Připojuji se s přáním úspěšného roku pro všechny. Ať jste zdraví, šťastní a daří se vám vše, na co sáhnete.
Čas vánoční...
Krasny novy rok, zdravi, stesti a uspechy uplne ve vsem..!! ![]()
Přeji Vám hlavně hodně zdraví, ale i štěstí a lásky, protože bez toho to taky nejde. Ať je tento rok lepší než ten minulý.

Nam se to letos z pracovnich duvodu moc nepovedlo.Ani Stedry den ani Silvestr a dopadlo to tak,ze jsme si na Novy rok pripili s muzem az ted.![]()
Tak i vsem na parfumanii preji Stastny novy rok!

Všem ženám tady přeji šťastný a úspěšný nový rok, moc ráda vás čtu! ![]()
Šťastný Nový rok všem!
Letos byly ty svátky nějaké hektické, konečně jsme zase (sami) doma. Uf.
Ještě nikdy jsem nevyhazovala starý kalendář s takovou úlevou. Jen čtyřlístek od kamarádky jsem opatrně přendala do nového.
Kéž do letošního můžeme všichni psát jen samé radosti.
PF 2022.

Šťastný nový rok Vám - nám všem.
Sweet Potato ja kapesni diar nevedu, ale ten nastenny jsem menila s podobnymi pocity. Že by mohl ukazovat lepsi dny, i kdyz cislo 22 opravdu nepatri mezi moje oblibena.
Sweet Potato já jsem loňský kalendář vyrobila z fotek ze 4 let po dceřině narození, kdy jsme fakt hodně cestovali a fotili, takže modrá obloha, modré moře, bílé skály, zlaté pláže, výhledy...Tak ten se mi nesundaval lehko, i když je pravda, že jsem ho nepoužívala jako kalendář, ale spíš jako album
Zato ten letošní je vpodstatě jen z jednoho místa a ještě jsem byla přes půl roku těhotná, takže nemám téměř žádné fotky ![]()
Kokoska Já kapesní neměla dlouhé roky. A ty roky předtím jsem ho sice měla, ale nepoužívala.
Loni mi ho dala kamarádka, byl s kočičkou, fajn, notýsek se vždycky hodí. Že ho budu používat jako kalendář a psát do něj vesměs jen termíny testů, doktorů a dalších pohrom, to jsem netušila. Už je v koši.
Sweet Potato dobre mu tak, snad ten letosni bude lepsi.
Přeji všechno nejlepší do nového roku ![]()
Taky vám to tak rychle uteklo? Já měla dnes v práci takové fofry, že už si to volno ani nepamatuji :)

Dnes u nás. Muž se do toho nechtěl pouštět, ale máme hotovo. Čeká mě zas úklid skříní, ale už teď se tady dýchá lépe.
Nám už tři dny stojí v obýváku odstrojený strom. ![]()
continuity my měli sice dnes oba volno, ale byli jsme radši běhat ![]()
ale o víkendu to bude jistota, už se těším, za 14 dní vymalujem, to se moc netěším a pak doufám přivezou novou sedačku a to se zase těším moc ![]()
na terasu to máš kousek, že to vydržíš
Náš ještě svítí a já smlouvám o každý den, slíbila jsem si, že konečně přerovnám knihovnu, až se k ní dostanu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY