VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Potrefenáhusa
38867 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 12:56
Reakce na Zarinya:

pak,ze je Vondrackova vzornacka nudna,nezajimava a ona zatim neverna...

​no ale to by musela bejt úplně blbá, ne, kdyby si vzala milence do baráku s kamerovým systémem?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 13:02

Potrefenáhusa hele ja abych rekla pravdu,tak je mi to uplne fuk.

prej se plizil v noci,treba nikdo necekal,ze budou agilni sousedi nebo,ze nekdo na zaznam bude koukat.Ono neverniceni je u znamych osobnosti asi dost problem,kam se hnou je muze nekdo videt.

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 13:30

Zarinya Potrefenáhusa Hmm, mne se ale ten Plekanec libi, sice jsem ho nikdy neslysela mluvit, on toho prej taky moc nenamluvi, ale libi se mi. Nejakej peniz asi taky vydela. Tak nevim, jestli mu to s Safarovou vydrzi nebo co z toho bude. Ta se mi trebas nelibila nikdy, ma divnej vkus Pleky, Vondrackova, pak Safarova...

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 13:34

Potrefenáhusa Jo hlavne oni pry bydli nekde pobliz CT, takze chod tam predem. Podle zahrad to bude asi normalne naproti CT, protoze jinej luxusni bytovej komplex tam je az ta residence Kavci hory, ale tam bych rekla nejde jit zadem, ale I tak je to dost na rane:-D.

Offline Kokoska
34969 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:16

B. M. Se mi v bilych kratkych satech dost libi, ale celkove mam dojem, ze ma nakroceno k mumifikaci zaziva. Takhle hubena byla vzdycky?

A moc se mi libila danska kralovna v te slavnostni uprave.

Offline Sweet Potato
40396 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:19

Zarinya Kdyby šel normálně předem, nikdo by to nepitval. 

Offline Nougat
10 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 14:58

Pro změnu...

Jolku Krásnou mám ráda, ale toto...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 15:11

Nougat haha, taky jsem z toho byla poránu trochu v rozpacích 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 15:54

Karja Jo Plekanec vypada dobre,urcite lip nez Hadek.

Online Karja
44715 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 16:14

Sweet Potato No jestli bydlej tam kde myslim, tak zezadu je cedule zakaz vstupu soukromy pozemek, takze je to dost napadny teda!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 16:34
Reakce na Potrefenáhusa:

​no ale to by musela bejt úplně blbá, ne, kdyby si vzala milence do baráku s kamerovým systémem?

​Bingo! Mě v tom nějak ujistila, když jsem viděla Burianův Den žen s ní. No a pak teda když náhodou slyším, jaký texty zpívá jako dospělá ženská, to prostě nejde, někde je chyba.

Offline 999
19820 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 16:44

Zarinya Plekanec vypadá dobře, ale je to takovej Mirek Dušín. Hádek je strašný číslo, průserář...Zlobivej kluk, no :-).

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 16:57

Hele, mam blbej dotaz: Mam na FB par pratel z Ceska, ktere jsem nevymazala ze sentimentalnich duvodu, ale mam to nastavene tak, aby se mi jejich prispevky nezobrazovaly (a naopak), protoze to je vetsinou hruza, co sdileji. Priklad: Zeman je nejlepsi prezident na svete a ochrani nas pred prilivem emigrantu, kteri chteji z Ceska udelat nove Spojene arabske emiraty. Takze asi tolik k jejich mentalite. No a jeden z nich me nedavno kvuli necemu kontaktoval pres messenger, zakecali jsme se a nejak prisla rec na Macronovy. A on tvrdil, ze pry v Cesku vladne presvedceni, ze Macron je ve skutecnosti gay a jeho manzelstvi je fejk, a ze jsou pro to "dukazy".

Tak jsem se chtela zeptat, to se fakt u nas rika? A jsou nejake naznaky, ze by to mohla byt pravda? Ptam se jen z uprimne zvedavosti, protoze Macronovym jsem jako paru vzdycky fandila (mam vyrazne mladsiho pritele, takze solidarita, chapete ). 

A dodatecne k tematu: Ty posledni fotky Brigitte se mi moc libily, krome te v tech dlouhych satech, v tech mi pripadala divna. A souhlasim s Viktorkou, ze ji to vic slusi, kdyz nema tak "velkou" hlavu 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 17:02

MP Marge ja o tom cetla v Blesku.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 17:03

999 tak ono na zivo muze byt vse jinak,ze?Vsak charisma.:-D

Online Luna
10867 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 17:05

Zarinya Ja bych si Plekance z nich zrovna nevybrala. Ovsem tez bych si jako chlap nikdy nevyhlidla Lucku...Tim padem ztraci body oba.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 17:06

Luna ja ani jednoho z tech tri..

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 17:34
Reakce na Zarinya:

MP Marge ja o tom cetla v Blesku.

​Hm, tak to nemuzu rict, ze by ve me budilo duveru v pravdivost informaci!!!

Online barbucha blogger
35874 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 18:11
Reakce na dynda:

​Bingo! Mě v tom nějak ujistila, když jsem viděla Burianův Den žen s ní. 

​To jsem viděla taky. Strašný, strašný 

MP Marge 

Teda mám k Marconový dost výhrad (a ne všechny se týkají jejích outfitů), ale nevím, proč by si žena v (tehdy) nejlepších letech věšela na krk o čtvrtstoletí mladšího puberťáka, když by jí byl úplně k ničemu 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 30. srpna 2018 18:38

barbucha On ty to tenkrát ještě nemusel vědět. Třeba se teprve hledal. Ale pokud už od mládí pomýšlel na politickou kariéru, tušil asi, že jako svobodný resp. gay by nemusel uspět, nebo se dostat do nejvyšších pater politiky. Pak by taková zástěrka možná být mohla. Ale to jen spekuluju na dané téma.

Na druhou stranu - opustit manžela a děti - tam prostě láska být musela. 

Macronová se mi vlastně líbí. Objektivně je to pěkná, zajímavá ženská. Ovšem taky mě irituje o její diblíkovství. Nepřiměřeně krátké sukně, mumie zaživa a planeta opic. A přesto má něco do sebe