Potrefenáhusa no, tchýni asi kalendářem se psem neohromim (ale překvapená by se svym postojem ke zvířatům určitě byla
), budu doufat v lepší tipy ![]()
Čas vánoční...
Evaeva Chtěla jsem napsat, se musí výhradně do obchodu typu Kik, Pepco, Tesco nebo Teddy. My třeba máme v květinářství celkem všechno dost decentni!
Mrakoplas tak já začnu a nikoho teda ohromit nemůžu...
zatím mám pro samba triko od Fjallravenu (oblíbená značka), nějakou knížku s historií oblasti a mapkama, kam jezdíme, pro kamarádku mám rtěnku a Rituals pěnu, kterou má ráda a pro švagra knihu ze seznamu, co si přeje a tím končím ![]()
Zu tchýni nech na jejím synovi!
Tohle jsem nikdy nepochopila, já vymyslím dárky pro děti (i tipy pro ostatní), pro mojí rodiny, nakoupím, cukroví zajistím... ještě řešit dárky pro jeho rodinu
Zu letos kupuju kasmirovej svetr(sambo), kasmirovy ponozky(mama), zlutej jerab s kolama(Tonda)
jinak ted o vikendu se mi v Papelote libila Papirova spizirna a jeste bych chtela nekomu vnutit digitalni supleru
u ni si teda nejsem jista, podle jakych parametru vybirat.
Catherinne mas to moc pekny a je dobre, ze maminka ma zajem aspon koukat.
Karja do toho s nima nejdu
Ale můžu ti vyfotit, co jsme vyrobili po dobu té nemoci. Podle mě je výhra dávno naše ![]()
Evaeva Hahaha, my jsme v pátek, vyráběly snad 5 hodin, myslela jsem, že je to uz můj konec! Naštěstí mě ségry vytáhly na nákupy, ale jako ta jedna ty Vánoce fakt umí prožít, minulý týden jsme spolu byly v Praze, byla bez přehánění plnou hodinu v Pepcu, a teď byla hodinu v malým Tescu! V takovým trochu menším treba jak je/bylo na Novodvorské:-D. Vlastně byla 3,5 hodiny v 5 obchodech:-D. Takže jsem si dala kafe, usla asi 6 km procházkou a oddálila odvoz do blázince;-)
MPLee Škoda, určitě by vybrala nějakej dusickovej se stužkou a mělo by to pořádný grady!
Evaeva
po páté radě jsem řekla, že *už je mi přes padesát * maminko a do práce jsem pekla každé Vánoce přes 200 perníčků
Evaeva No jako v tom Pepcu to byla legrace. Já ji volám kde ses, no já jsem zatím jenom v Pepcu:D. Pak nás vyzvedl její muz, ten byl někde za sportem a ona mu říká ,,tak ti musím říct, že to jsem měla málo času, že bych potřebovala tak dvakrát tak víc a i boty jsem si nezkusila,,. Jo a tom Tescu, tak tam byla hodinu, my už s druhou ségrou tam čekaly na ni, jestli je vůbec živá, nebrala nám telefon a najednou vidím, jak po hodině v Tescu dává na pás, 6 rohlíku, půlku chleba, maso, dvě salátový okurky a 24 tictacu! To je moc. Pak ještě otevřela kufr, tam se vynořilo škrabadlo pro kočku a to bylo za těch 3,5 hodiny všechno. Jestli se tohle dozví, tak mě zabije.
Zu a pro koho vybíráš? Já letos zkusila objednat seed bombs od Culina botanica, albi chytré bloky a kvízy, klíčící vázu a kokedamu. maminka sbírá lego tak ta byla jasná. Tátovi ložní sadu s výplní z merina. Pak konferenční stolek a skládací rychlovarnou konvici na kempování.
edit: pro synovce co miluje vesmír mám kravaru s planetami a pro abstinenty v rodině Sparkling tea Coppenhagen.
Karja já to kvůli tobě snad hecnu ![]()
Karja to je boží! Ale jako já mám co říkat někdy ![]()
Karja tu výzvu, vyber si ozdoby na věnec sám, jsem splnila se synem uz loni. Bylo tam všechno. Svíčky, lesklý mašle, dřevěný ozdoby andilci a vločky, zapichovací muchomůrky. Letos o klidně nechám zas na něm, mě ty dětský tvoření docela baví.
Dneska jsme dělali vločky. Tyjo, musela jsem vyrobit tři, než jsem si vzpomněla, jak to naskládat
ale byla to sranda, udělali jsme ovál, půlkruh, syn se hrozně chechtal.
A jestlipak už máte na oknech křídlový obrázky? My máme na jednom okně sluneční soustavu a na druhým kostel se závorama. Už jsme dlouho doma ![]()
711990 á, moje mamka taky letos dostane kašmírový fusky! :D a z Culina Botanica MPLee jsem vzala dárek pro dědu, to jejich luční osivo, českou květnici a ještě jednu jakousi, už si to kdysi sám objednal na zkoušku a mělo to úspěch, tak tentokrát beru velký balení
No a ostatní moje dárky, nevím, jak moc to bude použitelný, ale tak třeba:
Příští týden vyjde knížka Zkouška sirén - česká písnička mezi folkem a rockem, to dostane táta, pak jsem mu ještě pořídila nařezávací nožík na chleba, zvažuju přihodit ještě vánoční oříškový máslo a teď čekám, jestli v rámci Black Friday půjde do slev nějaká pěkná kostkovaná košile z Bushmana. Pro mamku taky nějaký knihy, teď vyšla jedna sbírka Christiana Morgensterna s hezkejma ilustracema, pak Betty a my, neb se řadí mezi příznivkyně Betty MacDonaldové, nějaký koupelový oleje, tenhle a tenhle... No a přítel dostane tričko s mapou z Counter Strike, zápisníček na hesla (protože na ty jeho ušmudlaný lepíky všude kolem monitoru už se nemůžu dívat :D), pak SSDčko, autobiografii Matthewa Perryho, co si sám přál... No a kamarádky plánuju obdarovat čajem Balzám na nervy ze Sonnentoru a každé vecpu po jedné korálkové hvězdě, který se mi tady v mým neutuchajícím kreativním amoku nějak začínají kupit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY