Taky si asi věci půjčují a pak třeba nevrací.
VIP zjevy
Boze, proc proste neproda jednu ze svejch hroznejch kombinez, co ma do Spindlu?Poslete ji nekdo na IG odkaz na votocvohoz.
Protože je má půjčený![]()
999 Nebo toho má rozjetýho tolik, že už neví, co kde vrátit nebo zaplatit ![]()
Boze, proc proste neproda jednu ze svejch hroznejch kombinez, co ma do Spindlu?Poslete ji nekdo na IG odkaz na votocvohoz.
ty má naopak snad jediný dobrý
holky daly přirozené selfie

Mutziputzi totok si přesně představuju pod pojmem "děsivý ženský kolektiv"![]()
viktorka_od splavu proboha nezačínej zase!![]()
Mutziputzi Jo, pani se tvarej tak, ze bych to ani nedala ja ve svy socialni izolaci!!!
Mutziputzi Jo, pani se tvarej tak, ze bych to ani nedala ja ve svy socialni izolaci!!!
![]()
viktorka_od splavu Nahodou, uz mam dve ,,kamosky,,. Jednu, co jsem oslovila u kontejneru, je to teda spis online vztah, nebot decka vzdy zhati jakejkoliv pokus o spolecnej vylet. Druha je manzelka myho spoluzaka, to bude asi podobna zoufalka jako ja, protoze tu mi dohodil ten spoluzak, pocitam, ze se ditko zase sekne! Tak za rok budu treba vidat nejaky lidi!:-D Uz jsem rikala doma, ze az me vyhodite odsud nebo vypadne na dyl internet, tak si to asi pujdu hodit:-D:-D.
viktorka_od splavu Já mám dámské jízdy ráda, ženskou pospolitost vyhledávám :-). Jediné, co už nikdy nedám, je šest žen týden na jachtě... Tam se ukázalo, že různé stravovací návyky a jiný životní styl, v kombinaci s nemožností úniku, nelze přežít
.
viktorka_od splavu ja som členkou takej babskej zostavy. Naše foto nedám, mohla by si sa laknut, ale ked sa bavíme, asi takto vyzeráme. Len som nevedela že strašíme okolie. Inak najbližšie ideme na dva dni Praha, tak asi dám vopred echo kde sa budeme pohybovať ![]()
999 my naštastie nebývame pospolu tak dlho, max tri dni a stačí nám na chvílu. Na jachte, kde fakt neunikneš si to neviem predstaviť.
Já mam ráda jízdy pánský i dámský![]()
Podobný fotky mě iritujou představou tý režie - Holky, poďte se vyfotit jak se smějem jak krávy!
999 týden na jachtě bez možnosti úniku by mě zdeptal s kýmkoli, myslím. Mám ráda svoje chvilky samoty.
Mutziputzi no hlavně ten přirozeně roztlemený úsměv musí u Burešů trénovat společně, protože tohle samo od sebe nenaroste ![]()
Jinak ke společným dovoleným..se 6 kamarádkami jednou za 3-4 roky, víc než 20 let, na týden k moři. Totální AI a válení se. Poslední dva dny melu z posledních psychických sil. Společné víkendy, i prodloužené, jsou fajn, ale na mně je týden prostě moc. Zlatý dva - tři týdny klidu ve dvou.
Kokoska A teď si představ tři týdny na jachtě s posádkou ze které polovinu nesnáším... jako Karibik nádhera, ale ke konci už jsem mezilidsky fungovala jen s dvojkou bílýho rumu v žíle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.