Mutziputzi myslim,ze si tu nejednou psala,ze mas rada velkoryse muze. ;-)
VIP zjevy
Zarinya no ale tu velkorysost nezužuju na peníze a trvala bych na její dobrovolnosti, navíc myslím, že velkorysý k ní byl je a chce být, jenom vosaď-pocaď![]()
Mutziputzi tak,ze neco LV chce jeste neznamena,ze to dostane,nato je tu soud.Ale ja nesoudim,ze je kolenovrt z toho,ze ji nechce dat vyzivny....tak nejak celkove na me on tak pusobi+par stripku z bulvaru a je to.:-)
Nicmene ta formule “ furt pracovala, nemela cas ani uvarit ......byla lina, nicim neprispivala do rodinneho rozpoctu”
to je snad nekde v Kanade na internetu v nejakem navodu na rozvod. Tohle tady rika kazdy chlap, co se rozvadi.
Sieglinde Kazdej ne, kdyz ja jsem se rozvadela, tak to nerikal a pritom to byla pravda![]()
Ty ses rozvadela taky v Kanade?
No hlavne.....ono skloubit to jde docela tezce, i v Kanade, protoze zaroven pracovat moc a vubec, jde vetsinou spatne, pokud to mas delat najednou
Sieglinde tady se to taky rika a ja treba pracovala hlavne zadarmo, takze to taky byla skoro pravda![]()
Sieglinde Kazdej ne, kdyz ja jsem se rozvadela, tak to nerikal a pritom to byla pravda
![]()
Sieglinde a nevím teda jak v kanadě, tady je to hlavně zbytečný, protože u soudu se neřeší "kdo za to může", takže to předhánění kdo byl horší manžel/ka je uplně nanic![]()
V Kanade se to taky neresi. Jen me osobne tyhle kecy prijdou stejne stupidni jako “ musime se rozejit, ty ses tak skvela, ja si te nezaslouzim”
Sieglinde Já si tě nezasloužím - to většinou říkají chlapi, co si našli jinou. A ta jiná si toho dotyčnýho zřejmě zaslouží. ![]()
dneska jsme byly s barbucha na Smíchovské náplavce a mezi nabízenými středomořskými plody se tam vyskytovala i stará Štika... stará vystřílená střelnice to je teda ![]()
Ronna To mi rekl bejvalej, kdyz se se mnou rozchazel, ze jsem skvela, ale ze proste neni stastnej (prijmenim Stastny
) a ze nevi, co ma delat. No, v ty dobe uz mi davno zahybal s holkou, co nas seznamila, touto dobou jiz manzelkou a matkou jeho ditete. No, tak at jsou stastni, asi si to zaslouzili :-D
Ano, musíme se pochlubit osobním setkáním s VIP!
a zjevem zároveň ![]()
barbucha A toho jejího záhadného kolouška jse náhodou nezmerčily?![]()

Mutziputzi ještě ti tam chybí ty bílé lodičky. Jako pěst na oko.. ta tu svou vulgaritu a slamu v botách prostě nezapře.
Dadoo No ale ty silikony už nejsou kde bejvaly, to to nevidí nešťastnice?
Ještě horší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.