Zu No ja by som si pod to vzala čierne šaty, spodné prádlo a ešte také nepekné by som určite nevystavovala. :D
VIP zjevy
paktofonika tak těma šatama pod bys to ovšem teda rovněž zabila![]()
Mutziputzi No ja som si tie šaty pozrela na jej IG a beriem späť, vôbec sa mi nepáčia. A čo by si si vzala pod ne ty. Ja som myslela obyčajné jednoduché, veľmi tenké šaty na ramienka.
Dnes som objavila butt lifter a asi som konečne prišla na to ako si urobiť zo zadku vankúš :D

Mutziputzi Jo, Kociánová a věčně ty vcucnutý "škraně"...Ale třeba za to nemůže, já to mám stejně a asi se tak tvářím taky![]()
paktofonika Agáta nevím, jak to dělá, postavu má slušnou, ale v životě jí to snad ještě NIDKY neslušelo...![]()
paktofonika Ja bud cerny body nebo "spolecensky" kalhotky s vysokym pasem a nejakou adekvatni podprsenku
paktofonika tomu se rika u nas kombiné:-) (saty pod saty)
viktorka_od splavu No ale nosí sa to aj pod priehľadné šaty?
Tu fotka z Insta, šaty vyzerajú ako o 4 čísla väčšie.

paktofonika Proboha nee!!
paktofonika kombine pod prusvitny saty
paktofonika Unisize přece
Mutziputzi No aspoň viem že si také šaty nemám radšej ani kupovať, tie čo mám doma majú podšívku :D
Tedy to je za posledni dny úroda
Nejde mi to ted zkopirovat ani vlozit odkaz, ale mrknete na extra a ty dva odsouzeny zoufalce. Fakt na bliti.
Mutziputzi Ty posedni zapomnela vizazistka vyndat z vlasu pinety, co ji do nich dala, aby se ji nepletly pri liceni?
Solathis Pavlína Němcová je krásná, žel má sklony se podobně hyzdit.
paktofonika ano spravne, prusvitne saty maji podsivku. teda za starych dobrych casu mivaly;-)
To zrzavý vozubený strašidlo mě neskutečně irituje. Trivago!!
teda ne,ze by Agata nekdy byla nejaka krasavice,ale posledni dva/tri roky se mi zda vylozene oskliva.Saty se mi libi,s jinym pradlem a bez jinych satu pod nima.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.