VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 11:53

jinak na to, jak slniecko tvrdí, že je velmi zkušený moderátor, tak tohle je moderátorská bota jak kráva.

úplně modelová situace.

špatný odhad, špatná reakce, žádná interakce, pokus o smetení ze stolu, flame na x stran, korunované urážkou uživatelů, kteří nejsou dementní a přestože se tu často zhádají jak koně, jsou mimořádně, nevídaně slušní a spořádaní.

a přitom všichni čekáme jen na tu jednu větu ve smyslu sorry, tohle mi ujelo.

teď je otázka, jestli bude doufat, že to vyhnije, začne mazat jak na běžícím pásu (oboje hodně špatná volba), nebo se zachová dospěle, což všichni uvítají a virtuální život spokojeně dál poplyne. 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:09

Plíšková a Hrdlička se vzali!!!

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:12
Reakce na whiskas:

nolita Já mysllím, že slniecko reaguje hlavně na ten vtip, čím chci být až vyrostu ..., ale přiznám se, že pořád nerozumím, proč je tady kolem toho takový rozruch. Wikipedie praví, že Rytmus je z poloviny romského původu, chlapec na fotce je Rom, možná je tedy pro něj Rytmus idolem a hodlá směřovat stejnou cestou. Co se týče prostředí vtipu, nebudeme si snad nic namlouvat, ale podobné obrázky nejsou jen ilustrativní (viděla jsem na vlastní oči). Kde je tedy problém? 

​Já myslím, že slniecko reagovala hlavně na tvůj dotaz! Kdyby ses tak blbě neptala... 

Ten vtip jsem mimochodem poprvé viděla na FB, a tam by dneska nic rasistickýho nevydrželo bych řekla!

Navíc jo, je to malý cikáně na tý fotce, to je bez debat - a rovněž je bez debat, že je Rytmus stejnýho původu a hrdě se k tomu přiznává. Tak kdo má bejt uraženej?

Stejně jako by malej černoušek toužil stát se dejme tomu Muhammadem Alim. Pochopitelný, ne?

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:16

dzizisketa líbily se mi její šaty (aspoň z toho, co jsem viděla)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:16

barbucha Fajn, takže vlastně mea culpa a měla bych se omluvit? A teď komu , tomu chlapci, davu ...? 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:17

Magráta mně připadají zezadu divné.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:19

whiskas 

Všem! 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:20

jinx  tak som ťa zjavne precenila, mala som dojem, že veľmi dobre vieš, o čo ide - str. 829, štvrtý príspevok odspodu, kopírovať to nebudem.

Jiná Realita nič sa nechystám mazať - minimálne nie z doterajších príspevkoch, trvám na svojom a nerozmazávam to tu ja. Napísala som stručné upozornenie a aj to po tom, ako sa to vytiahlo znova, pri prvej reakcii som to nechala tak.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:22

barbucha A když neodvolám ? Čeká mě hranice? 

Opravdu nevím, za co bych se měla omluvit, takže to nechávám být. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:23

barbucha Jako bez pr*ele by byla na místě omluva od slniecko , dělat tady z někoho rasistu a stylem diskuze jak s malym frackem, neodpovědět na oprávněný dotaz proč že je někdo latentní rasista, když to dodnes netušil, to je level zkušených moderátorek "vedle", naprosto mimózní. Nebejt vyrovnanej člověk nad věcí, asi se taky naseriem.

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:25

slniecko bengoro???? jako fakt?

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:28

whiskas nehovorila som o žiadnom ospravedlňovaní, len o tom, aby sa skončilo s vtipkovaním týmto smerom.

20970 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:30

slniecko OK, můžes nám, prosím, sdělit, co je závadného na slově bengoro? Zatím to vypadá ne "nevím co to znamená, ale uráží mě to"

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:31

slniecko vyborne... tak uz mame odpoved na otazku co? ( byla ta arogantni narazka na puvod) ted si teda pojdme rict proc? Tam porad tapu ...

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:31

Mutziputzi to je nejake sproste slovo, nebo co to znamena?

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:33

whiskas 

Dej pokoj, ty Huse jeden 

Ale hele, ať se pohnem - včera jsem zahlídla něco, co mě na jednu stranu potěšilo (páč je to plusmínus můj ročník) a na stranu druhou poněkud rozesmutnilo... No jo no, nikdo nemládnem.

Moje favoritka Annette Bening 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:34

Jiná Realita 

Mně se líbí, a hele, byly i tvoje "oblíbené" šaty se vzorem čaje v plechovce

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:38

slniecko no a já to teda rozhodně rozmazávat budu dál, protože jste mě normálně obvinila naprosto nepodloženě z rasismu, což jste si zřejmě ještě pořád neuvědomila.

pouze na základě jednoho smajlíka (!) u jednoho vtipu.

myslím, že vám pořád nedochází, co jste vlastně udělala.

vinit někoho z rasismu, potažmo coby moderátor fóra, není jen taková ta běžná forma konverzace.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:38

dzizisketa cože cože? já mám oblíbené šaty s čajem v plechovce? 

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 20. července 2018 12:42

Jiná Realita 

Neměl někdo podobný/stejný vzor na svatbě Meghan&Harry, a tys dohledala, že je nějaký ledový čaj v podobně laděné plechovce?