VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:44

Mutziputzi Modráky s laclem a pionýrky 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:46

moora Teď trochu nechápu. Nadsázka jsou mega svaly po brigádě od paktofonika , nebo, že ta krásná těla, viz výše, jsou příšery, jak psala viktorka_od splavu ? Ale máš recht, je to jedno. 

Každý má jiná měítka, jiný vkus a jiné vidění sebe sama. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:49

whiskas ne, ze ses uz po nekolikate zlobila, ze te berou lidi doslovne a ty to myslis v nadsazce a sama to ted delas se svalama z brigady

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:50

moora Ale v tom, že paktofonice rostly svaly z práce, žádná nadsázka nebyla, ne?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:51

Pinot Noir Nie nebola ale netreba to brať hneď doslovne že som vyzerala ako fitneska v rysovačke alebo profi fitnes. Proste na moje pomery som mala svaly. Že sa v tom potrebujete špárať 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:52

náhodou mě se udělaly bicepsy z jógy  nikdy jsem na rukou žádné svaly neměla a po 14 dnech jógy tam nějaké mám. myšleno ne jako fitnesska, ale prostě tam je vidět sval. pro většinu lidí možná normální sval, pro mě první sval v životě. kdybych tu jógu cvičila pořádně (cvičím jen prostě trochu, a navíc vůbec ne na ruce, ale cviky zaměřené na pánev a uvolňování dolní části zad ) a nebyla taková zdechlina, tak věřím, že po měsíci jógy bych měla ruku skoro jak arnold 

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:56

paktofonika Promiň, nechci se v tom patlat, jenom mě to zaujalo, že to fakt existuje, ten rychlý růst svalů. Já musím makat soustředěně, pravidelně, s velkou váhou (Mutzi nechť nečte), aby něco bylo vidět. Tuhle vlastnost těla tudíž vlastně závidím :D

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:57
Reakce na Pinot Noir:

paktofonika Promiň, nechci se v tom patlat, jenom mě to zaujalo, že to fakt existuje, ten rychlý růst svalů. Já musím makat soustředěně, pravidelně, s velkou váhou (Mutzi nechť nečte), aby něco bylo vidět. Tuhle vlastnost těla tudíž vlastně závidím :D

​Myslela jsem to podobně.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 11:59

Jiná Realita Neboj se, pokud nemáš extra dispozice, tak ten sval se rozvíjí jen do určité velikosti/objemu . Arnolda se netřeba obávát, tedy určitě ne z jógy. A dovolím si poznámku, mně se na józe též velmi líbilo a hodlám ji zařadit do programu častěji. Jen mě mrzí, že v Horní Dolní mají minimální nabídku :-(. 

Offline daniela
1786 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:01

Jiná Realita Pinot Noir Prý také záleží na tom, co člověk jí po cvičení. Že svaly se tím cvičením/pohybem nabudí, a pak nějakou dobu potom nabírají na objemu (při konzumaci sacharidů) nebo se jakoby zahušťujou svalová vlákna (při konzumaci proteinů). Takže teoreticky, pokud člověk po návratu z lesní brigády/jógy slupne velkou čokoládu, svaly vyrostou o to více 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:01

Pinot Noir Náhodou jdu kolem a slyším svoje jméno, jenom od plotny jsem si takhle odskočila Musíš malý váhy a kmitat, zmizí podkožní tuk a voila svaly...v jednom blbym fimu to řikali)))))

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:05
Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:05

A to ja byla uz od detstvi kavarensky povalec:) ... to k tomu veku, kdy kdo zacinal se sportem :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:10

Pinot Noir 

Když začnu cvičit z nicnedělání, je to tak do týdne vidět, což je příjemný a takový motivační, abych nepřestávala. Ale zase to moje cvičení nikdy není tak drsný, abych se vypracovala na pekáč buchet a vyrýsovaný svaly, ale to tělo je najednou takový hezčí. Ale taky jsem jednou měla brigádu, kde se hodně makalo a svaly na rukách fakt byly, pak už nikdy. Co posiluju vršek těla s živým závažím, je to taky vidět - od pupku nahoru dobrý, od pupku dolů to je teda bída a mám pocit, že co se v těhotenství usadilo, aby se to tělo nepřevážilo, tomu se teď vůbec nechce pryč. Respektive během kojení to tam nebylo, ale pak se to vrátilo. Jednou s tím budu muset něco dělat asi, protože když se podívám na svoji maminku, její maminku, její sestry, jedno jabko vedle druhýho. No, bude to hodně práce.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:21

paktofonika mne zas docela prekvapuje, ze nekdo poklada brigadu -bez specifikace, za neco podradnyho z ceho nemuzou narust svaly.. k cemu tak asi ty svaly mame? zrejme vznikly na okrasu kvuli instagramu

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:21

dynda Tak to fakt můžu jen závidět, protože děcko zvedám pořád, udržím ho v rukou podstatně déle než kdokoliv z rodiny, protože to prostě mám natrénované a ty svaly tam jsou, ale viditelnější zkrátka nejsou. Dostanu se jednou týdně do posilovny a jednou na pilates, zatímco dřív jsem byla v posilovně 4x týdně. Teď si sice můžu koupit košili v konfekci, ale mně se ty bicepsy líbily dřív víc. Manipulace s živým závažím mi možná pálí kalorie, ale rozhodně nic nerýsuje.

49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:22

dynda “během kojení to tam nebylo, ale pak se to vrátilo“ - to je presne ta chvile kdy to chce zacit s nejakou fyzickou aktivitou, jinou nez prenaseni batolat:-)

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:23

paktofonika mne zasdpcela prekvapuje, ze nekdo poklada brigadu -bez specifikace, za neco podradnyho z ceho nemuzou narust svaly.. k cemu tak asi ty svaly mame? zrejme vznikly na okrasu kvuli instagramu

​Tak ale tohle je vyjádření úúúplně mimo mísu. To tu snad nezaznělo ani tím nejnepatrnějším náznakem.

49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:25
Reakce na daniela:

Jiná Realita Pinot Noir Prý také záleží na tom, co člověk jí po cvičení. Že svaly se tím cvičením/pohybem nabudí, a pak nějakou dobu potom nabírají na objemu (při konzumaci sacharidů) nebo se jakoby zahušťujou svalová vlákna (při konzumaci proteinů). Takže teoreticky, pokud člověk po návratu z lesní brigády/jógy slupne velkou čokoládu, svaly vyrostou o to více 

​:-) ale neco na tom bude, cetla jsem sofistikovane pojednani ze ktereho plynul navod, dat si tesne po velkem vydeji trochu sacharidu, a pak v mezidobi proteiny

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:26

Pinot Noir Jestli jako zkušený lesní dělník tvrdíš, že to je málo, tipuju brigádu v dolech!