VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 10:59

slniecko Promin, ale to co tady ted predvadis je neskutecne priblbly, ty tvy kecy o latentnim rasizmu jsou neuveritelny...to se klidne nasier dodavam

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:02

slniecko latentní rasismus je zlo, to naprosto souhlasím... ráda bych věděla, jak konkrétně se projevil v příspěvku jinx, abych se nad ní mohla eventuálně dodatečně pohoršit..

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:10

slniecko tohle fakt není latentní rasismus, ani v podtextu

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:12

Potrefenáhusa to co predvadi slniecko je latentni rasizmus rekla bych

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:14

nolita Já mysllím, že slniecko reaguje hlavně na ten vtip, čím chci být až vyrostu ..., ale přiznám se, že pořád nerozumím, proč je tady kolem toho takový rozruch. Wikipedie praví, že Rytmus je z poloviny romského původu, chlapec na fotce je Rom, možná je tedy pro něj Rytmus idolem a hodlá směřovat stejnou cestou. Co se týče prostředí vtipu, nebudeme si snad nic namlouvat, ale podobné obrázky nejsou jen ilustrativní (viděla jsem na vlastní oči). Kde je tedy problém? 

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:15

slniecko tak zrovna tady panuje tak drsná vzájemná cenzura, které se zrovna tebou zmiňované uživatelky aktivně účastní, že jsem byla lehce napomenutá i za přiznání, že mě nepřitahují tmaví muži

pokud se ti zdá špatný ten vtip používající foto malého cikánského chlapce, stačí ho smazat, ne?

prostě nedávejte vtipy kde figurují obrázky ze slovenských romských osad, jelikož to moderátorka nemá ráda, a hotovo.

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:17

Mutziputzi podle mě ne, ale už je z toho pořádně rozmazaný lejno, na začátku zcela malinký a neškodný

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:18

whiskas to se musíš zeptat slniecko , zatím toho moc neřekla, to je fakt :-)

já jen, jak už jsem napsala, s napětím očekávám, jak v tom figuruje ta jinx ...

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:19

Potrefenáhusa to souhlasím, ale zase chápu, že pokud mě někdo napomene, a neví schopen říct proč, tak to vědět chci... :-) ať z toho není holubník... :-) 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:20

nolita ja se k tomu vtipu ani slovem nevyjadrila :D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:21

jinx já vím, tys měla přece arogantní narážku na původ, jen zatím nevíme jakou :-)

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:23

slniecko sagan se rozesel? tak brzo po te hogo fogo svatbe?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:26

baltik JJ, začína sa boj o majetky ako píše jeden titulok na topkách, ale v článku píšu že Sagan stihol väčšinu majetku prepísať na rodinu aby si zlatokopka neprišla na svoje. Na konci uvádzajú že na to ako bude rozvod pokračovať sa môžeme tešiť. 

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:38
Reakce na Jiná Realita:

nolita já na to přímo čumím, to se nedá jinak říct.

reakce jak na nějaké malé spratky, tady, na fóru známém výjimečnou a jinde neviděnou autocenzurou, autokorekturou a výjimečným souzněním duší 

Jako myslíš tím souznění na vlákně okolo tématu manželství ano či ne?

Nebo regulace voříškové populace?  No tak tam to teda souzní, až to tříská dveřma

Myslím, že zvláště poslední dobou je to tu jak na Babinetu, něco napíšeš obecně a už to schytáš od nějaké potrefené husy ( @potrefenahusa promine)

Nemluvím o tom, jak tady některé dámy s oblibou uvozují příspěvky : "...nechápu, jak někdo může žít/jíst/dělat ...dosaď cokoli.... "

A o tom je to souznění? Tak to teda nechápu  (vtip)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:43

Potrefenáhusa Mutziputzi 

pokud jeden vidí svazáky a rozjívené dítě, a druhý vidí na tom samém obrázku malého roma, kdo z nich je (latentní) rasista? kdo z nich rozlišuje dle rasy, byť za účelem pokárání?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:45

Samantha nejdřív jsem to chtěla vysvětlovat, ale pokud z toho ten podtext nevyzněl, nemá to smysl (je to ale něco ve smyslu trochu ironie).

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:46

Jiná Realita  Už jsem to sem psala -  slniecko Tak teď nevím...je arogantní poukazování na toho rozjívenýho prcka nebo na ty spořádaný pionýry? Abych v tom měla jasno. 

A pořád žádná odpověď, 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:48

Potrefenáhusa Mutziputzi 

ale v podstatě nejde o žádný rasismus, jen se tomu tak říká, protože romové nejsou rasa, ale etnikum.

vůči romům nelze být rasistický, ale jen xenofobní, aspoň myslím, že se snad nemýlím.

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:51
Reakce na Samantha:

Jako myslíš tím souznění na vlákně okolo tématu manželství ano či ne?

Nebo regulace voříškové populace?  No tak tam to teda souzní, až to tříská dveřma

Myslím, že zvláště poslední dobou je to tu jak na Babinetu, něco napíšeš obecně a už to schytáš od nějaké potrefené husy ( @potrefenahusa promine)

Nemluvím o tom, jak tady některé dámy s oblibou uvozují příspěvky : "...nechápu, jak někdo může žít/jíst/dělat ...dosaď cokoli.... "

A o tom je to souznění? Tak to teda nechápu  (vtip)

​Další moderátorka

Offline lysianthus
157 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:52

Furt nevidím nic rasistického, xenofobního ani jinak dehonestujícího. Navíc úlet s jinx, která neřekla vůbec nic a byla napomenuta. Spíš bych řekla, že to slniecko opravdu špatně pochopila a možná by bylo fajn to přiznat a pak nechat být. To by se sem pak člověk bál dát dobrý židovský fór.