Na první pohled jsem se lekla, že paní Zielinsky lezou ze šatů vnady ![]()
VIP zjevy
hele, tak jsem se zmýlila - duch není vrcholem této rozkošné kauzy. vrcholem je ten bílý prášek, který neznámá osoba zaslala diplomaticoku poštou z bernské kanceláře na ministerstvo zahraničí ![]()
to je horší než špatný film.
No neke! Kdo by to mohl být?
no snad byste nikoho konkrétního nepodezírala
podle zasvěcených to mohl vlastně být někdo úplně cizí, kdo to mohl do oficiální diplomatické pošty omylem založit, navíc pytlík prášku na vysušování oblečení a tak nosí lidé často u sebe, prostě mohl omylem do té pošty zapadnout, když si třeba paní pošmistrová uklízela kabelku, nebo tak
netrpělivě čekám na další vývoj ![]()
Z toho popisu na mne dýchla takováaž domácká atmosféra, která v těch diplomatických službách panuje.![]()
To má šišky z kukačkových hodin. ![]()
To má šišky z kukačkových hodin. ![]()
Z toho musí hrozně bolet za krkem ![]()
Chloë Sevigny
mi tady pripomina toho iggyho popa v damskych satech, co se objevil nekde ve vedlejsim vlakne
Jo. To je přesný!!![]()
Vtipný jsou ty boty - vypadají, že vedle kotníku se vejd ještě jedna noha
aneb na co si kupovat vlastní polobotky, když si můžu vzít mužovy;-))
mi to připomnělo jak u sousedů psala nějaká osoba, že s partnerem mají společný šatník![]()
Nebo si to prostě s Igym prohodili
S tím šatníkem by mě tedy zajímalo, jak to funguje...![]()
že prej mají stejnou postavu...ehm;-)
Se dá mluvit vo štěstí najít partnera 80/C
Se dá mluvit vo štěstí najít partnera 80/C
![]()
no, mne se nedavno stalo, ze jsem si oblekla mansestraky, jsou mi uplne dobre, ale divne dlouhe, tak si rikam, jak se muzou po prani prodlouzit, pak mi doslo, ze jsou manzelovy ![]()
takze ano, prekvapive muzou veci sedet obema, i kdyz maji velmi rozdilne postavy
Chloe neni zadna krasavice a oblika se prapodivne, ale mne je odjakziva nejak sympaticka...
Nekoukal jste nekdo na Velkou lasku? Tam byla super a vubec to byl zabavnej serial, jak se tam chudak ten mormon honil mezi manzelkama, div nepadnul, nebozak
Vubec to bylo zajimavy, kouknout do tech jejich domacnosti. Ne ze bych s takovym zpusobem zivota souhlasila, samozrejme.
Ale jo, manželovi se taky kdysi stalo, že si vzal omylem moje džíny a pak večer nadával, že co jsem mu to koupila, že se to divně zapíná![]()
Ale já jsem si právě spíš představila něco ve stylu komentu od Mutziputzi a docela mě to pobavilo
Mne môj muž čmajzol (nechtiac) košeľu, čo som si kúpila takú rovnú, voľnú, bielu...a tvrdí mi, že to je jeho košeľa a že ju mal predsa odjakživa....a ja som sa rozhodla ho v tom nechať, lebo som zistila, že napriek popisu ju treba žehliť, takže by som ju aj tak asi veľmi nenosila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí