Karoleena Milada sa fotila do CJMDNS??
VIP zjevy
Párkrát jo, ale já si teda místo červené sukně pamatuju zelené tepláky.
paktofonika No konkrétně tahle fotka byla jen top, sukně a boty rozložený na zemi, měla tam ze sebe vyfocený max. prsty u nohou. :)
Karoleena jo a vozrala rena tak pak o par let pozdeji vykrikovala, jak ma mylada krasne nohy. Boze!
![]()
jinx Sakra ako je možné že som to premeškala.
Od Reni som to párkrát schytala, väčšinou tak po 23h.
paktofonika ja si spis rikam, jak je mozny, ze si tyhke hovadiny porad pamatuju
jinx paktofonika Rena byla výborná
Jak hladinka s pokračující dobou stoupala, příspěvky dostávaly grády a ráno byla radost to číst.
stes ale muselo se to stihnout, pak mazala :-))
nolita no ale bejvalo to dost nechutný, když jí někdo ležel v žaludku...
Potrefenáhusa jo to souhlasím, měla své oblíbence, kterým lezla do zadku, a na ty, co nemusela, byla fakt dost hnusná...
Ta byla dobrá pani Jackyllová-Hydeová. Chvíli blahosklonně chválící a pak kudla.
Neměla ona nějakej pohnutej osud? Si zas pamatuju já, že jí někdo obhajoval
Mutziputzi hele, to myslím, že asi i měla, podrobnosti teda nevím, ale padlo to tam... no ale za mě ji to teda vůbec neomlouvalo...
JJ, měla, pokud to teda je pravda, co o sobě psala, to nikdy nevíš.
Potrefenáhusa Mně nejvíc utkvěl jeden její výlev směrem k palahniukowe, dostala hrozně naloženo, přitom to měla tenkrát soudě z jejích příspěvků těžký a do toho se ještě do ní musela obout nametená Rena, že si za to všecko beztak může sama a ještě se špatně stará o čokly.
Jak ty její noční extempore občas bývaly i úsměvný, tak tohle teda ani náhodou a namíchnulo mě to celkem dost.
A mě stejně nejvíc bavila krásná Sekhmet!
A kdo to byl, jak řešil, jestli když si k sobě nastěhuje přítele a má hypotéku a ten přítel byl v nájmu, tak jestli má dotyčné má platit půl hypotéky/půl energií/uklízet a nakupovat piva do ledničky? :-)
Mutziputzi nam pocit ze byla nemocna i jeji muz, umrela ji dcera, hadala se ze zetem o dvojcata nevim bylo toho dost...tezko rict kde je pravda
Zina Zrovna Sekhmet myslim
Zina
jojo to byla sranda a nebyla to zrovna ta Sekhmet?
edit Mutziputzi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.