
999 já vím . Dokud to nikdo neví je vše ok. Bývá to často únik nebo uleva od stresu a tlaku.
Jak může ale pak podrizeny respektovat šéfa, který si nechává pravidelně seřezat prdel dutkama nebo nahý na zemi olizuje madam kozačky? ![]()
SunEclipse Je hezné napsat místo No to nemůžeš myslet vážně, Vím že to míníš jako legraci
Já to jako legraci nemíním, Načas není bačkora a Jaňulka není takovej antikrist jak se z ní dělá, je to prostě semetrika, dominantní buranka, ordinérní machna, cokoli, ale Beneš a spol. jí ty kabelky určitě nosit nemuseli a úkolování tajné služby se pokud vím neprokázalo. V politické rovině, byl zásah proti Nagyový a pád Nečasovy vlády, jenom kvůli libovůli bláznivýho Ištvána, nikomu neodpovědnýho za to jak kauza dopadla a co způsobíla, důvodem, proč tady máme Andreje.
Mutziputzi ale di ty, tak neprokázalo? A Radku Nečasovou teda nechával sledovat kdo? A neříkám, že Beneš musel nosit kabelky, ale nosil - pročpak asi? Že by chtěl Janičku sbalit?
SunEclipse že by doufal,ze Jaňulka dá Peťulkovi rozkazem vyhovět mu...?.![]()
SunEclipse Tak skoda, ze to nesoudis ty, bylo by davno hotovo
![]()
Mutziputzi tak škoda, žes mi neodpověděla ani na jednu z těch otázek, ale nešť, žíly mi to netrhá. Klidně si dál sni o mužném Péťovi. ![]()
a abychom popojely, co si myslíte o tomhle? Za mně teda nee.
SunEclipse mne se to nelibi cele. Vcetne tvrde barevne kombinace,krajkoveho bryndaku,preplacane kabelky,infantilnich kanyru... a pritom vsem to Monika unese a nevypadá v tom silene. Takže vlastně nevím..
Jen mi nejde do hlavy,ze když si začala s Leosem,strašně se mi nelíbila. Byla taková odula, nadupané tváře a místo očí škvírečky. A hroznou pleť.
A teď ji to tak sluší. Nechala se presit?
Tohle už nedávno na sobě někdo měl, nějaká mezinárodní hvězda; a ta tady za to taky dostala sodu, leč mně se ty šaty fakt líbí. Bohužel ne na MM, ale beru to jako platný pokus.
SunEclipse Jako kdyby si konečně splnila sen z mateřské školky. Přemýšlím,jaké má k tomu střevíčky?
LadyMary Kouká jak servírka,které utekli hosti a ona neví komu by to ted'.....![]()
dzizisketa Snažím se vzpomenout, kdo to byl - N. Kidman? K té se typově hodily víc, ale ani tehdy se mi nelíbily. Je toho na nich moc, růžová, srdíčka, volánky, krajka, Barbie model. A kabelka jako bonus!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje