VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:08

nolita no něco ve smyslu "šik, výjimečně, jinak než já, když letím do kanceláře"   krásné materiály, dobré značky, pěkné střihy, lichotivý oděv.

místo toho jsou často k vidění šílené kreace (která panovnice to tu měla ten divný kožich nedávno?), divné délky, moc krátké sukně....prostě jako když se sousedka pokusí vyšňořit do místního divadla dle svého nejlepšího uvážení.

proto se mi zdá, že se oblékají sami, minimálně někteří.

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:15

Jiná Realita Tak to by mně zajímalo, co znamená "být královsky oblečená" . Já si představuji dlouhou róbu a blýskavé šperky. To se dnes i u královských rodin nosí jen na oficiální večeře, bály, korunovace. V dnešní době na běžné akce (státní návštěvy, charitativní návštěvy) nosí běžné oblečení. Plus se snaží vzít i méně nakladné oblečení, aby se přiblížili masám. Viz Kate a její obliba španělské značky Zara, Victoria nosí H&M. Teď třeba Letizia je v USA. Je to oblečení královské?  

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:18

Jiná Realita jasně, chápu... já si myslím, že většina toho, co tam píšeš, tak i zpravidla je, pocit, že letí do kanclu, asi nemám, s tím aby to v závěru vypadalo chic je to asi trochu tricky, prostě to každému není úplně dané, i tady dva různí lidi vypadají ve stejném / podobném oblečení různě chic, a členové královské rodiny v tom nejsou podle mě žádná výjimka (jasně, úplně jiné možnosti, ale prostě to tam je nebo není a snaha nezachrání vše :))

máš pravdu, že občas se nějaká podivná kreace nebo něco vyloženě neslušivého objeví, ale můj převažující dojem je teda spíš pozitivní... 

Offline Sweet Potato
39757 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:30

Malvin Strašidlo, jednoznačně. 

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:47
Reakce na jinx:

barbucha a to ze “nevi, kam driv skocit” se konkretne projevuje jak? 

​Že nakupuje primárně značku, pokud možno tu nejdražší, bez ohledu na slušivost, například.

nolita 

A teď prosím ještě tu o rasismu, to tu ještě (výslovně) nepadlo  Hele, já celkem často kritizuju i jinou MM, norskou Mette Marit - prosimpěkně typickou árijskou, nordickou blondýnu... a na to nikdo neřekne ani popel. Ovšem když se mi nelíbí Meghan, je hned oheň a narážky na střeše. Proč? Protože se musí jen nekriticky tleskat, abych ukázala jak jsem korektní a "in"? 

Podle mě je to úplně postavený na hlavu a rasismus naruby - když je někdo prost kritiky právě kvůli svýmu původu. Ale funguje to, ne že ne... i novináři jsou velmi opatrní a mluví se právě o tom, že třeba výběr jejích outfitů (preference cizích značek), která by jiné člence rodiny neprošla, je kupodivu bez reakcí. Bojej se právě osočení z rasismu. Vždyť je to směšný.

(Stejně tak byl vždycky povyk kolem kritiky Obamy, nikdy nešlo o to, jestli je oprávněná nebo ne. Vždycky to skončilo zmíněným obviňováním - ze strany jeho zastánců. Pikantní na tom je, že se u obou argumentuje tím rasismem, jako že jsou "černý". No nejsou - proč se zapomíná na druhýho rodiče? A kdo je tady pak rasista? )

Mně to přijde laciný a fakt nevím, proč bych se měla bát "pomluvit" jakoukoliv lidskou bytost, když se mi zdá že vypadá jak strašidlo  notabene ve vlákně přímo k tomu určeným. 

A abych se vrátila k meritu věci, t.j. že nejde o to, kdo jí to platí. Podle mě jde. Protože tím by se nechal zlákat každej, spíš teda každá - mít najednou k dispozici prakticky neomezenej rozpočet a úslužný světový návrháře k ruce!  To bys musela bejt světice, aby tě to nepoznamenalo (než si na to zvykneš) 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:49

Malvin letizia je zrovna jedna z těch, která mi královská v naprosté většině případů přijde :)

Offline 999
19526 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:50

Tulipe Hrozný a v jejím případě dvojnásob. Ona má na svůj věk hrozný krk a dekolt, nechápu, proč ho takhle ukazuje.

