Kdo to je? ![]()
VIP zjevy
Tam vůbec bylo zase panoptikum.. A to dal Janeček dress code - Black tie - natisknout přímo na pozvánky.
Smažená královna dvacetivteřinových štěků
A snad nejlepší, Paroubkova přítulkyně

Fiction Přemýšlím,jak jí to prso při úklonu vpravo drží k prostředku hrudi ![]()
rozarka pokud jsou tosilikony tak holt zanedbala udrzbu![]()
whiskas Andrea Pomeje (nevím jestli je "ová"?
) s novým přítelem....
To není možné, že jsou to sililony
Catherinne jak vyšitý
Catherinne proc by nebylo? myslis ze drzi porad pod bradou? nejsou napevno![]()
viktorka_od splavu Drží tam kde maj, pokud s nima nehopsáš za mixpultem jak vzteklá a pokud je nepořídíš na Slevomatu![]()
Mutziputzi no mně je to jedno![]()
Garfie Aha, díky.
Ta žlutovlasá bělozubá pani na poslední fotce ![]()
zlatahouba hlavně ma ta paní super vlasy a ještě lepší kabeličku. Asi koupila na mimibazaru. Obchod papirovymi tastickami dosáhl nových rozměrů ![]()
Dadoo teda mě tak zaujala hlava, že jsem "kabeličku" uplně přehlédla
Prosim vas, kdo to je, ta pani!?
Ja uz na ni civim deset minut a porad nemuzu uverit svym ocim...
Pro tábor LV : Dneska od rána na Blesku už druhý hlavní titulek od Vondráčkové. To jenom dnes..
1. - musela jsem podepsat, že sjem nikdo - jak, chudinka ubohá, byla donucena podepsat předmanželskou smlouvu. Zřejmě u ní stáli s prstem na spoušti..
a 2. Bojím se, že se kvůli Šafářové vykašle na děti - sice se ještě nic takového nestalo, ale co kdyby že.. Hlavně vytvořit nějakou pořádnou, ovšem současně nenápadnou, špínu na Plekance. Bojím se, že.. co kdyby.. apod.
Fakt vám nepřijde, že neuvěřitelně manipuluje veřejné mínění proti Plekancovi? Ona, svatá matka, ublížená, podvedená a on zloduch, který se ji snaží jenom poškodit.
Viděly jste někde něco, kde by na ni útočil on?? Já tedy ne. Já zaregistrovala jenom jeho následně vydané prohlášení, kterým se snažil uvést její lži na pravou míru. Resp. jeho právnička.
Jako klidně si jí fanděte dál, ale pro mě, i kdyby byla matka desetiletí, je to neuvěřitelně křivá a prolhaná manipulátorka.Která se ho bude snažit vydojit jak jen to půjde.
na Blesku už druhý hlavní titulek od Vondráčkové.
nejsem v žádným táboře, mně je to trochu k smíchu ta "kauza", ale tohle mě zaujalo.. jsi mi připomněla mou babičku, prostá venkovská žena 80+ a ta se přesně takhle vyjadřovala, říkala "on/a o sobě psal/a v blesku"![]()
Dadoo ja tedy zadny tabor LV nejsem,jen nesympatizuji s Plekancem.A uprimne vcera sem si tim jen tak kratila cas o pracovni sobote.![]()
Ze se lidi chovaji jinak pred svatbou a pri rozvodu je snad naprosto normalni.A pokud by se ted sbalila s batuzkem a nic nechtela tak by nejspis byla uplne blba.Taky vlastne vubec nevime proc jejich manzelstvi skoncilo.Jen nevim,proc ma potrebu to resit v novinach,ale to si musi vyresit sama v sobe.Je videt,ze ji Safarova lezi v zaludku,ale se ji nedivim.Ona skoro ctyricatnice,Plekanec v nejlepsich letech.....no je holt zhrzena,no.Nevidim na tom nic divnyho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.