Mutziputzi hele.. A jsi si jistá,ze to nemyslí vážně??
VIP zjevy
Dadoo myslí to vážně, já taky
Mutziputzi
aspoň že ten čokl vypadá normálně..
Dadoo mě to teda nijak nešokuje, znám dost lidí co se oblíkaj podobně, mně se to líbí
Mutziputzi mě to taky nešokuje. Akorát se mi to zdá hnusný. Ovšem nepochybuji,ze tobě by to slušelo. ![]()
Mutziputzi mně se to líbí, teda krom toho trička:-)
Mutziputzi To je náhodou výborný.
Nemůžu najít to vlákno, kam se dávají ti, kterým to sluší, tak musí Vignerová sem :-). Já si snad pro ty šaty dojdu...
999 no zas se mi hrozně líbí, já snad taky!
999 pěkný, akorát ta kabelka je strašlivá ![]()
Jiná Realita ta je taky dobrá, Vignerová má dobrej vkus, snad nikdy jsem ji neviděla v něčem strašným
Jiná Realita Mně se k tomu ta kabelka líbí.
no já jsem měla akorát v menším přesně takto vypadající kosmetickou taštičku
v tom případě ji asi zkusím najít.
ale musím říct, že bych tam hlavně vignerovou vůbec nepoznala, vypadá v obličeji nějak jinak, nevím, jestli je to jiným líčením, nebo jen focením ![]()
Jiná Realita V menším právě naprd
.
Ozubený trivago příšerný jako vždy. Triko versáče tvl!
Šaty Schneiderový za mě cajk.
Kaplicky mi odjakživa připadala jako šmudla, ať má na sobě co chce. Značkovej pytlík v rukou partnera je už jen taková třešnička. Ale tak kdyby někdo nevěděl...
999 mne se na tech satech nazivo nelibilo olemovani toho oblouku dole. Ne ze bych je chtela kupovat, ale meli je dost napadne povesene, tak jsem si vsimla.
Mutziputzi 999
no já jsem měla akorát v menším přesně takto vypadající kosmetickou taštičku
v tom případě ji asi zkusím najít.
Asi tak. Kdybys nenašla, doporučuju drogerii Teta ![]()
barbucha nebo DM.. Tam budes clovekem i lehvarti tastickou. Btw.... co tim sloganem chteli rict... Leta mu nerozumim... Jako jinde clovekem nejsem? Treba v pekarne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.