viktorka_od splavu Pěkný, vypadáš dobře a ach, ten kůň
.
VIP zjevy
whiskas no ten je samozřejmě nejkrásnější
(a to nevidíš toho hocha, kterej stál vlevo...;-)
daniela Kolega měl nastudováno, ale mnohonásobnou interpretací kolegyněmi se kvalitní sacharid nějakým zázrakem změnil v tabulku čokolády ![]()
viktorka_od splavu Chápu
. Já tedy z toho věku snad ani žádný fotky nemám, v plavkách ani náhodou. Nevybavuji si, jak jsem přesně vypadala, ale jak se znám, byla jsem nespokojená
.
paktofonika
Je dobra?
Nam prave skoncila pracovni doba, protoze je hic tak si skocim jeste na zmrzku :D
A jestli tu maj vsichni svaly, tak ja mam cary - hec ![]()
Pinot Noir U kolegyň asi ne, ty většinou dietí... to jen já vidím všude čokoládu, jsem asi závislák nejen na parfémech ![]()
Lama_z_Lana Nieje. Ale jediná sladkosť v skrini no, dostala som ju už dávnejšie. Zmrzlinu som mala včera. Makovú ![]()
paktofonika Tu jsem jeste nemela, ja nejradsi ovocny - takova mangova![]()
daniela Rozumím, mám taky ráda čokoládu ![]()
Lama_z_Lana No tá maková je so slivkovým lekvárom. Až niekde uvidíš tak určite skús. Sorbety si dávam iba občas.
whiskas Tak jak jsi tu psala, že moje fotka v červených šatech je pro tebe motivací, že bys měla začít makat, tak si klidně lehni a odpočívej :-). Nedalo mi to a nechala jsem si odborně změřit procenta tuku v těle. Mám prý ideálni hodnoty (teda 2 kg pod váhu) a naměřili mi 20 %. Byli dost vyděšený, protože se báli, že chci ten tuk snižovat, důrazně mě před tím varovali, kvůli normálním funkcím těla... Říkali, že 30 by u mě bylo víc v pohodě než 15.
999 můžu se optat jaký jsou ty ideální hodnoty? nemyslím teď konkrétně tvoje míry:-) ale spíš BMI nebo tak?
Mutziputzi Luna Kaisr, Lábus a Hanušová. Možná přijde i kouzelník
viktorka_od splavu Obecně ideálni hodnoty nevím, těch faktorů je hrozně moc...
999 Vždyť 20% je v pohodě a taky opravdu záleží na celkové konstituci, době měření ... Ty vypadáš úžasně
.
Záznam z banky viděl odborník na odezírání, slouží jako důkaz. Odezírání prý bylo obtížné z důvodu žvýkání Kristelové ![]()
viktorka_od splavu BMI není zrovna ten správný poměr. A jak píše @999, vždy záleží na mnoha faktorech. Někde nějaký trenér psal a já souhlasím, že nejvíce člověku stejně řekne zrcadlo
. Je to tak.
Omlouvám se, nevím, proč je to tučně, nebyl to záměr a nejde to změnit. Asi znamení? ![]()
whiskas Ale já jsem spokojená moc :-). Pro tebe byla ta dvacítka krajním řešením.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.