pecka já si nějak nedokážu tyhle bárbíny představit v běžném životě. Úplně je vidím, jak jsou nehybně opřený o skříň nebo položený na posteli. Žádnej pohyb, nic. Jak z hororu.
VIP zjevy
A ta Vereska, to je tak nevkusna marka, to je neuveritelne. A pozor, souch opet v akci
Ja tady cumim do telefonu a premyslim, kdo je to ten Souch
Az po chvili me napadlo srolovat dolu a precist si jeji popisek, tak mi to konecne doslo ![]()
Holt bych nemela nic cist predtim, nez si dam kafe...
MP Marge hele, já myslim, že tohle neni nutný číst ani potom :-)
MP Marge to možná ani není nutný číst ![]()
Potrefenáhusa Magráta Vidim, damy, ze se shodujete. Ale uznejte, ze kdybych si to neprecetla, tak dumam az do vecera kdo to je ten tajemny pan Souch ![]()
Taky mam Nunui Nali plavky a taky mi nedelaj dobrou sluzbu

Prokristapána, kaliopky! ![]()

Ne že by Victoria vypadala zvlášť děsně - ale pevně doufám, že se to neuchytí.
A ta Vereska, to je tak nevkusna marka, to je neuveritelne. A pozor, souch opet v akci ![]()

jinx Dneska jsem byla přímý účastník jedné situace s Andrejkou a kdybych napsala, co se dělo, tak je to zítra na titulní straně Blesku. Shrnu to slovy navoněná bída, megatrapas, ještě větší koště, než jsme mysleli... A navrch oblečená jak kolotočářka, top, džínové šortky, kabelka i sandály pod kolena - vše pobouchané kamínky
.
999 jako bych tam byla!
999 ted jsi ovsem vzbudila mnoho predstav, co a jak se mohlo s Andrejkou odehravat...! ![]()
![]()
Pavlena Je mi to jasný...
.
999 tipuju hysterickou scénu kvůli kravině, nebo nějakou formu exhibicionismu ![]()
SunEclipse To by bylo ještě v pohodě...
barbucha Daleko horší...
jinx Prosím tě, řekni mi jako právník, když to sem napíšu, je to pravda, byla jsem u toho, ale toho člověka to dost dehonestuje, můžu mít problém? :-)
999 jedině pokud by to tu Andrejka četla a poznala , která jsi - když smažeš fotky jsi v suchu
P.S. my tě neprásknem ![]()
999 Vymaž její křestní jméno, nazývej ji třeba Manda a neuváděj žádá jiná jména. Ale napsat to musíš, jinak praskneme zvědavostí! ![]()
999 myslis, ze nas tady cte nekdo z blesku? :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.