Čas vánoční...

22. prosince 2016 19:51
Offline Maureen
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:39

baltik Zu 711990 mám od loňska dvoje (stejné) kašmírové ponožky z COS..měkkoučké,růžové,nosím je výhradně do postele,peru v pračce...v jedněch se udělala díra na patě,u druhého páru bude co nevidět..začaly z nich v oblasti paty jakoby vypadávat vlákna,pak tam zbyla jen ta "síťovina" a pak se udělala díra...velikost odpovídá,nesráží se...

Pak mám troje ze Zary,z loňska i z letoška...loňské se docela srážely a na jedněch se ten samý problém objevil taky-už je na nich síťovina...

Kašmírové ponožky jsou super,miluju je,tvrdohlavě za ně vyhazuju peníze...ale ta kvalita pokulhává...v ruce prát odmítám..

Offline Mulen
5044 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:47

Maureen já mám kašmírové z COSu, nešetřím je, nosím je teda doma, peru v pračce a zatím dobrý. Ale jsou to nějaké silnější. Chtělo by to nové i tak!

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:49

Maureen hmm, tak ja je objednam a kdyz budou velke, budu se muset obetovat a nechat si je :)

Online viktorka_od splavu
49424 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:55

baltik to posledni sice vypada suprove, ale.. pokud ma dotycny iphone, tak obvykle ty neorigo kably nefunguji nebo zahy prestanou fungovat

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 08:56

viktorka_od splavu ja bych vzala jen ten obal, bez kabelu, jen aby si mel jak zabalit na sluzebku vlastni kabely

49424 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:01

baltik jo taak, no tak to supr

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:03

baltik 711990 Mně letos furt vyskakuje reklama na Gobi Cashmere, tak to chci vyzkoušet, ponožek tam mají velkej výběr, ale zkušenost nemám, bude to experiment. Je to sice firma podle všeho opravdu z Mongolska, ale mají evropský sídlo v Berlíně, tak to snad nebudou odesílat až z Ulanbaataru. :) 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:08

baltik To je dobrej dárek si myslím, já si teď na služebky koupila něco podobnýho, jenom teda ošklivějšího :)), ale funguje to skvěle, dám tam nabíječku na mac, myš, nabíječku k telefonu a do kapsičky ještě záložní telefon a konečně to mám všecko někde pohromadě, aniž bych se namotávala na kábly, když něco hledám v batohu. Jenom bych si asi předem radši ověřila, co všecko s sebou bere, největší vopruz je, když se tam třeba jedna poslední věc nevleze...

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:12

Evaeva Já tě chápu, taky bych to nejraději nechala na něm a dokonce už proběhlo pár takových pokusů.  Ale třeba tchánovi kupuje dárek většinou on, aspoň že tak. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:18

Já se koukám, že naši jsou asi horší než ostatní. Moji rodiče nemají vůbec žádné zájmy. Taťka sice dost čte, ale hned 6.1 má narozeniny, tak dostává poukaz na knížku. Ani nevím, jestli ještě letos bude ochotný si jí zajet vybrat. 

Jediné co mám, je předplatné novin do schránky. Sice na interneru se orientují, ale ty tištěné rádi čtou. Případně časopis Zahrádkář.

Tchán dostane balík jídla a tam spoléhám na švagrovou, že se zapojí a domluví s mužem.

Kluci to mají letos jednoduché. Oba chtějí mobil, což chápu, protože oba ho mají 6 let. A ten mladší model za tenkrát 2000 a tomu staršímu už se nenabijí. Tím je u nich hotovo a dostanou už jen potřebné věci a nebo poukázku do Vaňkovky, protože oblečení už bych měla strach.

Manžel si napsal o věci na kolo, úplně určité, takže to alespoň nemusím řešit.

Online brrr
12383 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:20

Pro tchána a tchýni vymýšlí dárky muž, já už absolutně nemám kapacitu. Ale letos jsem na sebe pyšná, vymyslela jsem dárek pro tchýni - fotodeku. Je jeden z mála lidí, co takový dárek ocení.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:24
Reakce na Malvin:

...(jeden rok skutecne nic nedostal a od te doby se jeho reakce na darky dost zlepsuje). ​

Ono totiž "nic nechci" znamená dost často "nechce se mi nic vymejšlet, ani tě nasměrovat, ty se snaž a překvap mě. A běda jak nic nedostanu."

Bohužel znám z blízké rodiny a dost mě tenhle přístup vytáčí.

49424 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:29

MP Meri me zase dost vytaci ty kolikrat az agresivni pozadavky - pokud chces darek, tak koukej specifikovat, co mam koupit! ne ja nepozaduji zadny darek a pokud nejaky dostanu, jsem rada. jasne, pro deti je to neco jineho, ale dospeli si obvykle to co potrebuji proste koupi. a kdyz je to neco draheho na co nemam penize, tak tim spis to po nikom nebudu chtit

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:32

Maureen no to jsem nechtela slyset teda:D

Karoleena joo o tech jsem uz slysela! Diky za tip!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 09:37

viktorka_od splavu To naprosto chápu. Ale tohle fakt není ten případ. Typicky moje máma - po mně vyžaduje ten přesný seznam, co si přeju, ale ona sama každé oťukávání dopředu neguje - udělala by ti radost kosmetika? Neee. Nějaký výlet? Neee. Hezká sada nádobí? Neee. Něco na sebe? Neee. Vždycky zakončené "nic nechci". Ale v překladu to znamená "ty vůbec nevíš, co bych si přála a mě to mrzí, ale na just ti to neřeknu". A kdyby nic nedostala, smrtelně se urazí.

Naproti tomu táta taky nic nechce. Ale opravdu nic. A tam vím, ze je to 100 % upřímný. Má všechno, co potřebuje, je stastnej a na Vánoce (nebo i kdykoli jindy) je vlastně happy jen z toho, ze jsme všichni tam, ze jsme všichni zdraví a ze si s nama po večeři muže dat pivo a pokecat.

Offline Kokoska
35130 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:02

MP Meri moje mama je taky takovy pripad. Ona ale opravdu skoro nic nepotrebuje, ale nic nedostat, bude urazena a smutna. Nikam nechodi, obleceni ma plne skrine, na kosmetiku ma vetsinou nejakou kozni alergickou reakci, cokoladu nema rada, pije maximalne birell a detsky caj... dostane hedvabny satek, to aspon nosi pod kabat, kdyz jde k doktorovi, a vysla knizka od Devate, kterou jeste nema. Cte jen kratke povidky nebo tenke knizky, nema uz to soustredeni. A ona to obdarovavani jeste dovede vylepsit proslovem a la Je, to je hezky, ale pro me je to skoda, nechces to? Vem si to, ja to neuziju!

49424 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:21

MP Meri no tak to je desny:-(

tatinek zase jakykoliv darek krom chlastu ofrfle, je to nanic, blbost, to uz mam, to nejim..

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:27

MP Meri moje máma je to samé. Jednou jsem jí v pubertě koupila toto, když pořád řikala že nic nechce. No, nemluvila se mnou zhruba do silvestra  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:29
Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 22. listopadu 2022 10:53

MPLee  To je hustý! Taky bych pár balení uživila!