Mě neobtěžuje, přijde mi poměrně zábavná jak už jsem psala, doufám, že mi to nezkazí tím, že se "zhroutí" nebo jí někam zavřou
. Jak vás to může obtěžovat, stačí nesledovat na Twitteru a filtrovat zprávy, easy.
VIP zjevy
Tak si schválně povíme, jestli jeho nový post bude co do prestiže, seberealizace a hodnocení na stejné úrovni, to tak zaměstnavatelé dělávají, tam bych to brala, uvidíme co dostane za fleka ![]()
Predpisy nepredpisy, je zbytecny slovickarit. Odvolavaji ho z prijemnyho lukrativniho postu - a za odmenu mu patrne nehrozi misto jeste lepsi, ze?
Vzhledem k tomu, ze vsechny trochu slusny jsou aktualne obsazeny, pokladala bych nahradu v podobe "jinyho kanclu" (vcetne vratnice na MZ) za prakticky vypoved. Uz jsi slysela o pripadech, kdy prelozenim nadrizeni dosahli toho, ze dotycny dal radeji vypoved sam? ![]()
samozrejme. ovsem z pohledu "jak muze??" je to za me uplne ok. muze. kdezto vypoved imho nemuze resp. bych s tim mela sama problem. ze se panovi (a hlavni hrdince;-) nelibi a nechce se jim opustit takove hezke mistecko tomu uplne rozumim, vykrikum "za zenu ho nemuzou vyhodit" naopak nerozumim.
Ještě vzpomínat budete na kultivovanou Borůvkovou! Ty vole (pardón), ale tohle je V-R-CH-O-L!!!
samozrejme. ovsem z pohledu "jak muze??" je to za me uplne ok. muze. kdezto vypoved imho nemuze resp. bych s tim mela sama problem. ze se panovi (a hlavni hrdince;-) nelibi a nechce se jim opustit takove hezke mistecko tomu uplne rozumim, vykrikum "za zenu ho nemuzou vyhodit" naopak nerozumim.
Tak dobre, at je po tvym. Budeme striktne dodrzovat presne vyrazy.
V tom pripade rikam, ze si myslim, ze potrestat manzela za chovani manzelky neni fer.
A nejen to - trochu mi to zavani starobylym patriarchatem: on za ni zodpovida, on ji ridi a rozkazuje?! (jen recnicka otazka samozrejme, k tematu uz je to asi z my strany vse)
jasny, chapu. ty reci ze by si mel pan manzelku "srovnat" mi prijdou dost strasny. jen si myslim ze ta funkce je celkem specificka jak uz tu nekdo psal, ze ta pani je defakto taky placena statem (+ i decka atd), jen ofiko funkci nema a jinak se ji zbavit nez poslat je dom vsecky asi nejde. a pro dite/deti je to taky mozna "trest" jenze zivot neni fer:p osobne se mi teda nepozdava (byt je to banalni castka) abych z dani platila pobyt takove sibnute babe co dela leda ostudu, fakt nevim proc. jasny ze jestli je psychicky chora nemuze za to, tak ale kdyby se lecila bylo by vse ok
vlastne - kdyby on onemocnel tak by se stalo preci totez. a taky by za to pani s detickama nemohli a byli by "potrestani" odebranim prebend
Tak já nevim no, kde dělá ostudu a případně komu jinému než sobě? Ježiš kam se hrabe na Zemana!
:-) to mas recht
Vůbec nezpochybňuju, že má Blanarovičová výbornou postavu. Ale fakt nechápu, k čemu slouží takové fotky ![]()

ta druhá jako upozornění na špinavou podlahu, to je zřejmé ![]()
mě by zajímalo, kdo jí vybíral rtěnku. vypadá v ní jak šlapka
jinak má nádherné vlasy a postavu jí bohužel můžu závidět, stydím se za sebe.
Jakože: tady, tady jsi nechal flek a jestli ho neutřeš, tak ti naplácám? ![]()
tak ja bych urcite nezavidela nikomu, kdo zverejnuje fotky jako je ta prvni. dost nechutny. kdyby ji bylo dvacet da se to omluvit mladickou blbosti, v padesati zverejnit fotku v pradle a poze sjete stetky...
Foto č. 1- přebrala jsem v baru a podél zdi se sunu domů.
Foto č. 2- chce se mi na záchod.
Jsou ty fotky součástí nějakého širšího kontextu?
" "Stydím se dostatečně,"
- asi furt málo.
zas ale to "šampíčko" poránu ledacos vysvětluje:-)
Myslím si, že Jiná Realita psala o "závisti" vzhledem k postavě, což souhlasím. Vy, ne? Fotky jsou příšerně "kreativní"
, ale dotyčná vypadá více než dobře.
no jasně, ale postava teda fakt není všeckokokoko;-))
mne sú tie fotky tak smiešne, že sa nemôžem prestať smiať ![]()
Ďakujem za zlepšenie dňa, ale inak nechápem, vážne nechápem, kto a prečo to spáchal????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí