![]()
VIP zjevy
Chloe neni zadna krasavice a oblika se prapodivne, ale mne je odjakziva nejak sympaticka...
Nekoukal jste nekdo na Velkou lasku? Tam byla super a vubec to byl zabavnej serial, jak se tam chudak ten mormon honil mezi manzelkama, div nepadnul, nebozak
Vubec to bylo zajimavy, kouknout do tech jejich domacnosti. Ne ze bych s takovym zpusobem zivota souhlasila, samozrejme.
Jo, to jsem kdysi sledovala. Tam jsem ji vlastně viděla poprvé.
Vždyť to musí mít opačné zapínání?
Tak, cez kravatu to nevidno...a na neho sú to proste detaily...
Takže to není důkaz?
Nafukovačka za to 100$. ![]()

Pre neho nie a ja som tíško, lebo svoje košele si žehlí sám a túto by som sitým pádom musela ja, alebo by som sa jej musela nejako zbaviť.
Nafukovačka za to 100$. ![]()

![]()
A má to představovat její prsa nebo zadek? ![]()
Prdel
No, tak to ji potom vyfotili že špatné strany. ![]()
všecko zle ![]()
ty zelené plavky jsou...OMG! ty pruhované taky, vždyť ten pruh při zvoleném pozadí odvádí dojem od nositelky (což tedy bohužel u některých není úplně na škodu).
V těch zelených bombarďácích vypadají ty náctiletá hubeňoučká děťátka jakoby maskovaly břicho týden po porodu... Jako to nikdo nevidí, že vypadají strašně?
já módu tohoto střihu plavek nechápu obecně, ale v té zelené jsou opravdu mimořádně asexuálně hnusné ![]()
Missky obléká vítěz soutěže o nejneslušivější plavky roku? Ty gaťky jsou jak z reklamy na Espumisan a vršky taky nic moc.
Tak ohavný plavky jsem snad v životě neviděla
.
Jsou nové díly Nákupných maniaček - moje guilty pleasure no.1. No vlastně bych měla být nadšená, že je to tak střašný, ale...
. Téma "Viktoriino tajemství". Jak to dopadlo, asi netřeba komentovat, protože žádný tajemství to teda nebylo. Jo a jak může dělat módní porotkyni někdo, jako Plačková, mi rozum nebere. Maroši, vrať se!
Lol, Plačková robí porotkyňu? No tak to sa súťažiace nemusia ani veľmi obliekať. U Zuzy platí čím menej tým lepšie
Naša slovenská Kylie
Jojo, dělá tam nějakou "speciální" porotkyni. Prostě sekunduje Mariánovi. Nevím, jestli jen v teto sérii nebo na furt. Ale pěkně jsi to odhadla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí