Mohučanka no teda! Snad bych jim ty listky dala ve vkusnem balicku spolu s mapou, na ktere bych vyznacila nejaky dost komplikovane dosazitelny cil na druhem konci Prahy s tim, ze to je bojovka pro dvanactileteho. Treba by byl na dalsi pulden klid.
Čas vánoční...
Mohučanka No ty kráso! Co bych dala za průvodce po Praze. My se chystáme už dva roky, vždycky nám do toho hodila vidle korona. Poučeni nezdarem hotelu jsme vloni zajistili bydlení přes airbnb, přesně na Velikonoce a co se nestalo, uzavřeli okresy.
Mohučanka Teda, teď mě hrozně zajímá ten nevhodný dárek. ![]()
Pinot Noir Mohučanka ano! Taky chci vedet co to bylo za darek![]()
U nás má muž "strašnou rýmu*, takže od pětadvacátého, kdy byl Rosťa u prarodičů, mám na starosti venčení dítěte i psa ja. Taky jsem trochu zklamaná, těšila jsem se, že si po tom předvánočním zápřahu trochu odpočinu a jeden den si udělám podle sebe samé.
dzizisketa To vždycky naštve, když vidíš světlo na konci tunelu a když jsi tam tak změna. Já jsem si to myslela taky, ale po předvánočním zápřahu hned do práce a místo volna alespoň na začátku roku už teď vím, že budeme -2 kolegyně. Je nás akorát a už za tu první jde na výpomoc jedna v důchodu a nikoho dalšího nemáme.
Renusatko bože, to jsem mela loni. Těšila jsem se na svátky jak na spasení a místo toho jsme dostali COVID. Takže jsem se v lednu do prace vracela víc vyšťavená než jsem v prosinci končila
Dotáhla jsem to do jarních prázdnin s vypětím všech sil.
Letos se to vyvíjí snad lépe.
dzizisketa to je na nic. Snad se muži brzo uleví a uděláš si nějaké volno o víkendu.
Naše děti už zase smrkají, to je třetí týden v kuse. Těšila jsem se, že aspoň na Vánoce budou zdravý, když už byly před tím 14 dní doma.
Nám za 2 dny končí izolace
Letos tu s námi na Vánoce měla být babička, tak doufám, že příští rok to dopadne. Vloni jsme měli pouze karanténu, vypadá to teď, že jsme vánoční sabotéři.
Mohučanka Lituju a taky chci vedet, co je to za darek!
Ja zatim zazila jen "tohle jsem si zrovna nepral" s mrsknutim do kouta. Nastesti to nebylo moje dite, ani darek ode me! :-)
Sakra, teď budu muset sledovat tohle vlákno, aby ten dárek od Mohučanka neutekl ![]()
Ale jinak soucítím.
Ignis Haha, no byl to hudební nástroj, jehož zvuk se dceři nelíbí a na který je moc malá, takže jediný zvuk, který vyloudí, je kvílení a pištění (v březnu se mi narodí mimino).
Kan Koukni na Slevomat, luxusního bydlení je teď v Praze se slevou hodně. My jsem byli v Praze 26.12. letos i vloni a bylo to skvělé. Letos vyšlo 26.12. na neděli, kdy Židovské muzeum dělá prohlídky synagog pro Čechy a užili jsme si to moc. Pak klášter na Bílé Hoře, Břevnovský, procházka večerní Prahou a domů.
Teremin?
Ten by byl o dost zajímavější než prostá sopránová flétna.
dzizisketa
ještě bude nakonec Mohučanka ráda!!!

Sweet Potato ono to na tých stromčekoch je uvedené že nie sú s koreňmi .
Všem mým virtuálním přítelkyním přeju příjemný poslední den ne úplně štastného roku a do toho nového hlavně zdraví.
Sweet Potato Logicky, stromek metr a půl na vejšku, nemůže mít kořeny v 3 litrovým květináči, teda může, ale nebude ten kořenový systém komplet a životaschopný. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY