VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:30
Reakce na Dadoo:

Pro tábor LV : Dneska od rána na Blesku už druhý hlavní titulek od Vondráčkové. To jenom dnes..

1. - musela jsem podepsat, že sjem nikdo - jak, chudinka ubohá, byla donucena podepsat předmanželskou smlouvu. Zřejmě u ní stáli s prstem na spoušti..

a 2. Bojím se, že se kvůli Šafářové vykašle na děti - sice se ještě nic takového nestalo, ale co kdyby že.. Hlavně vytvořit nějakou pořádnou, ovšem současně nenápadnou, špínu na Plekance. Bojím se, že.. co kdyby.. apod.

Fakt vám nepřijde, že neuvěřitelně manipuluje veřejné mínění proti Plekancovi? Ona, svatá matka, ublížená, podvedená a on zloduch, který se ji snaží jenom poškodit. 

Viděly jste někde něco, kde by na ni útočil on?? Já tedy ne. Já zaregistrovala jenom jeho následně vydané prohlášení, kterým se snažil uvést její lži na pravou míru. Resp. jeho právnička.

Jako klidně si jí fanděte dál, ale pro mě, i kdyby byla matka desetiletí, je to neuvěřitelně křivá a prolhaná  manipulátorka.Která se ho bude snažit vydojit jak jen to půjde. 

​slušná hysterie. Dej si placku na čelo..jen pro jistotu, ‘nefandím’ nikomu, ale tvůj post mě zarazil..

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:33

Ounz  myslím, že to zarazilo víc lidí....

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:37

viktorka_od splavu Zarinya No mně právě přijde trapné to neustálé zásobování bulváru špinavým prádlem. Jestli tím manipuluje a snaží se Plekance co nejvíc  pošpinit, tak u mě to funguje úplně naopak. 

Je mi jedno proč se vzali i proč se rozvedou, i jak se domluví. Vadí mi ty očividné manipulace. To jsem nějak od té slušňácké a správňácké Marmelády nečekala. - čímž naprosto neříkám, že by měla odejít s holým zadkem. 

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:38

Dadoo Mojí příslušnost do tábora hodně ovlivní to, až najdu fotku Plekance bez těch divnejch vousů a uvidim no! 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:46

Ounz Hysterie vypadá jinak  mě to spíš znechucuje. Ale tak.. nemusím to číst, pravda. Já si ale rozdělení na "tábory" nevymyslela.

Karja ani nevím, jestli někdy bez vousů byl. Já ho prvně zaregistrovala asi někdy kolem té svatby.

Online Karja
44728 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:50

Dadoo Už jsem si to vygooglila:-D Od 2003 měl vousy a teď 2018 je shodil a vypadá teda trochu jinak než dřív:-D. No ale hraje pořád v roláku, tak nevim no, uvidim, co ještě přinese blesk. A s těma táborama bych to neviděla tak vážně, však je to jen taková naše kratochvíle ne, nebavíme se o obsazení Tibetu!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 20:54

Karja 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:07

Karja No vždyť ty tábory snad jako legraci bereme, ne?? Snad už jsem psala, že se necítím být ani v jednom. Tedy možná včera. Dneska mě ten "mám strach, že se vykašle na děti" docela znechutil. Tyhle strachy bych si přemílala asi v noci v hlavě, ale nelezla bych s tím do bulváru. To je tak ubohý.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:09

Dadoo prosim tě a z čeho soudíš, že to fakt řekla? Z článku v Blesku? (lol)

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:18

Potrefenáhusa Vondráčková poskytla obsáhlý rozhovor o krachu svého manželství s úspěšným hokejistou pátečnímu Blesk tv MAGAZÍNU a tvrdí v něm, že k radikálním krokům ji dohnala obava, jak se Plekanec začne chovat po bohu nové přítelkyně. ....

Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:21
Reakce na Dadoo:

zlatahouba hlavně ma ta paní super vlasy a ještě lepší kabeličku. Asi koupila na mimibazaru. Obchod   papirovymi tastickami dosáhl nových rozměrů 

​dneska teda docela slušně ujíždíte. Jednalo se zároveň o oslavu narozenin pana Janečka a takových kabelčiček tam mělo hafo hostů. Proč asi...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:27

Dadoo Haha, nesoudily se kvuli temhle prohlasenim uz nektere nase "serebrity"? A vyhravaly (nebylo to teda s bleskem :-D )

Offline slniecko admin
19580 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:33

Akože do prkna...takže Dara krstí nový parfém a v celom článku o ňom žiadna relevantná info a v galérii fotiek akurát outfity účastníčok íventu (ktoré to zjavne poňali v pomerne širokom spektre formálnosti...)

Ale to je jedno, len....kurňa, článok o uvedení parfému a parfém nikde ...

https://koktail.pravda.sk/na-cervenom-koberci/clanok/483899-princezna-dara-stylova-mullerova-dievcenska-dubasova-uzili-si-vonavy-vecer/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:39

Som si uvedomila, ze nemusim citat ziadny bulvar, vy mi tu pekne urobite reserse  sa citim sama pred sebou taka hinteligentna 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 21:52

slniecko tyve netradičné sandáliky nevím jestli se ty nekrotizované malíčky ještě podařilo zachránit:P

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:00

slniecko pozrela som galeriu, parfum nevidela, ale pani Benackova je velmi elegantna dama. Ta jedina sa mi pacila

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:04

viktorka_od splavu Toto? Nejen malíčky. I palce. Auvajs.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:05

viktorka_od splavu Mně ty sandáliky připomínají pánské podkolenkové podvazky

A Dary outfit se mi ani trochu nelíbí, i ty vlasy má nějaké divné.

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:08

Sweet Potato  na těch celebritích obrázcích si často všímám bot/chodidel a je to teda drsný:-)) Kokoska 

Offline Fiction
1642 příspěvků moje polička 16. zaří 2018 22:19
Reakce na MarcelaN:

​dneska teda docela slušně ujíždíte. Jednalo se zároveň o oslavu narozenin pana Janečka a takových kabelčiček tam mělo hafo hostů. Proč asi...

​To se teda omlouvám, i já jsem na kabelečku naletěla. Hned to napravím, do diáře si narozeniny pana Janečka poznamenám a už nikdy na ně nezapomenu .