razorblade testosteronový anděl bychom mu potom říkaly, jako Bílá![]()
VIP zjevy
Slovo Lucinka mi nějak vadi. Hlavně ve spojeni s krasou duše. No a Bohus Matus jsko celek je prostě divnej. ![]()
Mutziputzi Tak to je aspon matros!![]()
![]()
stes Jako ale co nadelam, oboji sedi![]()
razorblade siš co tou cifrou chce jako říct? že má dvakrát tolik co von![]()
Luna Testosteronovej andel? Mne pride jak brontosaurus, obri telo, mala hlavicka
Mutziputzi Jako matros pro Chocholouska myslim. To se nevidi...
bohuš matuš se stýkal i se škrlovou a přišla mu jako něžná duše, takže asi tolik k jeho duševnímu zdraví. on sice popírá, že by s ní výslovně chodil, ale měla u něj bydlet ![]()
Pafumánie mě pronásleduje všude :-D. Dnes jsem v Železné viděla dokonalou kopii Aleny Pallové. Okamžitě se mi vybavily zdější příspěvky a málem jsem se začala smát. Nešlo ji přehlédnout, neb kromě umělého obličeje, včetně nafouklých rtů (a tuctového partnera), s sebou měla zmítajícího se, štěkajícího malého chrta (tuším Italský chrtík by odpovídal). Kabelečka na předloktí included.
whiskas Ony jsou si vsechny tyhle zeny dost podobne... vlastne vypadaji uplne stejne.
Lamicka No jo, vidíš, to mě nenapadlo
.
Ja osobne znam jednu takovou, ktera ma vsude mozne prifouknuto a jeste k tomu nosi takovy kurvi kroje, ale je s ni desna prdel, nebere se tak vazne, jako nektery tyhle priserky, a nehraje si na distingovanou damicku, ze ma clovek obcas chut se ji zeptat, proc se vlastne prifukovala, protoze ona to fakt nema zapotrebi, chlapy by dokazala zaujmout i bez toho.
razorblade bývalá kolegyně ve věku mojí mámy má zase nehybnej obličej, asi z botoxu, vypadá to příšerně. Taky je to moc milá paní a vlastně nechápu, proč si to nechala udělat, vypada předtím skvěle.
whiskas Ony tam v té Železné mají svůj butik, Fashion Church, který mám podtitul Být sexy není hřích :-). Několikrát jsem tam byla, 90% oblečení je pro mě nenositelných, i když jsou to kvalitni věci a dobře ušité. A těch 10% se mi třeba líbi, ale je mi to malé :-). Jednou jsem tam zažila situaci, kdy bohaté Rusky přemlouvali majitelku, ať jim něco přiveze v jejich velikost (normální) a moc se netvářila... Je to prostě jenom pro holky co vypadají jako ta doktorka. Ale asi dvoje příčetné šaty odtud mám
.
999 No jo, máš pravdu, už jsi mi o tom butiku říkala. Já si tam jednou téměř vybrala relativně příčetné šaty od Elisabetta Franchi. Těch nositelných (tedy z mého pohledu) měli opravdu pomálu.
Jj fashion church doporucovala kdysi mylada :D pro me snad ani tech deset, to me uplne miji... ale obcas mi neco lajknou na ig, tak se mi pripomenou.
whiskas jo, Franchi, tam se vybrat da.
Hehe, nojo, to si pamatuju, jeden z úplně prvních postů na MP v CJMDNS, červená Miladina sukně Elisabetta Franchi. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.