Nahodou, ja tady dusevne souznim i s lidma, se kterejma mam na neco jinej nazor
nebo souzneni znamena, ze si tady budeme vzajemne papouskovat kraviny a hladit ega?![]()
VIP zjevy
Jiná Realita Mně se šaty Plíškový nelíbily ani zepředu.
barbucha Má oblíbenkyně z Valmonta, Americké krásy ... no, nepoznala bych ji. Třeba měla prostě jen špatný den
.
Nahodou, ja tady dusevne souznim i s lidma, se kterejma mam na neco jinej nazor
![]()
![]()
dzizisketa myslim, ze neco takovyho mela pippa :D
Prosimvás, my tu Karlu zpátky nechceme!
To aby tam radši seděl Rambohafík, fakt.
No my na MMR už jí ale taky zpátky nechceme
dzizisketa Vzala no. Když to včera hlásili ve večerních zprávách, tak to teda přečet Ray, ne Borhyová
Ale trochu trapná situace to byla. Jinak on mi přijde jako druhej Koukal ...
K rasove diskusi - bengoro je prostě jen název alba, v tomhle kontextu mi to přijde fakt v pořádku.
jinx tak som ťa zjavne precenila, mala som dojem, že veľmi dobre vieš, o čo ide - str. 829, štvrtý príspevok odspodu, kopírovať to nebudem.
Jiná Realita nič sa nechystám mazať - minimálne nie z doterajších príspevkoch, trvám na svojom a nerozmazávam to tu ja. Napísala som stručné upozornenie a aj to po tom, ako sa to vytiahlo znova, pri prvej reakcii som to nechala tak.
odpust si ironicke poznamky o precenovani. Opakovane jsem se te jako admina ptala, za co me napominas, trvalo ti pul dne se vyjadrit, coz mi u nekoho s dlouholetymi zkusenostmi z ruznych for prijde ne zrovna stastne. A prosim o jeste konecne o sdeleni, v cem konkretne je bengoro zavadne a urazlive slovo, pokud jde o neci puvod.
Aby se ti lip premyslelo, song z desky bengoro ![]()
barbucha Má oblíbenkyně z Valmonta, Americké krásy ... no, nepoznala bych ji. Třeba měla prostě jen špatný den
.
No ale to panděro!
viktorka_od splavu už to tu padlo, název alba a slovo samotné v romštině zloba... abysme si zase nepředstavovali bůhvíco:-)
Jiná Realita
Neměl někdo podobný/stejný vzor na svatbě Meghan&Harry, a tys dohledala, že je nějaký ledový čaj v podobně laděné plechovce?
Však jo ![]()

tak a já už vim! a skoro bych řekla, že to může být podobné nedorozumění, jak když použiju slovo bazmek, ve smyslu nějaká nešikovná či nepotřebná věc, jak se u nás běžně používá, měla jsem za to, že je to prostě krajový/nářeční výraz, a byla jsem pak svědkem že to někoho urazilo, páč prý je to z maďarštiny a je to sprostá urážka.za to já ale fakt nemůžu, asi jako švédové těžko můžou za to, že ten jejich koberec z ikea s názvem HOVEN si u nás málokdo koupí
a bengoro je zlobivý děcko :-O http://rombase.uni-graz.at/cgi-bin/art.cgi?src=data/ethn/belief/beng.cs.xml a já teda podezírám jinx že to ví![]()
barbucha tak to nemusí narůst každému... jako jo, stárne každý, ale tohle je momentka, když se hodí do gala, určitě vypadá dobře...
Tak to promin. To jsem jsem nepochopila já. Moje chyba.
Protože ta cenzura je tady skutečně křížem krážem (ze strany uživatelek).
Tak jsem myslela, že to myslíš vážně všechno.
Jeje, kdo nám to tu kejhá ?
nolita když se hodí do gala, vypadá takto...moc se mi teda nezdá ani v gala. Ve Valmontovi i v AK byla úžasná.
Ale to teda zjevně může dokázat jen s korzetem!
Zahlídla jsem to někde u fotky ze stejnýho období, nebe a dudy (ehm
)...

No jo, do krámu nikdo v malejch černejch a lodičkách nechodí. Ale asi by měl
Budu na to muset taky dbát ![]()

http://rombase.uni-graz.at/cgi-bin/art.cgi?src=data/ethn/belief/beng.cs.xml a já teda podezírám jinx že to ví
A já mám nový slovo - BIŽUŽO Boží!
Například: pes má průjem, doufám, že mě doma nečeká žádný bižužo..., včera sežral pytel gumídků, tak jsem byla pěkně bengoro! (snad nechytnu napomenutí
)
tak a já už vim! a skoro bych řekla, že to může být podobné nedorozumění, jak když použiju slovo bazmek, ve smyslu nějaká nešikovná či nepotřebná věc, jak se u nás běžně používá, měla jsem za to, že je to prostě krajový/nářeční výraz, a byla jsem pak svědkem že to někoho urazilo, páč prý je to z maďarštiny a je to sprostá urážka.za to já ale fakt nemůžu, asi jako švédové těžko můžou za to, že ten jejich koberec z ikea s názvem HOVEN si u nás málokdo koupí
a bengoro je zlobivý děcko :-O http://rombase.uni-graz.at/cgi-bin/art.cgi?src=data/ethn/belief/beng.cs.xml a já teda podezírám jinx že to ví
Není jinx ten známej bojovník za politickou korektnost, naposledy co si tak vzpomínám proti urážení Slováků (citací slovenských slovíček)?
stes tak prostě stárne... já teda negooglila kolik má... ale zase žádná tragédie mi to nepřijde...
nolita
Ale to teda zjevně může dokázat jen s korzetem!
Zahlídla jsem to někde u fotky ze stejnýho období, nebe a dudy (ehm
)...
No jo, do krámu nikdo v malejch černejch a lodičkách nechodí. Ale asi by měl
Budu na to muset taky dbát
Tu vyzera ako David Bowie ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.