Tak tady máte předem v Vánocům!
https://www.instagram.com/p/BTT1I7jAKCq/?taken-by=gossipdidi
Já Kim miluju, zbavuje mě komplexů ![]()
Tak tady máte předem v Vánocům!
https://www.instagram.com/p/BTT1I7jAKCq/?taken-by=gossipdidi
Děkuju za dárek, to snad ani nemuselo bejt!
jako oblečená ta s odpuštěním prdel ještě celkem jde, vlastně jo, asi by to mohlo být snad i svým způsobem sexy. ale takhle, s tou celulitidou, to je fakt TAK strašně hnusný ![]()
Hlavně je to jak nádor ![]()

To je vono
vrrrrz![]()
To dáva výrazu "vrznúť si s niekym" netušený rozmer!
ouch![]()
![]()
„Na mém těle nic umělého není. Už jsem to říkala několikrát a znovu se k tomu nehodlám vyjadřovat. Už mám těch spekulací dost,“ sdělila Kim v jednom z dílů jejich rodinné reality show.
Tak já nějak nevím, buď Kim lže, nebo budu muset reklamovat monitor.
Já už jsem jí sem jednou dávala, ale tomuhle říkám posun, ty rty, že by údajně byly větší díky horním i dolním rovnátkům nevim nevim..

A pozor:
I bez výstřihu jde ukázat prsa do každého detailu: Hanka Kynychová na plese předvedla, jak dobře má udělané silikony

Jak dlouho to vydrzi potom?
Netusim a priznavam,ze som o takom nieco ani netusila.Len som na fb narazila na kometare na nejaku sedemnastku,ktoru kritizovali,ze uz v takom veku ma napichane pery.Na co ona odpisala,ze asi komentujuce nepoznaju tuto vecicku.
Jenom After má pod nosem lehký obrys toho udělátka
Účastnice slovenské miss

Jé, to je super, o rok pôjdem aj ja!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.