Schneiderova?? Boty krasny,ale ty saty?

Schneiderova?? Boty krasny,ale ty saty?

no,Kaplicky....nechapu ty modry boty.

Sweet Potato tak to je strasny...vypada jako cuchta oblecena i naha
Já nechápu ten červenej pytlíček. To je jako vyšší level papírový taštičky?
Lama_z_Lana Přezůvkyasine? ![]()
stes vnímám ji naprosto stejně. Jako cuchtu.
Lama_z_Lana tak to doufam je nejaky reklamni,propagacni material...?![]()
Lama_z_Lana to neni podstatny. Dulezity je ze ladi s kabelkou, ne![]()
Myslím, že je to pytlíček z kterýho vybalili kabelku ![]()
Logo Louboutine...
EDITH4B a kde je stara, pokud je na rameni nova?![]()
stes v popelnici? ![]()
Já nechápu ten červenej pytlíček. To je jako vyšší level papírový taštičky?

domenica Však jasný, to jsem rozpoznala. Údiv byl nad tou "funkcí" ![]()
domenica Lama_z_Lana na pytlíčku se rýsujou boty, takže Dadoo to trefila, myslím ![]()
A co se cuchty týče, tak pán je cuchťák ještě o level výš - asi to dělají ty boty a kalhoty.
SunEclipse No ještě, že to není večeře.
Zarinya se prezula, tehotna asi nehodla na steklich...mne teda ani pan nepripada nijak desnej, resp. netusim kam maj namireno. jestli se budou spontanne fotit ku vyroci vztahu, neni to nejhorsi![]()
Zarinya rudou rtenku by meli nosit lidi s normalni velikosti hu...ust a s obvyklym poctem zubu. Schneiderova se mi libi, ty saty mi zas tak desny neprijdou. Ale mozna uz jsem otupela tou nedavnou nalozi modelú.
Kokoska ma strasne dlouhy rukavy,na Schneiderovou mi to nesedi,no.
Mě pobavilo
...všechno bych unosila, krom klóbrcu, ten jsem měla a šel, to se nedalo![]()

Mutziputzi
je vtipnej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.