Já ty fotky vidim, tak nevím co s tím je.
Jo vlastně - dlouhý bílý šaty se štrasem a ovšem rozparkem do půli stehen
Já ty fotky vidim, tak nevím co s tím je.
Jo vlastně - dlouhý bílý šaty se štrasem a ovšem rozparkem do půli stehen
barbucha Ja fotky nevidím.
barbucha Ani já nevidím
No doprčic...

barbucha mně to nepřijde nijak hrozný, jako ona je holt takový trochu prkno
(jo a bohužel mi ten dojem někdo navěky zkazil tou planetou opic ![]()
)
barbucha U Brigity som videla už aj horšie a diblikovitejšie outfity ako toto, nepríde mi to nijak strašné. V dlhých šatách vyzerala divne. Asi nezvyk :D

Mně se v ttěch dlouhých šatech líbí.
paktofonika taky se mi zda divna v tech dlouhych satech....,ale muze to byt,ze ty saty nic moc a ona zrejme neni vysoka a to je obecne problem se satama na zem.Ovsem ty jeji mini je taky des.
barbucha Mně teda přijde, že ty bílé šaty s rukávkem mají pro ni tu ideální délku. Ještě může ukazovat pěkný nohy a není to úplně diblík...
pak,ze je Vondrackova vzornacka nudna,nezajimava a ona zatim neverna...![]()
999 Možno ak by neboli šaty áčkového strihu vyzeralo by to oveľa lepšie, myslím si že puzdrové šaty by si dovoliť mohla.
Ona nosí věc hodněi ke krku. Asi nechce ukazovat vrásčitý krk,ale pak vypadá, že žádný krk nemá, navíc v kombinaci s rozpuštěnými vlasy. To ji hodně ubližuje. V těch krátkých bílých šatech vypadá jako ošetřovatelka. Taky myslím, že kdyby ty dlouhé šaty měly větší (ne obrovský) výstřih, bylo by to o něčem jiném.
paktofonika To určitě mohla, já jsem psala jen o délce, ta by šla...
mně náhodou v těch krátkých bílých přijde macronová, jako že to je jeden z nejlepších outfitů za dlouhou dobu. zato ty dlouhé bílé jsou strašné.
a délka kalhot obou mužů je ok?![]()
mně přijdou dlouhé, hlavně ty macronovy.
ale v pánském odívání se valně nevyznám.
barbucha Mně teda přijde, že ty bílé šaty s rukávkem mají pro ni tu ideální délku. Ještě může ukazovat pěkný nohy a není to úplně diblík...
Já si těma nohama právě nejsem moc jistá. Když si vezmeš, že objektiv vždycky dost přidává, tak naživo, ve skutečnosti, je musí mít jak párátka.
Planeta opic mě napadá pokaždý ![]()
Zarinya
Já říkala, že z toho rozvodu ještě něco vyždímáme! Hele a víš co je nejhorší? Že mi ji to vlastně tak nějak zlidštilo....:-)
Potrefenáhusa
na Makronovou se úplně shodnem, včetně Planety opic...
barbucha Hele, to že objektiv vždycky dost přidává mi dnes prozářilo den!!! (prohlížím fotky z prázdnin...)
barbucha Hubený je má, ale tvarově ok. A o tom přidávání kil si u ní nejsem tak jistá, schválně jsem se koukla na míry a uvádí 168/57. To vypadá hubenější...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.