Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. prosince 2021 23:53

dzizisketa máte to hezké! My to letos nestihli, tak za rok

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 00:34

Renusatko to jsou ty ozdoby, co jsi loni nemohla najít? Líbí se mi oboje, první vypadá, jako dřív u moji babičky.

Online bublifuk
příspěvků moje polička 23. prosince 2021 02:51

Kdo by nechtěl cukroví, tak perníkový dort mohu doporučit

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 05:41
Reakce na rozarka:

Vlm to ty z krabice bývají......

cukroví mi nijak šišatý nepřijde a stromek je pravidelný i ve zdobení

​na zdobení stromku mám manžela,ten si na pravidelnosti zakládá, včera ještě dával svíčky a obcházel ho pochvaloval si jak to má hezký..on je na tu pravidelnost, když budeme nakoupit,vyndavat z košíku na pás můžu ale pak davat zpět už ne,to tam stojím s kartou a čekám,a dávat do auta to nesmím už vůbec,, má dvě bedny a tašky a rozděluje a skládá podle druhu a velikosti, když je toho hodně tak se chci zapojit a pokaždé mě sjede ať na to nesaham, řeknu že chci jenom pomoct a on že pomůžu když budu stát a čekat.pry bych v tom udělala bordel,doma už vyndavat můžu ri se tak nějak střídáme.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 05:53

máte krásné stromky cukroví i dekorace,nacerpala jsem tu spoustu inspirace.koralkove ozdoby mi teda leží v hlavě, vyrobím na příští rok.Porcelanem jsem inspirovala dceru,uz má tajy vyrobeno,a včera vybarvovali.

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 06:12

bublifuk krásnej dort!

Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 07:44

Vlm Já jsem asi ze stejného vrhu, jako tvůj muž .A holčičky možná jsou po něm? Moje děti, když tvořily, měly kolem sebe brajgl, u vás spořádaně a čistě.

andulka01 ty musíš být ....v kolektivu oblíbená...jak se psávávalo v doporučení zaměstnavatelem , krásný to máš.

stromečky máte krásné všechny, jsem tým Pinot Noir , nejvíc se mi líbí jen zasazený v obýváku bez ozdob

Offline viktorka_od splavu
49427 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 07:51

Renusatko no super! naši kluci budou zdobit dnes, to jsem zvědavá, co vymyslí

Vlm jo to já nesmím ani skládat na pás, tam se to taky musí podle druhu a velikosti

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 07:51

Renusatko ono to na fotce a potme neni moc  videt, ale je trochu sisatej, obcas z nej trci delsi vetev, nekde je ma zas jako nedorostle... proto jsem psala, ze letos je to v poradku, neni to uplne vystavni kus. Ja vim, ze se ty stromky pestujou kvuli tomu, ale stejne je mi jich lito.  Nekdy predloni jsme meli tak nadhernej, ze uz jsem byla v pokuseni na priste koupit umelinu. Coz mi vsichni jednohlasne zakazali. Nam stromky kupuje zeť, vozi to od nejakyho znamyho. Je to vlastne jeden z vanocnich darku.

Offline Kokoska
35131 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 07:54

Vlm muj muz taky nema rad, kdyz mu hrabu do nakupu u pokladny. Akorat ze on sice dava veci do tasek, ale bez systemu, klidne dospod rajcata a na to dve mlika a sitku s bramborama. Radsi chodim sama a doma mi to vynese z auta do kuchyne.

Offline marieu
5156 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:04

Nevím jestli sem, nebo do přiznání- já se každej rok dojmu téměř k slzám hned při prvním poslechu Bachova Vánočního oratoria. Letos jsem fakt neupekla ani rohlíček. Do včerejška jsem se šťavila v práci, na samém konci pracovní doby jsme přivedli na svět jednoho komplikovanýho a nakonec veskrze zdravýho ježíška, dneska mám volno akorát tak na vánočky. Teď koukám na vaše krásný stromečky, ozdoby, svícny (andulka01 & continuity ), přemýšlím, jestli letos nazdobím jako obvykle (dřevěné vyřezávané ozdoby a malé skleněné šišky), nebo zkusím malé matné barevné baňky. Světýlka included. A těším se, až ho zítra ráno holky objeví nazdobený. Přeju vám všem i vašim blízkým pokojné a radostné svátky a pevné zdraví nejen v novém roce

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:18

My mame vzdycky stromek hodne preplacany, miluju sklenene ozdoby a skoro kazda je jina. Tak jen detail, at nemate infarkt

Offline Mrs.Robinson
608 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:18
Reakce na Vlm:

,doma už vyndavat můžu

​No ale to vyndávání už pak musí být ryzí potěšení, když to manžel tak dokonale nabalil  

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:21

Jos oooh, ta labuť! To by dcera byla u vytržení. My máme takový podobný ptáčky, každý dítě jednoho. Dcera chce toho svého neustále posunovat po stromku
Hezka koulička (baňčička ) s tvojí hlavou .

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:22
Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:24

marieu

Objevit ráno hotový stromeček je esence dětství

Taky nemám napečeno, dělám jen ty marcipánový hříbky. Včera večer jsem se zacyklila u balení dárků, kdy nakonec kočka rozhodla, že to dobalim dneska, takže je tu binčus, stromeček na který nemám dostatek ozdob a tak. Naštěstí dneska volno a nehodlám se nijak stresovat. 

Blbý je, že neteř je v karanténě a teprve dnes se dozvíme test. A máma, kde máme hlavní oslavu, je z toho samozřejmě na prášky.

Offline Sweet Potato
40617 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 09:30

Jos To je krása.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:02

Jos To je jako u maminky!  Pamatuju si, jak jsme zdobili s tátou, měli jsme miliony těch barevných baněk, navíc různý ty ptáčky, ty táta miloval-říkal jim "čamrdy". Já měla pak nástup nějakého vkusného období a u každé jsem prosila "ne, tuhle ne!!" a táta vždycky "to je poslední, přísahám....a ještě tuhle čamrdu"  a tak pořád dokola....

Offline Tabea
8234 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:05

andulka01 mým dětem nosil Ježíšek dárky i se stromečkem naráz . Letos ho naštěstí chtěly koupit a nazdobit samy. 
Když máš málo ozdob, šoupni strom do kouta a nazdob jen zepředu.  Takhle ho nazdobí jednou můj bratr s přítelkyní u našich. Ozdoby byly, ale vůle ne.
Přeju, ať to s karantenou dopadne dobře. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 10:11

ja mela vsechno pripravene,naplanovane a muz mi do toho hazi vidle,takze den pred stedrym dnem nestiham vubec nic co jsem chtela a zitra pracuju od 12 do 18hodin.....jesteze mam stromek od mikulase,pac by nejspis nebyl.