jasně, dallas!
možná ani ne konkrétní postava, spíš celkový styl:-)
ale.. 
![]()
O tý brazilský jsem psala jinde!
![]()
Už jsem to sem jednou psala. Žádnej Dallas. Ona vypadá jako David Hasselhoff neboli Mitch?, který v červených trenýrkách zachraňoval topici se silikonove surfařky z kalifornských vln. Myslím, že mají společnou svadlenu.![]()
myslela jsem, že na té vaší ikonce jste všechny tři ![]()
viktorka_od splavu "pražskej hantec" - to je strašný zvěrstvo ![]()
sorry jako![]()
mně se to líbí, ale mám ve svém okolí pár takových, kteří by startovali na první našlápnutí ![]()
no a já se zas musím krotit, abych nestartovala u každého toho má jÍ :-)))
to musí být celoživotně o nervy
Trojjediná co, dobrý, taky se dalo přijít se schizofrenií![]()
ani ne:-)
sledujete borůvkovy?
já jsem dnes neodolala a zašla jsem na twitter a paní graduje, ani bych nevěřila, že je to možné.
zaorálek má prý promluvit o svém jiném než pracovním vztahu s lagronovou, nikomu nedá svoje rodinné stříbro ani šlechtický titul muže, a jen tak mimochodem se naváží do kdekoho, od vašáryové, která byla na recepci bez halenky, po nějakou vykonstruovanou kauzu teoristického útoku ve švýcarsku.
mezitím machruje, jak odchází na večeři s generálem a manželkami ministrů jiných států :/ představa, jak tato opuchlá strhaná paní nadopovaná cipralexem nebo rumem tak, že stěží pronáší věty, večeří s kýmkoli, je poměrně znepokojující (její současný obraz je bohužel velmi odlišný od svěží blondýny, která je na fotkách).
edit: :-O ještě píše, že po jejich domě pobíhá v noci duch malého kluka, kterého na vlastní oči viděla.
Vecer k tomu sednu, dala i online rozhovor na idnes, uz se taky bavite, ne?![]()
Ze článku (viz zdroj níže) - pěkně vysvětleno:
Máme Vídeňskou úmluvu, která přiznává výsady rodinným příslušníkům. U nás je to ještě potvrzeno tím, že manželka velvyslance podle zákona dostává i diplomatický pas. To znamená, že se těší jinému zacházení než my.
Pokud partnerka velvyslance přijala tu roli „první dámy“, tak reprezentuje svoji zemi a musí dodržovat pravidla včetně omezení, která jsou s tím spojená. V případě vedoucích zastupitelských úřadů je role manželky jasně daná protokolem.
duch to završil ![]()
Cetla jsem vcera, no jo, ale oni zrovna nemuzou rikat nic jinyho, priznanim, ze se bavi a prijde jim to jako prkotina by si spolecensky profil nevylepsili
Ja stale volam po nadhledu!
bavím se božsky, ale můžu se i patřičně pohoršovat, ne?
Blbý je, že s takovou (duch v domě) mi jí za chvíli začne být líto a bude po srandě.
To tak rano piju kafe....tvl co to je? Jauvajs. Hlavne teda ten ruzovej samet a ty desny boty, pak ta blondynka a pi. Kaplicka, to je des jako!
Bože, tohle mi nedělej
. Až jsem se lekla.
Vsechno bych rozdejchala, ale Voriskova??? Totalni prisera!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.