Potrefenáhusa Já si to vybavuju ne úplně napřímo napsaný ale tak jako v náznacích, když někomu stěžujícímu si na cosi psala, že si nemá na co stěžovat, že jsou v životě hrozný věci a takhle, dalo se z toho odvodit co má na mysli...
VIP zjevy
Mne giulietta prisla strasne otravna a vlastne nudna, ty diskuse co rozproudila byly totalne o nicem, ale nekonecne.... nez se to prehnalo, nemelo cenu do daneho vlakna chodit a byla skoro vsude...
Potrefenáhusa Úplně doslovně myslím ne, ale taky jsem to tak pochopila. Psala myslím o polovičních sirotcích? Nějak hned z kraje, delší dobu nebyla vidět a pak měla takový nějaký srdceryvný příspěvek, ocitovat ho nedovedu ani vzdáleně, ale pochopila jsem to tak (tedy napřed ne, že dcera, ale že zemřel jeden z rodičů, dceru jsem si domyslela později).
paktofonika Mě naopak takoví lidé vysloveně baví, v reálu nikoho takového neznám, nebrala jsem je moc vážně a spíš se fakt bavila, jako na jejich účte, ne tím jak se strefovali do ostatních.
nolita No asi tak, ty ustavičný historky jak můj bratranec to, moje sestřenice tamto, ta měla takových příbuzných a všem se všechno stalo a vždycky tím podepřela nějakej z principu opoziční příspěvek, jen aby řeč nestála, a pokaždé jí na to někdo skočil a už to bylo rozmáznutý na deset stránek ani člověk nemrknul...
Garfie No možno je to tým že sa ťa útoky netýkali, ja som to párkrát schytala a nieje to dvakrát príjemné keď ťa niekto bezdôvodne uráža. Nebrala som to ani tak vážne ale fakt ma to otravovalo. Chcela som si niečo prečítať, zabiť čas a nie čítať útoky na seba a iné osoby. Fakt na tom nič zábavné nevidím.
Potrefenáhusa ja sem si s ni chvili psala soukrome![]()
Karoleena no presne, nebo jen z principu uplne opacny nazor vyhroceny az beda... nejlepsi bylo ignorovat, ale jak pises, vzdycky se nekdo chytil....
paktofonika Ano, to je pravda, už jsem psala, že do mě se nikdy tihle lidé nestrefovali, to se pak můžu bavit, asi bych nebyla tak velkorysá, kdybych to párkrát slízla, to je jasné.
Garfie Hlavně G. měla několik skalních fanynek, které by se samy neodvážily, ale jak něco zahlásila G., tak se mohly přetrhnout, aby si přisadily. To už člověka, i když si tisíckrát řekl, že reagovat nebude, fakt dožralo.
Pinot Noir Jojo, to je pravda. G. navíc hrozně přeháněla, záměrně gradovala diskuze, někdy se to vážně nedalo číst. Ale na druhou stranu byla často vtipná, kdyby nebyla tak agresivní, byla by určitě oblíbená.
Garfie treba jak si na cestu na Slovensko kupuje se synem 8 jízdenek,celé kupé,aby ji nikdo neobtěžoval ![]()
Dadoo
Jo, to bylo výborný! A divila se, že to tak nedělají ostatní...
Pamatam si jednu debatu, ako zena na materskej/rodicovskej dostavala peniaze od partnera, na konci mesiaca zratali, kto kolko minul a potom jej este doplacal. A kazdy den mala doma polhodinovu obednajsiu pauzu.
Fujky fuj. Pomazlil jsem se s ní si představuju upřímně tedy taky dost divně, asi že ta holka chudák leží celá zcepenělá a on ji ošmatlává... brrr, je mi z celého Bohuše hodně nevolno.
dzizisketa zní to fakt strašně úchylně a tak...nevim, nedospěle? infantilně? Jako kdyby to aspoň řek nějak normálně, když už je teda neposlal s takovýma dotazama do hajzlu, co je komu do toho...
Infantilně s nádechem do úchylna. Ony ty jeho přítelkyně jsou čím dál tím mladší, asi Bohuš nějak mentálně degraduje a věk, kdy je rovnocenný svým partnerkám, než ho ony přerostou a kopnou do řitě, se tak stále snižuje?![]()
letfenixa No to byla určitě ta 123! ![]()
Někdo by ho měl přetáhnout, ale pořádně. Jako muzikanti a jejich ctitelky, nedělám si iluze, ale od takhle mladejch ty aspoň trošku soudný vždycky rychle tiše couvali. A on si na tom snad ještě dělá reklamu!
Pinot Noir Mně jednou napsala ze jsem závistiva kráva. Dala jsem tam umastenou Basikovou coz zas nebyl takovy odvaz protože je takova pomerne často a šup..Asi byla nejaka příbuzna
Garfie G. se do mě párkrát hustě navezla, až mě samotmou překvapilo jak hluboce se mě některé její výlevy dotkly. Jako vtipná občas byla, nicméně vždy připravená udělat nějaké zlo. A ty její divadelní odchody z fóra :-) Kdyby to nebyla slovenka, tak bych si i myslela, že ji znám osobně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.