Offline dzizisketa
8822 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:52

Mně přijde, že Meghan není na ten sedmdesátkový trend úplně ta pravá, třeba Kate to podle mne sedí víc, ale občas je to prostě divné už jen z principu těch semdesátek.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. června 2018 10:56

barbucha totálně ti unikla pointa, s barvou pleti můj post neměl nic společného, upřímně mě to ani nenapadlo...

až budeš mít pavlačový koment k Mette Merit (a za pavlačový koment nepovažuju, že má šaty jak strašidlo, to je legitimní názor, ale komenty typu o otevřené prkenici, koho si to přibrali do rodiny, atd.), tak ti napíšu to samé - nebo možná ne, protože ti to zase unikne...

možná jsi komentář typu pavlač měla i u Mette Merit a já jsem to jen nezaznamenala, to jen pro úplnost, aby sis nemyslela, že reaguju, jen když jde o megan...tady totiž nejde vůbec o megan ani o nikoho jiného konkrétního... 

Offline Garfie
28114 příspěvků moje polička 20. června 2018 11:01

Jiná Realita Mně se ty šaty a té tvojí fotce taky zdály divné (klobouk teda parádní), ale na ostatních, co tu dával někdo další, už mi přijdou v pohodě, ony ty fotky občas klamou. Myslím, že Meghan měla lepší modely, ale tak nemůže pořád chodit v tom samém, určitě byla oblečená přiměřeně příležitosti a myslím, že se hlavně ze začátku bude dost bát nějakého přešlapu, takže raději to trochu přežene opačným směrem-a nedivím se jí. 

Offline viktorka_od splavu
48985 příspěvků moje polička 20. června 2018 11:24
Reakce na dzizisketa:

Mně přijde, že Meghan není na ten sedmdesátkový trend úplně ta pravá, třeba Kate to podle mne sedí víc, ale občas je to prostě divné už jen z principu těch semdesátek.

​jj, mne prijdou tyto kritizovane saty jako presne to nad cim si zoufam v obchodech. a dukaz, ze to vazne neslusi ani takoveto modelce, natoz beznym zenam...

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 11:52

nolita 

No vidíš, a mně zas jak komentář typu pavlač připadá, když někdo - v internetový diskusi zejména -  komentuje/hodnotí především osobu diskutujícího a jeho projev, místo aby polemizoval s jeho názorem.

Kolik lidí, tolik pohledů na věc 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 20. června 2018 12:29

barbucha Tak pěkně Ti to tu vždycky vysvětlí a Ty si prostě nedáš pokoj, pořád stejná barbucha. To Ti ještě zapomněly vysvětlit, že nebyla žádná "běžná občanka", ani to si odminule nepamatuješ? Seš ztracený případ.

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 13:01

Mirka 

Už jsem holt senilní a stařecky vrtošivá, lepší už to nebude aneb starýho psa novejm kouskům nenaučíš a co na srdci to na jazyku, zdraví teta Kateřina 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:00

barbucha Ty furt z Meghan děláš socku formátu hereček v Ordinaci, která se až teď dostala mezi nóbl lidi, už jsem to psala jednou, Meghan byla asi tak chudá jako u nás šmarjá nevim kdo, nebožka Dospivová, rozhodně na podobný šaty "došáhla" i bez současný jak řikáš tchánový prkenice.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:06
Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:19

Mutziputzi 

Já nevim kdo je to Dospivová  tak nedokážu posoudit to srovnání... Ovšem já zas budu tobě marně vysvětlovat, že herečka ze seriálu (ano, podobnýho ranku a podobně nekonečnýho jako naše Ordinace) byť americkýho, plus pár vyslovenejch štěků ve filmu za celou profesionální dráhu, nemá takový honoráře (a následně majetek) jako si může diktovat skutečná hvězda. Prostě nemá. Rozhodně má blíž k Ljubě Krbový než k Meryl Streep (myslím postavením v americkým žebříčku jak honorářů, tak herců - nebudu přepočítávat dolary na koruny, to by na tom byla líp než Krbová samozřejmě) 

Když se na to podíváš českou optikou, tak ti samozřejmě může připadat pohádkově bohatá, to jo 

20970 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:21

barbucha Ano, českou optikou, kdy našinci přijde nepochopitelný kolik si vydělává seriálová herečka u nás a kolik ve Státech, jsem si jistá, že Krbová svými aktivy leda po kotníčky, mimochodem pěkný.

Doplňuji - google tvrdí, že plat měla 50.000 USD za epizodu The Suits, Krbová hadr hele

nebo takhle

https://www.hellomagazine.com/royalty/2018051748689/meghan-markle-net-worth-suits-salary/

Offline barbucha blogger
35293 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:39

Mutziputzi 

Tak vzhledem k tomu, že jsem někde zahlídla, že herci z podobnýho seriálu (Přátelé) požadujou 1 milión - a myslim že dost vyhrožovali jestli ho nedostanou - tak mi to jako srovnání celkem stačí 

20970 příspěvků moje polička 20. června 2018 14:43

barbucha No jasně, já neřikam, že bere nejvíc, jenom tě ujišťuju, že pohádka o tom jak chudé děvče k tchánově prkenici přišlo se skutečně nekoná