slniecko Promin, ale to co tady ted predvadis je neskutecne priblbly, ty tvy kecy o latentnim rasizmu jsou neuveritelny...to se klidne nasier dodavam
VIP zjevy
slniecko tohle fakt není latentní rasismus, ani v podtextu
Potrefenáhusa to co predvadi slniecko je latentni rasizmus rekla bych
nolita Já mysllím, že slniecko reaguje hlavně na ten vtip, čím chci být až vyrostu ..., ale přiznám se, že pořád nerozumím, proč je tady kolem toho takový rozruch. Wikipedie praví, že Rytmus je z poloviny romského původu, chlapec na fotce je Rom, možná je tedy pro něj Rytmus idolem a hodlá směřovat stejnou cestou. Co se týče prostředí vtipu, nebudeme si snad nic namlouvat, ale podobné obrázky nejsou jen ilustrativní (viděla jsem na vlastní oči). Kde je tedy problém?
slniecko tak zrovna tady panuje tak drsná vzájemná cenzura, které se zrovna tebou zmiňované uživatelky aktivně účastní, že jsem byla lehce napomenutá i za přiznání, že mě nepřitahují tmaví muži![]()
pokud se ti zdá špatný ten vtip používající foto malého cikánského chlapce, stačí ho smazat, ne?
prostě nedávejte vtipy kde figurují obrázky ze slovenských romských osad, jelikož to moderátorka nemá ráda, a hotovo.
Mutziputzi podle mě ne, ale už je z toho pořádně rozmazaný lejno, na začátku zcela malinký a neškodný
Potrefenáhusa to souhlasím, ale zase chápu, že pokud mě někdo napomene, a neví schopen říct proč, tak to vědět chci... :-) ať z toho není holubník... :-)
nolita ja se k tomu vtipu ani slovem nevyjadrila :D
jinx já vím, tys měla přece arogantní narážku na původ, jen zatím nevíme jakou :-)
slniecko sagan se rozesel? tak brzo po te hogo fogo svatbe?
baltik JJ, začína sa boj o majetky ako píše jeden titulok na topkách, ale v článku píšu že Sagan stihol väčšinu majetku prepísať na rodinu aby si zlatokopka neprišla na svoje. Na konci uvádzajú že na to ako bude rozvod pokračovať sa môžeme tešiť. ![]()
nolita já na to přímo čumím, to se nedá jinak říct.
reakce jak na nějaké malé spratky, tady, na fóru známém výjimečnou a jinde neviděnou autocenzurou, autokorekturou a výjimečným souzněním duší
Jako myslíš tím souznění na vlákně okolo tématu manželství ano či ne?
Nebo regulace voříškové populace? No tak tam to teda souzní, až to tříská dveřma ![]()
Myslím, že zvláště poslední dobou je to tu jak na Babinetu, něco napíšeš obecně a už to schytáš od nějaké potrefené husy ( @potrefenahusa promine)
Nemluvím o tom, jak tady některé dámy s oblibou uvozují příspěvky : "...nechápu, jak někdo může žít/jíst/dělat ...dosaď cokoli.... "
A o tom je to souznění? Tak to teda nechápu
(vtip)
pokud jeden vidí svazáky a rozjívené dítě, a druhý vidí na tom samém obrázku malého roma, kdo z nich je (latentní) rasista? kdo z nich rozlišuje dle rasy, byť za účelem pokárání?
Samantha nejdřív jsem to chtěla vysvětlovat, ale pokud z toho ten podtext nevyzněl, nemá to smysl (je to ale něco ve smyslu trochu ironie).
Jiná Realita Už jsem to sem psala - slniecko Tak teď nevím...je arogantní poukazování na toho rozjívenýho prcka nebo na ty spořádaný pionýry? Abych v tom měla jasno.
A pořád žádná odpověď,
ale v podstatě nejde o žádný rasismus, jen se tomu tak říká, protože romové nejsou rasa, ale etnikum.
vůči romům nelze být rasistický, ale jen xenofobní, aspoň myslím, že se snad nemýlím.
Jako myslíš tím souznění na vlákně okolo tématu manželství ano či ne?
Nebo regulace voříškové populace? No tak tam to teda souzní, až to tříská dveřma
Myslím, že zvláště poslední dobou je to tu jak na Babinetu, něco napíšeš obecně a už to schytáš od nějaké potrefené husy ( @potrefenahusa promine)
Nemluvím o tom, jak tady některé dámy s oblibou uvozují příspěvky : "...nechápu, jak někdo může žít/jíst/dělat ...dosaď cokoli.... "
Další moderátorka![]()
Furt nevidím nic rasistického, xenofobního ani jinak dehonestujícího. Navíc úlet s jinx, která neřekla vůbec nic a byla napomenuta. Spíš bych řekla, že to slniecko opravdu špatně pochopila a možná by bylo fajn to přiznat a pak nechat být. To by se sem pak člověk bál dát dobrý židovský fór.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.