Pro tábor LV : Dneska od rána na Blesku už druhý hlavní titulek od Vondráčkové. To jenom dnes..
1. - musela jsem podepsat, že sjem nikdo - jak, chudinka ubohá, byla donucena podepsat předmanželskou smlouvu. Zřejmě u ní stáli s prstem na spoušti..
a 2. Bojím se, že se kvůli Šafářové vykašle na děti - sice se ještě nic takového nestalo, ale co kdyby že.. Hlavně vytvořit nějakou pořádnou, ovšem současně nenápadnou, špínu na Plekance. Bojím se, že.. co kdyby.. apod.
Fakt vám nepřijde, že neuvěřitelně manipuluje veřejné mínění proti Plekancovi? Ona, svatá matka, ublížená, podvedená a on zloduch, který se ji snaží jenom poškodit.
Viděly jste někde něco, kde by na ni útočil on?? Já tedy ne. Já zaregistrovala jenom jeho následně vydané prohlášení, kterým se snažil uvést její lži na pravou míru. Resp. jeho právnička.
Jako klidně si jí fanděte dál, ale pro mě, i kdyby byla matka desetiletí, je to neuvěřitelně křivá a prolhaná manipulátorka.Která se ho bude snažit vydojit jak jen to půjde.
slušná hysterie. Dej si placku na čelo..jen pro jistotu, ‘nefandím’ nikomu, ale tvůj post mě zarazil..