Akorat, ze jestli se nepletu, tak si Ilona ten mohutnej vrsek vytvorila sama silikonama. Za mlada za ery Laury ji to dost sluselo.
No a jeste k tomu nema moc vkus, takze to vetsinou konci blbe.
Akorat, ze jestli se nepletu, tak si Ilona ten mohutnej vrsek vytvorila sama silikonama. Za mlada za ery Laury ji to dost sluselo.
Tak Betty Tohle se fakt blbě oblíká... Většinou tyhle typy mívají hezké štíhlé nohy, ale jinak je to boj.
no boj to je, ale Csaková má nadváhu a chtělo by to hlavně shodit. Jako majitelka potenciálního jablka (všechny ženy v naší rodině co pamatuji rovněž) o tom vím své. Chce to sport + hlídat jídelníček (nemyslím tím nějakou dietu a týrat se hlady). A potom to fakt jde a není to ani nutno nijak maskovat oblečením. V momentě kdy není břicho, prsa už tolik nevadí (pravda silikony nemám).
By byla mohutna i bez nich, pritom byla fakt dostajlovana vyborne, za ery Kocandrleho a Tornero...u ni ale u jako hodne mala si myslim, ze takhle je spokojena, ji to muselo stat sileny usili
Mutziputzi Jo, to asi byla, ale nemusela to jeste umocnit, no. Nejvic ji teda ublizuje ten jeji styl, nejdou ji ani hadry ano makeup.
Mutziputzi Mně se zamlada líbila, působila jako taková divoká, hladová holka. Ale drobná nebyla nikdy a taky si myslím, že to pro ní bylo neudržitelný.
Kaylie Carter

Zina Taky si myslím, že drobně nepůsobila ani ve svém nejštíhlejším období.

Tak jsem si říkala, že jí ty světlé vlasy docela slušely...nevypadala, jak domina.

A pak jsem našla tohle....ups ![]()

LadyMary dobrej ládík ![]()
LadyMary Taková pěkná "bundička" vytáhne z každýho to nejhezčí![]()
LadyMary Princ Slunečník hadr![]()
Jo, ten "Laura" styl jí slušel, nejen proto že byla mladší, ale protože tam byla určitá nadsázka, vtip... a i pozdějc, když se k nim na skok vrátila, to docela šlo:

S těma prsama z ní nikdy nebude Twiggy.
Pro srovnání mě napadá třeba Adele, která taky není z nejhubenějších, ale dokáže ty outfity ukočírovat a i když se netváří jak sexy samice, je mnohem víc sexy než celá almara Czáková.
barbucha řekla bych že rozdíl mezi adele a czákovou je zejména v tom, že czáková je takový ten maskulinní typ, což se věkem ještě daleko víc zhoršuje... a ona to podtrhuje, místo aby to maskovala. adele je prostě typicky ženská bez ohledu na váhu
LadyMary bondatý vlasy ne, vypadá jak obarvená cikánka. Tmavé ji jdou lip.
To jo, ramena má jak stěhovák... ale je to i o příčetnosti. Snaží se urputně působit "žensky" - prsa vyšpulit, vlasy dlouhý, ve vlnách a rozpuštěný - kdyby si je ulízla/učesala jak ta Adele, bude mít hned menší hlavu a působit subtilnějc.
Připadá mi pořád jak v nějaký křeči. Představuju si, jak doma, bez fotografů v zádech, se uvolní, povolí postoj... a konečně si úlevně vydechne ![]()
barbucha Jo, na tom něco bude, taky mi přijde, že moc tlačí na pilu. Většinou když ji vidím na nějaké civilní fotce, s dětma nebo tak, přijde mi docela v pohodě....
„Moji kamarádi mohli jíst cokoliv, ale já jsem si musela některá jídla odpustit, abych ještě více nepřibrala. Vždycky jsem musela více řešit, co jím,“ prozradila sympatická herečka."
![]()

„Moji kamarádi mohli jíst cokoliv, ale já jsem si musela některá jídla odpustit, abych ještě více nepřibrala. Vždycky jsem musela více řešit, co jím,“ prozradila sympatická herečka."
... a tak jsem se naprdla a sežrala jsem všechny ty kamarády! ![]()
Teď je to IN, bacha

pecka jéj, to je krásna farebná kombinácia...akurát ja by som v tej žltej vyzerala ako 3 dni po smrti...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.