VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:30

Pinot Noir Možná překladiště uhlí... 

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:32

Mutziputzi V kterym filmu to bylo? No mne svaly vylezou presne ve chvili, kdyz na svy pomery skoro nejim, nejim cukr, lehce cvicim a k tomu este chodim tak 8 hodin denne pesky. Takze potvrzuju tvou teorii o svalech.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:33

Pinot Noir fakt?

"Nebyla řeč o 3 měsích ve fitku a brutální makačce, ale o brigádě . "

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:34

viktorka_od splavu Kde je v tom vyjádření, že je brigáda něco podřadného?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:34

Luna Renusatko by si vzpomnela

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:34

Pinot Noir Já si myslím, že problém je v definici, CO jsou pro koho velké svaly .

A už to tady zase vypadá, že stačí, ne 2x máchnout činkou, ale vlastně jen běžně svaly používat a voilá, máme tady železné bicáky .

(Píšu běžne používat, nemám na mysli práci v kamenolomu, např.)

49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:36

Pinot Noir tak ja to vidim, ty ne. to by bylo tak asi vse.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:37

Pinot Noir fakt?

"Nebyla řeč o 3 měsích ve fitku a brutální makačce, ale o brigádě . "

​A kde se píše o podřadnosti brigády? P. napsala, že měla svaly po brigádě, na to jsi reagovala kolegyní a její 3 měsíční návštěvou fitka a pak už se v tom poněkud ztrácím.

Zatracené svaly, mnoho povyku pro nic. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:38

viktorka_od splavu Možná jsi to pochopila trochu jinak, než to bylo myšleno.

Podstata byla "svaly".

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:38

Pinot Noir 

Ty bys při pohledu na mě určitě neřekla, že mám svaly, ale já vidím, že jsem tvarovaná, což mi pro dobrý pocit stačí. Bohužel, když už se teď nechodí kilometry denně s kočárem, spodek už tvarovaný není :-( Ale tak uvidíme, život nekončí, jednou zase bude čas i na pravidelný pohyb. Ale teda kdybych makala v lese, tak by na mně ty bicáky byly, tím jsem si jistá, jedno léto mi z práce naskákaly.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:40

dynda To je presne. Tipujem že keby ma videla napríklad whiskas pomyslela by si že som tlustoprdka a svaly som nechala doma :D Takze na kafe s nou jedine v zime, tam svaly a %tuku obkecám 

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:41

viktorka_od splavu Hele, už asi chápu- ty v tom vidíš závěr, že brigáda nemůže být brutální makačka, že? Ale whiskas o tom mluvila jen ve vztahu k tomu budování svalů - makačka v posilovně zahrnuje správné provádění cviků, správný počet, opakování, odpočinek, protažení, správnou stravu, kardio atd. Tj. makačka směřující k budování svalů. Za tři měsíce může být z kolegyně jiný člověk, Muscle&Fitness je plný těchto proměn. Brigáda může být dřina, že člověk padá na hubu a nebo to vůbec nedá. A stejně mu (resp. běžné ženě) pěkné svaly nenarostou. Samozřejmě netvrdím, že nemůžou existovat výjimky, já je ovšem osobně neznám.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:43

paktofonika 

Moje břicho už nikdy nikdo neuvidí, aby neutrpěla má pověst štíhlé ženy 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:44

Jdu si dát dorta. Preventivně 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:44

Pinot Noir Díky. To mě vůbec nenapadlo, že by viktorka_od splavu  měla na mysli toto. Brala jsem to jako diskuzi o svalech.

A ano, každý máme svaly, jen ne vždy jsou patrné. Takže jo, při zátěží více, či méně "vyskočí" . I při ručním hnětení těsta, což je, dle mého názoru, makačka pro určité svalové skupiny. 

49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:44

whiskas jo, ono je asi rozdíl, pokud za svaly pokládám to, že vím že je mám a že při pohybu či doteku mám prostě pevný sval všude po těle, nebo jestli za "svaly" pokládáš prostě zásadně pouze vizáž jako mají ty kulturistky. já našla foto:-) bylo mi 16, žrala jsem jak protržená a fyzicky makala a měla jsem svaly jak ze železa, voila! a nebylo to na první pohled zřejmý, akorát když jsem někomu podala ruku tak se většinou divil (páč sem měla mozolnatý tvrdý pracky)

(smazano)

Offline zlatahouba
482 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:45

https://www.super.cz/580009-kauza-falesnych-erotickych-inzeratu-u-soudu-repka-priznal-vinu.html

Dnes u soudu Řepa bez Kačky, přiznal se a Kačka se od kauzy distancovala. To je lááska jako trám.

49352 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:45

Pinot Noir jo jo tak nějak..

dynda 

Offline daniela
1786 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:46

​:-) ale neco na tom bude, cetla jsem sofistikovane pojednani ze ktereho plynul navod, dat si tesne po velkem vydeji trochu sacharidu, a pak v mezidobi proteiny

​Jj, nám o tom říkal kolega v práci, je původně tělocvikář, tak má přesně nastudované co/kdy jíst nebo nejíst, aby se zhublo nebo naopak přibralo, aby nabyly svaly. Proteinové tyčinky u pokladen ve sportu taky nejsou náhodou 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. července 2018 12:46

Lama_z_Lana Ja som si dala Milku. Tú kravičkovú. Na nervy