Catherinne
Odstrojila jsem v pondělí a musím říct, že pořád chodím a něco mi tady chybí.
Čas vánoční...
Renusatko já odstrojila minulou sobotu a od té doby neustále obdivuju, jak prostorný máme obývák ![]()
Ja odstrojila taky v sobotu a vratila jsem na misto po stromecku dvoumetrovy kavovnik, ktery tam celorocne byva, takze zadne pocity neceho chybejiciho nebo nadmerneho prostoru nemam. Akorat holt ze to po vecerech uz nesviti, svetylka na nej nedavame ![]()
Mohučanka Mě byl odstrojen a odklizen stromeček na Tři krále a teda dost mě to zaskočilo! U sambů je to tradice, u nás se ještě musíme se stromkem rozloučit
Betlém mi ale ještě stojí, ten si musím sklidit já, neb je křehký.
Edit: v sobotu máme poslední rozsvícení stromečku u mámy, pak odstrojíme, šoupnem na auto a na zahradě udělá krásný teplo ![]()
Mohučanka
uplně stejně
Děti odstrojili včera a třpytky v koberci budou tak dlouho, dokud někdo nevysaje ![]()
Myslím, že je načase oprášit toto vlákno. Dnes jsem objednala nákup za nekřesťanský peníz na Korálky.cz, na náš stromek se určitě ještě nějaké korálkové hvězdy vejdou. ![]()
Já jsem z Vánoc trochu ve stresu a vůbec nevím, jak je vyřešit. Přiletíme domů týden před Vánocemi, vůbec se mi pochopitelně nechce tahat dárky pro děti a muže tam a zase zpátky, uvažovala jsem, že bychom si Vánoce oslavili v předstihu (původně měl muž přiletět za námi až po Štědrém dni, ale nakonec letíme všichni společně), jenomže to by muselo být dva týdny předem a to se mi zdá brzy. :-( Ten poslední adventní týden strávíme ve vymrzlém neuklizeném domě, navíc program už je plný, na nějaké vánoční přípravy vůbec nebudu mít čas.
Garfie co se zeptat dětí? Vánoce v Japonsku v předstihu a doma pak každý dostane jeden dárek, aby měl překvapení. Co by tomu řekly. Předpokládám, že na Ježíška už nevěří ![]()
Catherinne No já nevím, jestli věří na Ježíška.
Mladší možná ještě trochu jo...Asi to tak udělám, ale stejně mi to přijde hrozně brzy, to bychom museli udělat už o víkendu 10. prosince.
Garfiemozno im dat darceky len take malé s tým že ostatné budu v japonsku? Ci to uz je zas neskoro?
Catherinne jak jako neveria? Ja verím ![]()
Garfie kolik je vlastně tvým dětem?? Omlouvám se, nemám úplně přehled, jak jsem se přifařila až na parfumanii.
Můžu se zeptat vlastně všeobecně- chtěla jsem vědět, jak dlouho vaše děti věřily na ježíška. Velká (v létě 7 let) přišla nedávno s tím, že neví, jestli ježíšek je a jestli jsem ho viděla. Asi to přinesla ze školy, ale je na ní vidět, že ještě věřit chce. Jo a už si napsala dopis (tablet, kolečkový brusle a pes, obávám se, že z toho chuděrka nedostane nic).
Pinot Noir úplně ti rozumím! Já si vyhlídla papírovou hvězdu na špici stromku a letos bych chtěla úplně nový ozdoby. Každý léto koukám z okna kuchyně u tchyně (to nebyl záměr) na budovu Irisy a říkám si, že přece nemůžu nakupovat baňky v červenci. A teď se to ve mně tříská, jestli spíš klasičtější baňky z Irisy (k těn ovšem nepůjde ta hvězda), nebo něco od Glassoru, nebo plechový figurky od Maileg s něčím látkovým a papírovým do kombinace...
marieu tohle jsem neměla viděthttps://www.bellarose.cz/kategorie/dekorace-a-hracky-pro-deti-hracky-prislusenstvi-pro-zviratka-maileg/
a to máme doma toho nábytečku mraky..
Garfie vybavuju si jeden díl seriálu Taková normální rodinka, kde slavili vánoce v létě, protože Cupák odjížděl na Kubu, takže by na vánoce nebyl doma :-)
marieu Starší má 14, mladší 10. U nás je to tak, že na Ježíška věříme všichni. :-) Každý rok píšeme Ježíškovi všichni včetně mojí mámy nebo babičky, když ještě žila. (velmi praktický zvyk mimochodem) Já se nikdy oficiálně nedozvěděla, že neexistuje (a žádné trauma z toho nemám) a moje děti taky ne. Dcera už ví, jak to je, ale přišlo to nějak přirozeně. Já běžně mluvím o tom, že koupíme třeba babičce něco k Vánocům...asi jim to nějak přirozeně dojde, nevím.
A neteře to měly stejně, pamatuju si na starší, bylo jí tak cca 7 a před večeří jsem ji v koupelně nějak česala, nebo něco takového a ona, že mi musí říct tajemství, jestli vím, že Ježíšek neexistuje. :-) Řekla jsem že její maminka (moje ségra) a babička to ale neví a ať jim to neříká...a pak se u večeře královsky bavila, když někde něco šustlo a ségra tak tajuplně "co to je?" a moje neteř vždycky dramaticky pronesla "to bude asi Ježíšek" a hrozně na mě mrkala. ![]()
Garfie starší syn (má skoro 16) taky dlouho věřil (ještě v 11-12 letech) a tak nějak plíživě mu došlo, jak to je. Osmiletá dcera taky na ježiška věří. Dopisy teda píšou jen oni, ale líbí se mi, jak to máte vy, že píšou všichni ![]()
Syn si teda dopisoval kdysi s Ježíškem i mimo vánoce ![]()
Garfie no to je ale úplně boží!!
Já jsem z Vánoc trochu ve stresu a vůbec nevím, jak je vyřešit. Přiletíme domů týden před Vánocemi, vůbec se mi pochopitelně nechce tahat dárky pro děti a muže tam a zase zpátky, uvažovala jsem, že bychom si Vánoce oslavili v předstihu (původně měl muž přiletět za námi až po Štědrém dni, ale nakonec letíme všichni společně), jenomže to by muselo být dva týdny předem a to se mi zdá brzy. :-( Ten poslední adventní týden strávíme ve vymrzlém neuklizeném domě, navíc program už je plný, na nějaké vánoční přípravy vůbec nebudu mít čas.
A co poprosit, sestru, nebo kamarádku, aby pro Vás dům vánočně připravily? Včetně dárků?
marieu desetileta uz tak rok vi, ze Jezisek neni, rok predtim to podle me vedela, ale chtela verit :) u osmileteho se to zlomi letos, hodne spoluzaku ma starsi sourozence, urcite mu to nekdo rekne. My doma na Jeziska verime vsichni, pak se spatne zjistuje, jestli veri nebo ne :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY