VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:07
Reakce na RoSa:

no a proč si to nevyříděj spolu a obtěžuje s tím ta dáma veřejnost?

Mě neobtěžuje, přijde mi poměrně zábavná jak už jsem psala, doufám, že mi to nezkazí tím, že se "zhroutí" nebo jí někam zavřou . Jak vás to může obtěžovat, stačí nesledovat na Twitteru a filtrovat zprávy, easy.

20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:09

Tak si schválně povíme, jestli jeho nový post bude co do prestiže, seberealizace a hodnocení na stejné úrovni, to tak zaměstnavatelé dělávají, tam bych to brala, uvidíme co dostane za fleka 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:14

Predpisy nepredpisy, je zbytecny slovickarit. Odvolavaji ho z prijemnyho lukrativniho postu - a za odmenu mu patrne nehrozi misto jeste lepsi, ze?  Vzhledem k tomu, ze vsechny trochu slusny jsou aktualne obsazeny, pokladala bych nahradu v podobe "jinyho kanclu" (vcetne vratnice na MZ) za prakticky vypoved. Uz jsi slysela o pripadech, kdy prelozenim nadrizeni dosahli toho, ze dotycny dal radeji vypoved sam? 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:27
Reakce na barbucha:

samozrejme. ovsem z pohledu "jak muze??" je to za me uplne ok. muze. kdezto vypoved imho nemuze resp. bych s tim mela sama problem. ze se panovi (a hlavni hrdince;-) nelibi a nechce se jim opustit takove hezke mistecko tomu uplne rozumim, vykrikum "za zenu ho nemuzou vyhodit" naopak nerozumim.

20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:15

Ještě vzpomínat budete na kultivovanou Borůvkovou! Ty vole (pardón), ale tohle je V-R-CH-O-L!!!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:29

samozrejme. ovsem z pohledu "jak muze??" je to za me uplne ok. muze. kdezto vypoved imho nemuze resp. bych s tim mela sama problem. ze se panovi (a hlavni hrdince;-) nelibi a nechce se jim opustit takove hezke mistecko tomu uplne rozumim, vykrikum "za zenu ho nemuzou vyhodit" naopak nerozumim.

Tak dobre, at je po tvym. Budeme striktne dodrzovat presne vyrazy.

V tom pripade rikam, ze si myslim, ze potrestat manzela za chovani manzelky neni fer.

A nejen to - trochu mi to zavani starobylym patriarchatem: on za ni zodpovida, on ji ridi a rozkazuje?! (jen recnicka otazka samozrejme, k tematu uz je to asi z my strany vse)

49375 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:39
Reakce na barbucha:

jasny, chapu. ty reci ze by si mel pan manzelku "srovnat" mi prijdou dost strasny. jen si myslim ze ta funkce je celkem specificka jak uz tu nekdo psal, ze ta pani je defakto taky placena statem (+ i decka atd), jen ofiko funkci nema a jinak se ji zbavit nez poslat je dom vsecky asi nejde. a pro dite/deti je to taky mozna "trest" jenze zivot neni fer:p osobne se mi teda nepozdava (byt je to banalni castka) abych z dani platila pobyt takove sibnute babe co dela leda ostudu, fakt nevim proc. jasny ze jestli je psychicky chora nemuze za to, tak ale kdyby se lecila bylo by vse ok

vlastne - kdyby on onemocnel tak by se stalo preci totez. a taky by za to pani s detickama nemohli a byli by "potrestani" odebranim prebend

20970 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:42

Tak já nevim no, kde dělá ostudu a případně komu jinému než sobě? Ježiš kam se hrabe na Zemana!

49375 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 12:44
Reakce na Mutziputzi:

:-) to mas recht

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:04

Vůbec nezpochybňuju, že má Blanarovičová výbornou postavu. Ale fakt nechápu, k čemu slouží takové fotky

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:12
Reakce na Guinea Pig:

ta druhá jako upozornění na špinavou podlahu, to je zřejmé 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:14
Reakce na Guinea Pig:

mě by zajímalo, kdo jí vybíral rtěnku. vypadá v ní jak šlapka  jinak má nádherné vlasy a postavu jí bohužel můžu závidět, stydím se za sebe.

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:20
Reakce na Jiná Realita:

Jakože: tady, tady jsi nechal flek a jestli ho neutřeš, tak ti naplácám?

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:24
Reakce na Jiná Realita:

tak ja bych urcite nezavidela nikomu, kdo zverejnuje fotky jako je ta prvni. dost nechutny. kdyby ji bylo dvacet da se to omluvit mladickou blbosti, v padesati zverejnit fotku v pradle a poze sjete stetky...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:31
Reakce na Guinea Pig:

Foto č. 1- přebrala jsem v baru a podél zdi se sunu domů.

Foto č. 2- chce se mi na záchod.

Jsou ty fotky součástí nějakého širšího kontextu?

Offline Guinea Pig
519 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:39
Reakce na Krehutka:

no, já to moc nepochopila, prý je to focení pro jejího kadeřníka. Pokud jde o focení vlasů, tak nechápu, proč nefotí hlavně hlavu nebo různé účesy, ten nahý koncept mi prostě není jasný

článek

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 14:45
Reakce na Guinea Pig:

" "Stydím se dostatečně,"

- asi furt málo.

zas ale to "šampíčko" poránu ledacos vysvětluje:-)

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:23

Myslím si, že Jiná Realita psala o "závisti" vzhledem k postavě, což souhlasím. Vy, ne? Fotky jsou příšerně "kreativní" , ale dotyčná vypadá více než dobře. 

49375 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:26
Reakce na whiskas:

no jasně, ale postava teda fakt není všeckokokoko;-))

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. dubna 2017 15:34
Reakce na Guinea Pig:

mne sú tie fotky tak smiešne, že sa nemôžem prestať smiať

Ďakujem za zlepšenie dňa, ale inak nechápem, vážne nechápem, kto a prečo to spáchal????