S láskou vzpomínám na frapé, fopá, foajé = fšecko jedno ![]()
Neví se, co teď Maroš dělá? Jestli to položil kvůli jinému projektu třeba?
S láskou vzpomínám na frapé, fopá, foajé = fšecko jedno ![]()
Neví se, co teď Maroš dělá? Jestli to položil kvůli jinému projektu třeba?
Tak jsem na to koukla a nejvíc mě pobavila, když řekla, že bude mít raději prázný šatník a pár kousků, když za něco budou stát. Tak jsem si tak říkala... A proč sis to teda alespoň jednou neoblíkla?
co musí člověk udělat, aby ho začali nazývat sexbombou, přestože vypadá třeba jako zuza belohorcová?
První jsem ti chtěla napsat, že nemusí udělat nic, stačí mít sexappeal, ale pak jsem se koukla kdo je Zuzka Belohorcová a najednou nějak nevím
no právě ![]()
Jsou nové díly Nákupných maniaček - moje guilty pleasure no.1. No vlastně bych měla být nadšená, že je to tak střašný, ale...
. Téma "Viktoriino tajemství". Jak to dopadlo, asi netřeba komentovat, protože žádný tajemství to teda nebylo. Jo a jak může dělat módní porotkyni někdo, jako Plačková, mi rozum nebere. Maroši, vrať se!
No to mám radost, že to tu někdo vytáhl!! Sjela jsem ty hlavní čtyři díly ve čtvrtek a celou dobu tesknila po speciálním nákupnomaniačkovém vlákně z MP, protože jsem dočista nevěděla, kde se z toho zážitku vypsat. :D Ta Plačková, to je něco příšernýho! A navíc - já teda taky téma pochopila tak, jak to ostatně výslovně zadal stylista, tzn. najít nějaký balanc mezi odhaleným a zahaleným, no jak říkáš, žádný tajemství se ani jeden den nekonalo, a co jsem tak jedním okem zahlídla, tak fanynky na fejsbuku to navíc dost podporovaly, jako že když je téma Viktoriino tajemství, tak je přece jasný, že všechny musí dojít jen v prádýlku!! Ach jo, ach jo...
Odbarvit si vlasy, nechat prodloužit, nafouknout kozy, silně zmalovat oči, přidat výraznou rtěnku a podpatky. Označení sexbomba primárně vypustí vždycky nějaký chlap, zbytek to po něm převezme. A většina chlapů v tomhle fakt trpí selektivní slepotou.
Já jsem právě tému pochopila taky jinak, prostě začlenit "prádlo" do normálně nostitelnýho outfitu. Vzít si podvazky a tangáče není moc tajemný teda. Asi se máme na co těšit :)
Prosimpekne, kde na ty maniacky koukate? Nenasla jsem zadny rozumny archiv, nejlip koukatelny z tabletu..
Já teda normálně v archivu jojky: https://www.joj.sk/nakupne-maniacky/archiv/2017-04-07-nakupne-maniacky
Ale jak to funguje na tabletu, to nevim ![]()
Taky jsem to viděla. Oni to opakují v sobotu celé odpoledne, všech 5 dílů po sobě, tak si to občas pustím a tentokrát to fakt stálo za to :-) A jak tam ta zpěvačka pořád zpívala tu Beyonce, i když nějak neznala text....OMG.
Taky jsem to viděla. Oni to opakují v sobotu celé odpoledne, všech 5 dílů po sobě, tak si to občas pustím a tentokrát to fakt stálo za to :-) A jak tam ta zpěvačka pořád zpívala tu Beyonce, i když nějak neznala text....OMG.
Jezis o co prichazim!!! Je to na youtube? Reknete mi nekdo, ze ano!!! ![]()
Ta Plačková tam..OMG!
Tak Zuzanka nebude stálice...
Jako, to dosel normalni "material"? To je sama plejmejt, fotomodelka...no asi dalsi vyzivny tyden.
Teď na to koukám..
Doufám, že jen ten rozjezd bude ve znamení ,,vip''.
A co to je prosím vás za obchod, kam všechny chodí nakupovat? Dnešní maniačka tam pořídila overal. To je jakože nějaký slovenský návrhář? Prodavač pořád dokola omílal, že to a ono je z přehlídky.
Ty brdo,co sa to stalo s touto relaciou?Kde vyhrabali tie kreatury?
Ked som to tu citala a Tvoju zmienku o navrharovi,preletela som trochu dnesnu cast.A teda ten obchod som googlovala,ze kde predavaju veci nasich navrharov.Podla vsetkeho je to "skutocne slovenska modna znacka"
Ziadny znamy navrhar za tym isto nebude.
Musím říct, že ty rty jsou velmi dobrá práce, potřebovat to, bombarduju jí o kontakt!

to je jedna a ta sama czechchick? wow!
Ta samá, ani nevím, jestli zmiňovala co podstoupila, až tak je nesleduju, ale každopádně palec hore!
Pokiaľ viem, priznala sa akurát k tomu, že nosí rovnátka. Nová farba jej imho nesluší... už sú tie dve na nerozoznanie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.