dzizisketa máte to hezké! My to letos nestihli, tak za rok![]()
Čas vánoční...
Renusatko to jsou ty ozdoby, co jsi loni nemohla najít? Líbí se mi oboje, první vypadá, jako dřív u moji babičky. ![]()
Kdo by nechtěl cukroví, tak perníkový dort mohu doporučit ![]()

Vlm to ty z krabice bývají......
cukroví mi nijak šišatý nepřijde a stromek je pravidelný i ve zdobení
na zdobení stromku mám manžela,ten si na pravidelnosti zakládá, včera ještě dával svíčky a obcházel ho pochvaloval si jak to má hezký
..on je na tu pravidelnost, když budeme nakoupit,vyndavat z košíku na pás můžu ale pak davat zpět už ne,to tam stojím s kartou a čekám,a dávat do auta to nesmím už vůbec,, má dvě bedny a tašky a rozděluje a skládá podle druhu a velikosti, když je toho hodně tak se chci zapojit a pokaždé mě sjede ať na to nesaham, řeknu že chci jenom pomoct a on že pomůžu když budu stát a čekat
.pry bych v tom udělala bordel,
doma už vyndavat můžu ri se tak nějak střídáme.
máte krásné stromky cukroví i dekorace,nacerpala jsem tu spoustu inspirace.koralkove ozdoby mi teda leží v hlavě, vyrobím na příští rok.Porcelanem jsem inspirovala dceru,uz má tajy vyrobeno,a včera vybarvovali.
bublifuk krásnej dort!
Vlm Já jsem asi ze stejného vrhu, jako tvůj muž
.A holčičky možná jsou po něm? Moje děti, když tvořily, měly kolem sebe brajgl, u vás spořádaně a čistě.
andulka01 ty musíš být ....v kolektivu oblíbená...jak se psávávalo v doporučení zaměstnavatelem
, krásný to máš.
stromečky máte krásné všechny, jsem tým Pinot Noir , nejvíc se mi líbí jen zasazený v obýváku bez ozdob ![]()
Renusatko ono to na fotce a potme neni moc videt, ale je trochu sisatej, obcas z nej trci delsi vetev, nekde je ma zas jako nedorostle... proto jsem psala, ze letos je to v poradku, neni to uplne vystavni kus. Ja vim, ze se ty stromky pestujou kvuli tomu, ale stejne je mi jich lito. Nekdy predloni jsme meli tak nadhernej, ze uz jsem byla v pokuseni na priste koupit umelinu. Coz mi vsichni jednohlasne zakazali. Nam stromky kupuje zeť, vozi to od nejakyho znamyho. Je to vlastne jeden z vanocnich darku.
Vlm muj muz taky nema rad, kdyz mu hrabu do nakupu u pokladny. Akorat ze on sice dava veci do tasek, ale bez systemu, klidne dospod rajcata a na to dve mlika a sitku s bramborama. Radsi chodim sama a doma mi to vynese z auta do kuchyne.
Nevím jestli sem, nebo do přiznání- já se každej rok dojmu téměř k slzám hned při prvním poslechu Bachova Vánočního oratoria. Letos jsem fakt neupekla ani rohlíček. Do včerejška jsem se šťavila v práci, na samém konci pracovní doby jsme přivedli na svět jednoho komplikovanýho a nakonec veskrze zdravýho ježíška, dneska mám volno akorát tak na vánočky. Teď koukám na vaše krásný stromečky, ozdoby, svícny (andulka01 & continuity ), přemýšlím, jestli letos nazdobím jako obvykle (dřevěné vyřezávané ozdoby a malé skleněné šišky), nebo zkusím malé matné barevné baňky. Světýlka included. A těším se, až ho zítra ráno holky objeví nazdobený. Přeju vám všem i vašim blízkým pokojné a radostné svátky a pevné zdraví nejen v novém roce ![]()
My mame vzdycky stromek hodne preplacany, miluju sklenene ozdoby a skoro kazda je jina. Tak jen detail, at nemate infarkt ![]()

No ale to vyndávání už pak musí být ryzí potěšení, když to manžel tak dokonale nabalil
Jos oooh, ta labuť! To by dcera byla u vytržení. My máme takový podobný ptáčky, každý dítě jednoho. Dcera chce toho svého neustále posunovat po stromku
.
Hezka koulička (baňčička
) s tvojí hlavou
.
Objevit ráno hotový stromeček je esence dětství ![]()
Taky nemám napečeno, dělám jen ty marcipánový hříbky. Včera večer jsem se zacyklila u balení dárků, kdy nakonec kočka rozhodla, že to dobalim dneska, takže je tu binčus, stromeček na který nemám dostatek ozdob a tak. Naštěstí dneska volno a nehodlám se nijak stresovat.
Blbý je, že neteř je v karanténě a teprve dnes se dozvíme test. A máma, kde máme hlavní oslavu, je z toho samozřejmě na prášky.
Jos To je krása.
Jos To je jako u maminky!
Pamatuju si, jak jsme zdobili s tátou, měli jsme miliony těch barevných baněk, navíc různý ty ptáčky, ty táta miloval-říkal jim "čamrdy". Já měla pak nástup nějakého vkusného období a u každé jsem prosila "ne, tuhle ne!!" a táta vždycky "to je poslední, přísahám....a ještě tuhle čamrdu"
a tak pořád dokola....
andulka01 mým dětem nosil Ježíšek dárky i se stromečkem naráz
. Letos ho naštěstí chtěly koupit a nazdobit samy.
Když máš málo ozdob, šoupni strom do kouta a nazdob jen zepředu.
Takhle ho nazdobí jednou můj bratr s přítelkyní u našich. Ozdoby byly, ale vůle ne. ![]()
Přeju, ať to s karantenou dopadne dobře.
ja mela vsechno pripravene,naplanovane a muz mi do toho hazi vidle,takze den pred stedrym dnem nestiham vubec nic co jsem chtela a zitra pracuju od 12 do 18hodin.....jesteze mam stromek od mikulase,pac by nejspis nebyl.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY