Mutziputzi a co ta Šafářová, hele, taky to světu prospěje?
VIP zjevy
Potrefenáhusa stejně jako celibát
Mutziputzi howgh!![]()
...mně přijde vždycky trapné, když má někdo potřebu řešit vztah/y veřejně, přes média. Tím u mě velmi klesá/jí...
No, nevím, kdo z těch dvou začal první, jestli Vondráčková nebo Plekanec, přes éter řešit jejich vztah, nicméně Lucii jsem nemusela dříve a teď tedy ještě víc.
Vždycky mi připadala taková urputně snaživá, jakože děsně milá, jakože kamarádská, ale strojeně, škrobeně. Prostě divná.
Potrefenáhusa Já to vidim tak, že pokud se Plekancovi jenom trocho podařilo omezit její kariéru, udělal toho pro svět moc
Hlavně ta její hláška ve smyslu "ztracené kariéry" kvůli rodině. Mno, já tedy nevím, kde by teď byla. Ale znám jen její hudební projev a že by to byla hvězda extra formátu se mi moc nezdá. Ale jsem zaujatá, protože je mi příšerně nesympatická.
Zarinya ja vam to snad zakazuju? Ten koment je dost zbytečný,ne?. Pridavam jen svůj názor bez jakéhokoliv komentování vás dvou. Mluvim jen na tema. to se snad nesmi?
urcite smi.,jen to tak trochu pripominalo urputne nuceni vlastniho nazoru.
Zarinya no jo. Prostě jiný názor než tvůj vlastní je urputně nuceny ![]()
Dadoo to nikde nepisu
Nejsi tady sama s opacnym nazorem,a nemam s tim problem.
whiskas Jako Vondrackove kariera je des. Ale je to prece platny argument nebo ne? muzou ti argumentovat I lidi s mnohem horsi nebo zadnou karierou? Proste ti ujde kupa let prace a hotovo.Mutziputzi Nahodou, ja fandila Plekymu a chtela jsem ho, myslim, ze jsem lepsi jak Safarova, ale jak vytahnul ty penize, tak u me skoncil....bych si nemohla ani bez obav vybrat z bankomatu!Jooo, prisel o hodne a nemyslim tim Lucku!
Karja jo,ztratil charisma.![]()
Zarinya on někdy nějaké měl?
mne přijde Plekanec totálně nesexy. Strašný suchar. Jako Šebrle.
Dadoo Tak vzhledove nevypada zle.![]()
Charisma pro mne urcite by i mel. Sebrle ne,no.
Dadoo Sebrle je ted hrozne zzenstilej, des.
@karja Zarinya Já hlavně doufám v hodně dalších zvratů a vyjádření pro média.
Jo a momentálně se hlásím pod vaši vlajku.
U mě maj palec dolů oba, řešit svoje soukromé věci přes bulvár je hnus.
Dadoo Plekanec je fešnej náhodou, akorát se oblíká jak když nikdy nevytáh paty z Kladna
to douhlasim. Jako vzhledové není špatný. Ale je to strašně studený čumák.
Před pár lety jsme seděli u vedlejších stolů na Kladné na zahrádce u Divadylka. Byl tam na pivu a s ním ještě pár pěkných kousků. Dobré se bavili a on pořád pokerface, čuměl jak puk. Prostě suchar.
Ja nejdriv nevěděla o koho jde,jen mi byl povedomy a tak jsem ho poočku pozorovala.
Dadoo Plekanec je fešnej náhodou, akorát se oblíká jak když nikdy nevytáh paty z Kladna
kolenovrt.no a jeste bez vkusu. ![]()
Jo snad se jeste pobavime. :-)
Zarinya Hele ty bys těžce vydělaný prachy rozdávala? Já teda ni omylem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.