999, je to trapas, to samozrejme, jen jsem cekala neco... proste jineho
VIP zjevy
999 je to trapný, ale čekala jsem něco pikantnějšího, moje fantazie totiž zpracovala ty indicie od jinx úplně jinak, než byly myšleny, díky absenci velkých písmen
malá strana a bambus. Tak jo máš velkou fantazii. To je vtipné![]()
999 je to trapný, ale čekala jsem něco pikantnějšího, moje fantazie totiž zpracovala ty indicie od jinx úplně jinak, než byly myšleny, díky absenci velkých písmen
A že tušim na co si myslela ![]()
999 slušný!
(A dik! COS to teda asi nebyl, co
)
Potrefenáhusa Nebyl
.
999 No, tak to je mazec. A jak na to reagovala?
999 slušný teda, asi bych se taky styděla,,
LadyMary Nevím, když to začali řešit, vypadla jsem...
999
aneb když sama sebe přesvědčíte, že jste strašně bohatá celebrita, ale ve skutečnosti jste prostě jen maloměstská modelína, a nechcete se s tím smířit.
Jiná Realita proste z hovna Přemyslovna, jak trefně poznamenala babička 0zero7 ![]()
![]()
![]()
ááááááááááááá!
tak to je dost strašný!
No tvl mně to přijde teda trapný maximálně ... ale tak nějak to odpovídá mojí představě o ní.
Boze, proc proste neproda jednu ze svejch hroznejch kombinez, co ma do Spindlu?Poslete ji nekdo na IG odkaz na votocvohoz.
A já chtěla na ten tvůj popis jejího vohozu napsat své oblíbené, jaké je to neštěstí, když má někdo prachy, ale nemá vkus, a ona takhle, hvězda hvězd.
Proč tam má Dara to vermi? Vždycky mě napadne vermikompostér.
Tak pozeram a cumim. Ta Andrea prekvapuje. Ale ja si nemyslim, ze nema peniaze, ale niektori znami ludia si myslia ze ked su tie celebrity, tak to dostanu zdarma, ako prezent. Je zvyknuta asi na reklamne ucely.![]()
dynda Ona asi prachy má... Spíš hraje na to, že by jí měli věci dávat zadarmo, když je slavná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.