VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 19:39
Reakce na Mutziputzi:

Britt ma kratsi nohy a je takova cela bytelna, plus zadnej pas, ja s ni s tema nohama soucitim, mam taky macaty stehna a ne moc dlouhy nohy, je to pitomy. Ona teda bohuzel neni ten nejvostrejsi nuz v supliku, jak se tady rika, tak to tomu neprida celkove (ovlivni to co si na sebe masli atd).

Nemate nejakou fotku s tema rtama? Tady nic nevidim....

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. dubna 2017 21:59
Reakce na 0zero7:

No něco si udělat nechala podle mě, sice nevim co, ale něco!!

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 16. dubna 2017 13:57

Múzeum Madame Tussauds hlási zmiznutie 2 exemplárov 

20970 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 09:10

Vysvětlíte mi toto někdo? Slečna s pomocí mentora přesvědčuje svojí ex kopačku, aby se k ní vrátil, má na to toho mentora a ten jim doporučil fejk svatbu v Thajsku, asi jel zadáčo s nima, kopačka ještě neví, tak se slečna zatím vylepšuje a čeká jak se trubec vyžvejkne??

To je ovšem hardcore toto

http://revue.idnes.cz/andrea-bezdekova-zubar-svatba-expritel-nedostatky-operace-pau-/lidicky.aspx?c=A170416_165917_lidicky_jfk

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 09:27
Reakce na Mutziputzi:

já se přiznám, že mě spíš napadlo, kde na takové blbosti jako mentory a fake svatby bere nějaká nula-modelka finanční prostředky.

20970 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 10:06
Reakce na Jiná Realita:

Ja tipuju, ze to bud na radu mentora musi platit kopacky, aby se mu lip rozhodovalo, no a nebo slecna pozve Blesk i na obnoveni hymenu, frnak uz kapitalizovala

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 10:48
Reakce na Mutziputzi:

Mne to proste nedá... to je fakt blbka  a chlap snáď ešte väčší blbec, že ju nekopne do zadku a pristúpi na "svatbu nanečisto". Čo mi pripomína, že nedávno niekde na super.cz kvákala o tom, že sa nevie rozhodnúť medzi dvoma bývalými a tak sa stretáva s obomi a necháva tomu voľný priebeh...

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 11:41
Reakce na Mutziputzi:

Kopačka bude asi ještě vypatlanější než slečna. Kdyby nechtěl, do Thajska ho nedostane, no ne?

Já celkem nechápu tu zálibu nejrůznějších missek a modelek v těch kopačkách, bruslích a jiných zásobárnách jiskřivého intelektu. A ještě se to spolu kolikrát i rozmnoží... přičemž IQ obou rodičů dává pěkné dvojmístné číslo. To je přínos genofondu jak víno 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 13:13

někde jsem četla názor, že kromě IQ kompatibility je to i tím, že mají podobný styl života - jezdí po soutěžích/přehlídkách, vyžaduje to od nich drill a cílevědomost a sebekontrolu - musí mít fyzičku/tajli a mají také podobnou ctižádost  = takže jejich světy jsou podobné a proto  si navzájem rozumí.

20970 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 15:07
Reakce na SunEclipse:

To jo, ale dril, cílevědomost a sebekontrola, fyzička a tajle se nemusí pojit s IQ tykve, a to ani když se jedná o modelku a fotbalistu/hokejistu, nekřivdila bych jim en bloc. Naopak si myslím, že hloupost je vlastní zejména podprůměrným fotbalistům a podprůměrným modelkám, asi jako toto duo, ty by se množit neměli, zcela souhlasím s Barbuchou

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 19:11

proč má někdo potřebu takovéhle fotky posílat bulváru? to se nevidí? nebo vidí a doufá, že negativně zaujme?

na jedné fotce má díru na ponožce  když si vezmu, že tohle má dvě děti, které pomalu přicházejí k rozumu a brzo budou na čím dál nesoudnější mámu a její pověst narážet všude kolem, tak je mi jich líto. přijde mi, že si snad s leošem nějak předali štafetu "rodič pitomec" nebo co.

20970 příspěvků moje polička 17. dubna 2017 20:12
Reakce na Jiná Realita:

Leos je v pohode, Monika je diblice a k tomu s postavou hrocha, to je tezky potom

Offline olte
755 příspěvků moje polička 20. dubna 2017 14:13
Reakce na barbucha:

Chloe neni zadna krasavice a oblika se prapodivne, ale mne je odjakziva nejak sympaticka... 

Nekoukal jste nekdo na Velkou lasku? Tam byla super a vubec to byl zabavnej serial, jak se tam chudak ten mormon honil mezi manzelkama, div nepadnul, nebozak   Vubec to bylo zajimavy, kouknout do tech jejich domacnosti. Ne ze bych s takovym zpusobem zivota souhlasila, samozrejme.

díky ta tip na seriál, je fakt skvělej :) jsem teď nemocná, tak ho sleduju v kuse a fakt se moc líbí. je hodně zajímavej vzhled do životů mormonů, přiznám se, že jsem nemyslela, že je v Utahu tenhle styl života pořád tak moc rozšířenej.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:51

Není to tedy zjev, ale také se vám tak líbí Vojtek v tomto článku? Mně moc.

https://www.super.cz/497349-roman-vojtek-o-druhe-svatbe-tri-ctvrte-roku-po-rozvodu-se-zene-znovu-do-chomoutu.html

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 09:55
Reakce na ionicera:

Mně přijde stejnej jako vždy, pro mě je to takovej ten případ "bezdůvodně asexuální", objektivně mu asi není vizálně co vytknout, pro mě však atraktivita nulová, ten ať se klidně zas ožení!))

20970 příspěvků moje polička 21. dubna 2017 15:39

Ty slovenský topmodelky se podle mě nedaří, Sklenaříková se mi nelíbila, Kociánová už vůbec ne, přijde mi, že má křivou pusu, nevolám po symetrii za každou cenu, ale tohle mi nepřipadá ani interesantní

20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 06:42
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 06:46

A teda!!

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 08:06

"Ako som sa ponáhľala na večeru a zabudla sa obliecť"

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 08:10
Reakce na pecka:

a navíc mi praskly knoflíky na horní části stahovacího kombiné