barbucha a to ze “nevi, kam driv skocit” se konkretne projevuje jak?
Že nakupuje primárně značku, pokud možno tu nejdražší, bez ohledu na slušivost, například.
nolita
A teď prosím ještě tu o rasismu, to tu ještě (výslovně) nepadlo
Hele, já celkem často kritizuju i jinou MM, norskou Mette Marit - prosimpěkně typickou árijskou, nordickou blondýnu... a na to nikdo neřekne ani popel. Ovšem když se mi nelíbí Meghan, je hned oheň a narážky na střeše. Proč? Protože se musí jen nekriticky tleskat, abych ukázala jak jsem korektní a "in"?
Podle mě je to úplně postavený na hlavu a rasismus naruby - když je někdo prost kritiky právě kvůli svýmu původu. Ale funguje to, ne že ne... i novináři jsou velmi opatrní a mluví se právě o tom, že třeba výběr jejích outfitů (preference cizích značek), která by jiné člence rodiny neprošla, je kupodivu bez reakcí. Bojej se právě osočení z rasismu. Vždyť je to směšný.
(Stejně tak byl vždycky povyk kolem kritiky Obamy, nikdy nešlo o to, jestli je oprávněná nebo ne. Vždycky to skončilo zmíněným obviňováním - ze strany jeho zastánců. Pikantní na tom je, že se u obou argumentuje tím rasismem, jako že jsou "černý". No nejsou - proč se zapomíná na druhýho rodiče? A kdo je tady pak rasista?
)
Mně to přijde laciný a fakt nevím, proč bych se měla bát "pomluvit" jakoukoliv lidskou bytost, když se mi zdá že vypadá jak strašidlo
notabene ve vlákně přímo k tomu určeným.
A abych se vrátila k meritu věci, t.j. že nejde o to, kdo jí to platí. Podle mě jde. Protože tím by se nechal zlákat každej, spíš teda každá - mít najednou k dispozici prakticky neomezenej rozpočet a úslužný světový návrháře k ruce! To bys musela bejt světice, aby tě to nepoznamenalo (než si na to zvykneš)