Zina mně zas utkvěla v pameti žena na mateřské,která musela dávat z mateřské polovinu manželovi,protože museli mít všechno napůl.
VIP zjevy
Já nikdy žádný Renin výlev nestihla, znám je jen z doslechu. Ale ona uměla pěkně seknout i za dne :-) Já ji tedy měla vcelku ráda, ale musím sebekriticky přiznat, že jsem zřejmě patřila do kategorie jejích oblíbenců...
A Sekhmet byla výborná, popisovala se tak, že jsem si říkala, že pražačky ji prostě MUSÍ znát, Praha není zase takové velkoměsto, aby takovou osobu přehlédly ![]()
A po Miladě se mi vysloveně stýská, byla takové mé guilty pleasure!
Garfie Já myslim, že jí někdo identifikoval a psal, že to zas takovej šlágr neni![]()
Mutziputzi Díky, to jsem si nějak nespojila, ale ta kauza byla zábavná.
Karoleena Po té šla strašně. Pohnutá, nepohnutá.
Garfie Jste o nic nepřišla, mně jí bylo líto, že je v takové situaci (mám tendenci lidem věřit). ale některý ty její výpady byla fakt daleko za hranou.
Mutziputzi Nebyla to zrovna Rena?
Me hlavne stvaly ty reinkarnace nekterych zucastnenych. Btw na dalnici nas mijela Giulietta a muz nechapal cemu se smeju:D
Asi som bola Renina oblúbenkyna, bola na mňa vždy milá , aleniekedy som teda zírala jak puk, čo dokázala vyplodiť. Mne jej teda bolo ľúto, bola chorá a to dosť. A mne aj dosť pomohla s Elzičkou po úraze.
Milady bola pre mňa až neuveriteľná a nedávno čo ste tu niekdy ktosi postovali tie figurky prifúknuté, tak tak som si ju predstavovala. Arogantnú, umelú, znudenú,........
Dadoo Nebyla to ta 123, co si s manželem každý pral a žehlil svoje prádlo? Kvůli té jsem se tenkrát zaregistrovala.![]()
Janulik03 milada byla vtipná, ne zcela uvěřitelná, ale dobrý
Dadoo Nebyla to ta 123, co si s manželem každý pral a žehlil svoje prádlo? Kvůli té jsem se tenkrát zaregistrovala.
Tak bacha, to my děláme doma taky! ![]()
dzizisketa No neke!![]()
Janulik03 me Mylada taky moc bavila . Nejvíc když z té noblesy vykoukal fabrička.
Ale líbilo se mi,jaký měla přehled o vaření,o surovinách. Jednou psala,ze ji baví vařit.
Jj, teda moc nežehlíme, ale spodky si pereme každý sám svoje ![]()
Sweet Potato ja uz fakt nevim,ale je to mozne.
dzizisketa jsem cetla o chlapovi kteremu se znechutila vlastni zena, kdyz ji mel davat do pracky spodni lpradlo![]()
Ještě si pamatuju prosťačku co psala, že si permanentně objednává věci na dobírku a nevyzvedává si je)))
Mutziputzi tu si pamatuju taky, teda už nevím, kdo to byl, ale jak to psala, to si pamatuju... :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.