999 splněno ![]()
VIP zjevy
999 Snad to tlusta lobby nezaslechla!![]()
Jiná Realita já bych si to klidně takhle při pátku dala znova!
(třeba by měla bez sportu 200)
hele, ale pamatuju třeba instruktorku spinningu (a fakt těch hodin neměla týdně málo), která byla fakt jak obryně Stáňa, moc motivační to nebylo...
Mutziputzi Potrefenáhusa já vás varovala...
Ta Cibulková je teda vypasená
No ale samej sval!
Nic proti tomu, světovejch supermodelek je málo a každej jedinec má jiný kvality (pokud vůbec)... ale záhadou je, že se dokáže tak nepříčetně vyhastrošit. Kdyby na sobě měla normální, proporcím odpovídající outfit, ani jedno obočí se nezvedne.
To je jak u Macronky apod. Ať seš stará nebo mladá, vyzáblá nebo tučná - za to tě nikdo nesoudí. Ale že to nedokážeš pořádně oblíknout, to je ten problém.
Potrefenáhusa Já si pamatuju jeden díl "Jste to, co jíte", kde byla nějaká Havlíčkova spolužačka, která hodně cvičila i něco předcvičovala jako instruktorka, jíst vcelku uměla, a přesto měla kila navíc. A mám pocit, že jí s tím moc pomoct nedokázali.
999 sakra, nestihla jsem to ![]()
Jiná Realita nestihla, no...![]()
Ať radši vypadá takto a je spkojená, než aby dopadla jako S/Koukalová.
Mutziputzi Ale Mutzino jsi horsi jak trener Gabci Koukalovy. A tuhle nejaka nova partnerka od kiky ci maky davala rozhovor, ze ji rikali speky, plszovej volejbal je na tohle asi drsnej sport.
Mutziputzi netušim neznam ale přijde mi divný kritizovat sportovkyně kvůli vzhledu. pokud jí to běhá po kurtu tak ať si je jaká chce. Malvin asi tak. plus jsem někde pochytila že se nějaká plážová volejbalistka (z)hroutila kvůli kritice postavy, to je fakt pakec totok. zas teda, ti sportovcové/sportovkyně sou fakt takový křehoučký květinky?![]()
viktorka_od splavu Uz je to tady!![]()
Mutziputzi Deja vu...
Mutziputzi Přece proto to tu bylo vloženo.
Mutziputzi Tak proto jsi to sem snad vlozila, ne? Aby "uz to bylo tady".
Jinak je ale divny, ma na ig nakou fotku z NY, kde vypada velice dobre a pise se tam pred tydnem...Bud je archivni, nebo se fakt prejedla hrachu.![]()
Prosim vás, prostě je vypasená, nevim co musí do sebe futrovat, že to nevyběhá, je úplně jedno, jestli kritizuju tlustou modelku, tenistku, jadernou vědkyni nebo pokladní, všechno je fér úplně stejně a Cibulkový přeju, aby pochopila, že takhle se její pohlednej manžílek brzy poohlédne jinde![]()
Karja jooo... maky a speky, to mi prislo fakt pres caru, protoze ta “speky” je hrozne hezka zenska, ktera mela jen trochu spek na brise, kterej ji ale ocividne v podavani sportovnich vykonu nebranil. Kdyby se cpala do modelingu, tak to pochopim, ale ona jen hraje plazovej volejbal a tam jsou smad jiny meritka nez vzhled bricha...
Mutziputzi s tim manzilkem bych si nebyla tak jista, podivej treba na Brosnana :D
Nejhorší je, že kdyby měla šaty správný velikosti, tak by tady třeba nevisela....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.