Já bych to nezařadila mezi zjevy, naopak bych zatleskala Slovensku za odvahu.
VIP zjevy
No pak jsou tady ještě VIP na které je příjemné koukat, a to úplně nevím no, takhle jestli někomu tleskat za odvahu, tak jí, proč Slovensku netuším![]()
Je o hodně hezčí než všechny tři "nej" , i vlasy má hezké. Jen holt není hubená. Děsný jsou teda ty punčocháče pod body.
Vítězky:
No o hodně bych neřekla, ale mám dojem, že jsme naštěstí dozráli do doby, že soutěže miss nikoho nezajímají a zřejmě se tam hlásí jenom wannabe Miss Průměrnost. Punčocháče pod body jsou zřejmě místní klasika, potom ještě při předvádění plavek přes zadek uvázat šátek, aby ty plavky vynikly))
imo na miss s.re pes (teda aspoň v Česku a na Slovensku) Opravdu hezký a zajímavý holky chodí na soutěže elite model look a do miss jen holky z maloměst, co od tetiček a kamarádek slýchaj jsi hezká, jdi do miss, třeba z tebe bude célebrita! ![]()
Já myslím, že ale SK Miss bude pořád ještě žůžo proti český pod vedením tý obskurní dvojky!
O rok bude mezi finalistkami nejspíš i chlap.
O rok bude mezi finalistkami nejspíš i chlap.
Nějaká místní verze Conchity Wurst? Ále klidně, vždyť je to buřt.
Vytlačím ho pupkom!
Mně teda na tý miss vadí, že tam předvádí krajkové prádlo, skrz který jsou dost nápadně a detailně vidět bradavky. Vlastně vidim ty prsa, jako by byly nahý. No co, jsem asi prudérní a hlavně uvidíme, co přinese ta česká:-D.
Neuvidíme. Nikdo to těm dvěma šaškům nechce vysílat. Čert ví, jestli se ta trapárna vůbec bude konat ![]()
teda já jsem ta poslední komu by se nelíbila pěkná holka s křivkama, ale tohle je teda strašná mařka, vulgární polonahá a se špekama, šmarja to je snad nějaká sranda ne?
Popis sedí na Ashley, tohle zas ani na můj vkus až taková trága nejni.

no to je prostě neštěstí, celulitida, au
ale miss? mně se teda fakt líbí trochu víc "ženský" ženský, když mají boky a prsa (vlastní), ale štíhlý pas, ne pneumatiky. a fakt vypadá i v obličeji tak nějak sprostě, nelíbí se mi.
Tahle byla na titulce Vogue zas no, si nevybereš...
Fakt šílenej zjev a obtlouslá machna s ordinérním výrazem ta finalistka.

Jak jsem pochopila, v jedné části soutěže je navlíkli do idiotských oblečků...
Jinak ovšem souhlasím s ice v tom, že opravdu hezký a zajímavý a charismatický holky chodí soutězit jinam. Což neznamená, že tady se nemůže objevit výjimka. ![]()
Obličej má podle mě takovej jemnej, docela hezkej, narodíl od tý prostřední (vítězky?) na fotce těch tří..
chceš říct že to je ta samá ženská z té fotky v prádle?:-O
Chci. ![]()
tak nevím, jestli zastřelit toho prvního fotografa, nebo pozlatit druhýho:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí