Dadoo A neříká se náhodou submisivnímu muži hezky česky bačkora? :D
VIP zjevy
SunEclipse OK, ja nevim kdo a jestli nekdo nechaval sledovat Radku Necasovou a jsem si jista, ze Benes a spol. prezenty nosit nemuseli, tys nikdy nic nedostala?
Kokoska neříká
normálnímu muži být backorou sexuální uspokojení nepřináší ![]()
A jeho submisivita se projevuje obvykle neveřejně,v intimní zóně.
Hele já nejsem odborník na tuto problematiku,jen mám pár známých z okruhu těchto lidí a jsem zvědavá,no ![]()
Sweet Potato Kate Hudson, slusely ji vic
Mutziputzi Á děkuju.
![]()
SunEclipse kdyby byla učesaná, neměla jaksi mastné vlasy nebo co, a měla jinou kabelku, tak se mi to líbí, a to i na ní, i když na to podle mě není vůbec typ.
mno, přehlídka tuctovosti prý zase proběhla.
Jiná Realita Taky jsem cetla, v porote Myslivcova a slecny predvadely plavky by Nela Slovakova![]()
Pak beztak nekdo zhasnul a zmizel jeleni salam a klavesy Evy a Vaska. Twl, mam strach, ze i uplne dno bylo prorazeno.
Mam regulerni strach o budoucnost deti.
Luna ne-e!! já jsem o tom nečetla nic, to snad neee! ![]()
Jiná Realita Tak podle me teda Maresovy slusi jako by slusely malokomu, jenom holt Kate Hudson slusej vic...vlasy ma skvely a kabelka je k tomu naopak super
Jiná Realita eh, domnívám, se, že to Luna mínila jako narážku na film Hoří, má panenko.
SunEclipse nejsem tak pitomá, jak si asi myslíte, ale předpokládám, že myslivcová asi narážka nebyla. ani plavky. edit: ten zbytek je tak zřejmý, že se divím, že to vůbec komentuju.
Mutziputzi mně ty vlasy připadají jak jezinka. hudson podle mě šaty slušely právě kvůli těm minimalistickým vlasům.
vlastně si ani neumím představit účes, krom krátkých, který by se mi k tomu líbil, aniž by to vypadalo jako pokus o panenku.
Luna
samozřejmě jsem musela hned zaběhnout na nelin eshop.
a už jsem se i dozvěděla, že je díky plavkám milionářka.
už jdu radši pryč ![]()
Kate Hudson v nich vypadá jako vzpomínka na sošnou Ženu z filmů o Divokém západu. Marešová jako když jde holčička na karneval, sorí, jinak nic proti ní.
Jiná Realita Bohuzel, vtip je jen castecny. Fakt Myslivcova a plavky. Konkretne NEONKY BY NELA.
Jeste se dozvim, ze to sije z gumovych balonku a stehuju se do Kazachstanu.
Luna ještě jsem neodešla, má na eshopu boží fotky. nevím, nakolik to vynikne tu, ale ta retuš ![]()

Jiná Realita Už lustruju ten eshop, to je fakt něco. ![]()

Jiná Realita Nadherna!
Karoleena Neee!![]()
haha Slovakova, ma kazdodenni guilty pleasure petiminutovka. Hloupa a oskliva, to se casto nevidi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje