Mutziputzi Modráky s laclem a pionýrky ![]()
VIP zjevy
moora Teď trochu nechápu. Nadsázka jsou mega svaly po brigádě od paktofonika , nebo, že ta krásná těla, viz výše, jsou příšery, jak psala viktorka_od splavu ? Ale máš recht, je to jedno. ![]()
Každý má jiná měítka, jiný vkus a jiné vidění sebe sama.
whiskas ne, ze ses uz po nekolikate zlobila, ze te berou lidi doslovne a ty to myslis v nadsazce a sama to ted delas se svalama z brigady
moora Ale v tom, že paktofonice rostly svaly z práce, žádná nadsázka nebyla, ne?
Pinot Noir Nie nebola ale netreba to brať hneď doslovne že som vyzerala ako fitneska v rysovačke alebo profi fitnes. Proste na moje pomery som mala svaly. Že sa v tom potrebujete špárať ![]()
náhodou mě se udělaly bicepsy z jógy
nikdy jsem na rukou žádné svaly neměla a po 14 dnech jógy tam nějaké mám. myšleno ne jako fitnesska, ale prostě tam je vidět sval. pro většinu lidí možná normální sval, pro mě první sval v životě. kdybych tu jógu cvičila pořádně (cvičím jen prostě trochu, a navíc vůbec ne na ruce, ale cviky zaměřené na pánev a uvolňování dolní části zad
) a nebyla taková zdechlina, tak věřím, že po měsíci jógy bych měla ruku skoro jak arnold ![]()
paktofonika Promiň, nechci se v tom patlat, jenom mě to zaujalo, že to fakt existuje, ten rychlý růst svalů. Já musím makat soustředěně, pravidelně, s velkou váhou (Mutzi nechť nečte), aby něco bylo vidět. Tuhle vlastnost těla tudíž vlastně závidím :D
paktofonika Promiň, nechci se v tom patlat, jenom mě to zaujalo, že to fakt existuje, ten rychlý růst svalů. Já musím makat soustředěně, pravidelně, s velkou váhou (Mutzi nechť nečte), aby něco bylo vidět. Tuhle vlastnost těla tudíž vlastně závidím :D
Myslela jsem to podobně.
Jiná Realita Neboj se, pokud nemáš extra dispozice, tak ten sval se rozvíjí jen do určité velikosti/objemu
. Arnolda se netřeba obávát, tedy určitě ne z jógy. A dovolím si poznámku, mně se na józe též velmi líbilo a hodlám ji zařadit do programu častěji. Jen mě mrzí, že v Horní Dolní mají minimální nabídku :-(.
Jiná Realita Pinot Noir Prý také záleží na tom, co člověk jí po cvičení. Že svaly se tím cvičením/pohybem nabudí, a pak nějakou dobu potom nabírají na objemu (při konzumaci sacharidů) nebo se jakoby zahušťujou svalová vlákna (při konzumaci proteinů). Takže teoreticky, pokud člověk po návratu z lesní brigády/jógy slupne velkou čokoládu, svaly vyrostou o to více ![]()
Pinot Noir Náhodou jdu kolem a slyším svoje jméno, jenom od plotny jsem si takhle odskočila
Musíš malý váhy a kmitat, zmizí podkožní tuk a voila svaly...v jednom blbym fimu to řikali)))))
A to ja byla uz od detstvi kavarensky povalec:) ... to k tomu veku, kdy kdo zacinal se sportem :)
Když začnu cvičit z nicnedělání, je to tak do týdne vidět, což je příjemný a takový motivační, abych nepřestávala. Ale zase to moje cvičení nikdy není tak drsný, abych se vypracovala na pekáč buchet a vyrýsovaný svaly, ale to tělo je najednou takový hezčí. Ale taky jsem jednou měla brigádu, kde se hodně makalo a svaly na rukách fakt byly, pak už nikdy. Co posiluju vršek těla s živým závažím, je to taky vidět - od pupku nahoru dobrý, od pupku dolů to je teda bída a mám pocit, že co se v těhotenství usadilo, aby se to tělo nepřevážilo, tomu se teď vůbec nechce pryč. Respektive během kojení to tam nebylo, ale pak se to vrátilo. Jednou s tím budu muset něco dělat asi, protože když se podívám na svoji maminku, její maminku, její sestry, jedno jabko vedle druhýho. No, bude to hodně práce.
paktofonika mne zas docela prekvapuje, ze nekdo poklada brigadu -bez specifikace, za neco podradnyho z ceho nemuzou narust svaly.. k cemu tak asi ty svaly mame? zrejme vznikly na okrasu kvuli instagramu![]()
dynda Tak to fakt můžu jen závidět, protože děcko zvedám pořád, udržím ho v rukou podstatně déle než kdokoliv z rodiny, protože to prostě mám natrénované a ty svaly tam jsou, ale viditelnější zkrátka nejsou. Dostanu se jednou týdně do posilovny a jednou na pilates, zatímco dřív jsem byla v posilovně 4x týdně. Teď si sice můžu koupit košili v konfekci, ale mně se ty bicepsy líbily dřív víc. Manipulace s živým závažím mi možná pálí kalorie, ale rozhodně nic nerýsuje.
dynda “během kojení to tam nebylo, ale pak se to vrátilo“ - to je presne ta chvile kdy to chce zacit s nejakou fyzickou aktivitou, jinou nez prenaseni batolat:-)
paktofonika mne zasdpcela prekvapuje, ze nekdo poklada brigadu -bez specifikace, za neco podradnyho z ceho nemuzou narust svaly.. k cemu tak asi ty svaly mame? zrejme vznikly na okrasu kvuli instagramu
Tak ale tohle je vyjádření úúúplně mimo mísu. To tu snad nezaznělo ani tím nejnepatrnějším náznakem.
Jiná Realita Pinot Noir Prý také záleží na tom, co člověk jí po cvičení. Že svaly se tím cvičením/pohybem nabudí, a pak nějakou dobu potom nabírají na objemu (při konzumaci sacharidů) nebo se jakoby zahušťujou svalová vlákna (při konzumaci proteinů). Takže teoreticky, pokud člověk po návratu z lesní brigády/jógy slupne velkou čokoládu, svaly vyrostou o to více
:-) ale neco na tom bude, cetla jsem sofistikovane pojednani ze ktereho plynul navod, dat si tesne po velkem vydeji trochu sacharidu, a pak v mezidobi proteiny
Pinot Noir Jestli jako zkušený lesní dělník tvrdíš, že to je málo, tipuju brigádu v dolech!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.