VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:24
Reakce na Mutziputzi:

Bych asi svobodny projev na siti a exibicionismus nesrovnavala, kdo ma pravo soudit, ze ji preskocilo?

Tak nejak.

Ja twitter nevedu, ale co jsem si tak vsimla, u tech zverejnenejch blabolu, tak mam pocit ze pokud milostivy pani ponekud ruplo v kouli, nemuzou prece trestat jejiho manzela? To by byl asi zajimavej pracovne pravni spor 

Ale ono jde asi o to, ze jeho nadrizeni se (vice ci mene opravnene) obavaji, ze krome zmatenych vykriku muze ona jednou zverejnit i nejakou skutecnou spinu, a chteli ho timto postrcit, aby si takzvane udelal doma poradek (jinymi slovy zavrel milostivy pani hubu treba pod hrozbou ze prijde o vyhody sladkyho diplomatickyho zivota). Ono by se urcite neco naslo, o tom nepochybuju. Takze jsou jeste blbejsi nez ona. 

Odvolavat nekoho ze se mu pomatla zena... co by na to asi tak rekl Masaryk blahy pameti, kdyz mu manzelku odvezli do ustavu?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:25
Reakce na Dadoo:

Cili diskriminace diplomatovy zeny, stara knihovnikova je ve vyhode  No ne, zda se ze jsem opet zrejme too much liberal, to se mi stava casto

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:36
Reakce na Mutziputzi:

Liberál je zcela ok. Ty jenom nechápeš etiku profese.

Jen poznámka na okraj. Při akcích diplomatického charakteru neplatí běžná společenská pravidla. Např. nemají předost ženy, rozhoduje funkční pořadí.

Je to prostě jiný svět. Ale Borůvková se nechová jako rebel, ale jako kráva 

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:41
Reakce na Dadoo:

Krávu nikomu neberu Ja si jenom nejsem jista, jestli diplomaticka etika resi projev partnera na Twitteru, jakoze svoboda slova napriklad..

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:43
Reakce na barbucha:

Proč to pořád někdo chápe jako nějaká trest pro manžela?? Je nutné zabránit poračování ostudných výlevů manželky velvyslance. Ona na manžela a jeho kariéru kašle. A protože tedy paní, i přes varování, nepřestává, může klidně bláznit dál. Ale už jen jako soukromá osoba.

S postem manželky velvyslance je to neslučitelné, manželka nějakého úředníka  vadit nebude. To je jenom opatření proti porušování diplomatického protokolu. A když dáma nebude součástí protokolu je každému ukradená. A nikdo jí nemusí nic zakazovat.

Dost se divím, že ji diplomaticky nezpracoval sám manžel. Musel vědět, že na to dojedou. Asi je diplomat na baterky 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:46
Reakce na Mutziputzi:

To chování je neetické nejen u manželky diplomata, ale i z prosté lidské slušnosti.

Historii diplomacie neznám, ale určitě se nějaké podobné jednotlivé excesy v minulosti už vyskytly. A byly promptně vyřešeny. Diplomacie je (minimálně navenek) velmi přísně korektní prostředí 

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:49
Reakce na Dadoo:

Proc je neeticke, co my vime jestli nema pravdu 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:54
Reakce na Mutziputzi:

a co říká/píše?

20970 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 22:55
Reakce na RoSa:

Ze ji Zaoralek miluje a vejral ji na prsa

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 23:14
Reakce na Mutziputzi:

no a proč si to nevyříděj spolu a obtěžuje s tím ta dáma veřejnost?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. dubna 2017 23:32

začínám se mocně bavit též. borůvková podala trestní oznámení (!omg), ale "klidně ho stáhne"  nevím na koho, asi na zaorálka, pro zneužití pravomoci veřejného činitele  copak asi dělá pan borůvka?

já si prostě nedokážu představit, co používá na myšlení člověk, aby dospěl k závěru, že podáváním trestních oznámení, medializací, vztekáním, hysterií a tak si dokáže udržet jakékoli teplé místo v diplomatických vodách.

a taky mě fascinuje, s jakou lehkostí přiznává, že protože chovala jako naprostá kráva dlouhodobě, musela s ní být uzavřena nějaká interní dohoda o tom, že přestane, a že ji uklidí z ministerstva zahraničních věcí.

na té paní je všechno zle.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 03:21
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:15
Reakce na 0zero7:

já jsem ji včera viděla v ukázce nějakého děsivého seriálu, kde vypadala, jakože má na sobě makeup nanesený lopatou  a hrála tam zřejmě nějakou femme fatale  do které se zamilovávají mladí zajíčci.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:16
Reakce na 0zero7:

"V šatech s hlubokým výstřihem to Daniele neskutečně seklo. Bohužel se však u její postavy objeví vážné onemocnění."

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:47
Reakce na Dadoo:

"Proč to pořád někdo chápe jako nějaká trest pro manžela??"

Protoze chteji vyhodit z prace manzela?

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:48

Mně se líbí zdejší romantické představy o diplomacii. Souhlasím spíše s barbucha a Mutziputzi 

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:51
Reakce na barbucha:

fakt vyhodit? ja to asi spatne pochopila, ze ho odvolavaji z funkce velvyslance ale nepostrehla ze dostal vypoved. to by mi naopak prislo pres caru hodne.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:52
Reakce na 0zero7:

Hu, taky se vám jako pozadí toho článku objevuje její obří fotka ve vykasaných leopardích šatečkách?

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 08:57

fakt vyhodit? ja to asi spatne pochopila, ze ho odvolavaji z funkce velvyslance ale nepostrehla ze dostal vypoved. to by mi naopak prislo pres caru hodne.

Dyk je to to samy. Nebejt milostivy tak velvyslancuje dal, ne?

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 03. dubna 2017 09:07
Reakce na barbucha:

no to urcite neni to samy. kdyz te zamestnavatel presoupne na jiny misto neni to vypoved, ktera ma urcity pravidla ze zakona. prestehovat do jinyho kanclu te muze natosup (jasneze to neni stejny jako zmena kanclu, ale vnimam to proste podobne, co na to zakonik prace by asi rekl nekdo informovanejsi... i kdyz, nespadaji oni pod jiny predpisy? sluzebni pomer? tam to bude jeste jinak)